Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Le a ruhákkal! Úgy vagy szép, ahogy a természet adta!

Le a ruhákkal! Úgy vagy szép, ahogy a természet adta!


Dátum: 2015-07-29
Száraz bőr? Cellulitisz? Lógó has? Túl kicsi mellek? Szánj rá időt, hogy kijavítsd a kisebb szépséghibákat, melyektől mindig kellemetlenül érzed magad, ha le kell vetkőznöd, hogy megmutasd magad teljes szépségedben. A férfiak eszméletlenül vonzódnak a merész nőkhöz, akik ismerik a testüket, és mindig vigyáznak arra, hogy jól nézzenek ki. Ne gondold, hogy a szépítő rutin rengeteg időt és pénzt emészt fel. Sőt egyes szépségtrükkök nem kerülnek semmibe. Ráadásul magabiztosságot adnak, sokkal vonzóbbnak érzed majd magad. Készen állsz kipróbálni őket?

Hibátlan baba bőr

A sima bőr, mely tökéletesen hidratált és puha, a nők által birtokolt legerotikusabb fegyver. Ha megérted, hogy mennyire fontos a tested bőrének tökéletes formában tartása, egyetlen férfi sem fog tudni ellenállni neked. A száraz bőr mélyíti a ráncokat és öregebbnek mutat, mint valójában vagy. A száraz bőr érintése kellemetlen, hajlamos az irritációra, viszketésre és egyéb problémákra.

A hidratálást nem vízzel végezzük!

A bőr hidratálása valóban egy olyan trükk, amit nem árt behatóbban ismerni. A tény, hogy kényelmesen lazítasz egy kád forró vízben, nem fogja hidratálni a bőrödet. Épp ellenkezőleg. Minél forróbb a víz, annál könnyebben oldja ki a bőr természetes védőrétegét biztosító zsírokat, így a bőrszövetből a víz is távozik. Ezzel együtt a bőr kiszárad és fénytelen lesz. Ahhoz, hogy bőrünk selymes legyen, mint a babáké, egy nagyon szelíd természetes anyagokból készült bőrradírt alkalmazunk. Ahhoz, hogy a bőr hidratációját megőrizzük, tegyünk mandula, szőlő vagy barackmag olajat a fürdővízbe. A bőr instant selymessé válik, az apró irritációk megnyugszanak, a komfort érzet semmihez sem hasonlítható. Ha egy igazán hatékony testápolót szeretnél, adj néhány csepp tiszta glicerint ahhoz a termékhez, amit használsz. A glicerin ugyanis az egyik leghatékonyabb bőrhidratáló anyag: segít a nedvességet a bőrsejtekbe juttatni és ott tartani, ahol az jótékony hatást fejthet ki.

Istennő test

Ahhoz, hogy jól nézz ki, nem jelenti azt, hogy nemzetközi ismeretségű fotómodellek által felállított szépség standardoknak kell megfelelned. Annyi a dolgod, hogy meghatározd mit jelent neked a személyes testi szépség. Ha a melleid méretével vagy elégedetlen, keress olyan természetes megoldásokat, melyek serkentik a mellszövet gyarapodását, így megváltozik a kebleid mérete. Ha úgy érzed, van rajtad néhány kiló fölösleg, egy fitnesz bérlet könnyen helyre állítja a fizikai és pszichikai egészséget, amire vágysz. A testeden is hamar meglátszik az eredmény!

Amit mi ajánlunk

A keblek méretét megváltoztató BreastMax természetes készítményt azoknak a nőknek ajánljuk, akik megértették a szép és egészséges test fontosságát. Az étrend kiegészítő a fitoösztrogén mellett, a termékenység elősegítését és megőrzését biztosító természetes anyagokat, a libidó növelésére alkalmazott összetevőket, és a mellszövet természetes megnagyobbodását segítő kivonatokat tartalmaz. A BreastMax csökkenti a menstruáció és menopauza kellemetlen tüneteit, helyreállítja és kiegyensúlyozza a női szervezet hormonszintjét. A termék használatával keblei feszesebbek és teltebbek lesznek. Érintésre kellemes tapintásúak, és vonzóak lesznek. A BreastMax nem tartalmaz mesterséges hormonokat, vagy más szintetikus összetevőket, használatát tekintve, nincsenek ellenjavallatok.