Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 4 érdekes módja a szerelmed bizonyításának

4 érdekes módja a szerelmed bizonyításának


Dátum: 2015-07-10
A szerelmet gesztusokkal, tettekkel lehet kifejezésre juttatni a sok édesen, szerelmes szó helyett. Naponta ismételheted neki, hogy mennyire szereted, ha közben mellőzve érzi magát. Ha úgy viselkedsz, mint egy elkényeztetett kamasz, ha nem kapod meg amit akarsz, ha állandóan saját nézőpontodat akarod ráerőltetni, az elsuttogott édes szavak nem fogják jobbá tenni a hőn áhított kapcsolatot. Úgy tűnik a nők egy ideje praktikusabbak. A romantika jó dolog, de konkrétumokra van szükség.

Nem vagy jelen!

Azok a férfiak, akik csak fizikailag vannak jelen a kapcsolatban, mindig kihozzák sodrukból a nőket: morcosak lesznek, besavanyodnak. Ha munka után egyből a tv elé dobod le magad, azt jelenti, nem veszel részt, nem vagy jelen a kapcsolatban. Az a tény, hogy mindig kikerülöd egy komoly beszélgetés lehetőségét, jelzi, hogy nem veszed komolyan a kapcsolatot. Ha igazán érdekel és fontos neked, próbálj meg aktívan részt venni a kapcsolatban. Egy mellőzött nő azonnal azt érzi, hogy nem szeretik, elhagyták, magára maradt. Mi sem egyszerűbb annál, hogy iránta érzett szerelmed kifejezésre juttasd: mutasd meg neki, hogy testileg - lelkileg részt veszel a kapcsolatban, a kapcsolathoz köthető közös tevékenységekben, családi életben.

Ne gyakorolj nyomást rá!

Az ágyban vagy a kapcsolatban soha nem elfogadott, hogy férfiasságod manipulációval, vagy masszív nyomásgyakorlással bizonygasd annak érdekében, hogy elérd, amit akarsz. Szeretnéd bizonyítani, hogy igazán szereted? Találd meg mindig a kapcsolat egyensúlyát. Ő nem szereti az orális szexet? Ismerd meg a valódi okokat, mielőtt rákattannál és erőltetnéd a témát. Nem akar veled meccsre, grillpartira járni? Lehet nem tetszenek neki a cserfes barátaid, akik ha többet isznak a kelleténél, azonnal ráhajtanak.

Ne állíts be mindig üres kézzel!

Igen, az apró figyelmességek mindent más fényben láttatnak. Még akkor is, ha ezek csak szimbolikus ajándékok, jelzésértékűek: azt mutatják, törődsz vele, gondoltál rá a nap folyamán vagy üzleti utadon. Az apró figyelmességek nem csak finom kísérletek a nők meghódítására, hanem a hódítás megtartását is szolgálják. Szereted? Bizonyítsd be neki! Ne légy semleges a kapcsolatban, mert ha elhidegültök egymástól, az nehezen változtatható!

Ne zárkózz magadba!

Mindig beszéld meg a pároddal azokat a dolgokat melyek zavarnak, zaklatnak, idegesítenek és meg kell birkóznod velük. Ne hagyd, hogy találgatnia kelljen a hangulatváltozásaid alapján. Ne utasítsd el ok nélkül a közeledését az ágyban. Ha úgy érzed, minduntalan elhagy a férfiasságod, csökkent a libidód és nem érzed magad képesnek arra, hogy kielégítsd, bízz benne és oszd meg vele a problémát. A tény, hogy megnyílsz előtte és elmondod neki a problémáidat, megerősíti benne a tudatot, hogy szereted, megbecsülöd, megbízol benne. A probléma megoldásával ő is előállhat.

Amit mi ajánlunk

Igen, a sikeres kapcsolatok alapköve a jó szexuális élet. Akik ezt tagadják, nem tudják, hogy az egészséges, aktív szexuális élet, életerőt, boldogságot hoz a kapcsolatba. Azoknak, akik tudják már, hogy nem élhetnek szex nélkül egy új, hatékony terméket ajánlunk: PoteMax. A PoteMax azoknak a férfiaknak szól, akiknek egy kis plusz energiára, önbizalomra van szükségük az ágyban. Milyen rendkívüli hatással bír a PoteMax? A modern előállítású, természetes hatóanyagokat tartalmazó terméket a világ számos pontján tesztelték már a férfiak, mellékhatások nélkül. A PoteMax stimulálja a potenciát, erősíti a kemény, hosszan tartó erekciókat, hogy férfi, nő egyaránt élvezze az együttléteket. A PoteMax segít gyakorlatban is bebizonyítani, hogy szereted a nőt, aki melletted van.