Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hasznos tanácsok a fájdalom leküzdésére

Hasznos tanácsok a fájdalom leküzdésére


Dátum: 2015-08-04
A különböző fájdalmak közül, melyek nap, mint nap jelen lehetnek életünkben, csak néhány rendelkezik jól meghatározható okkal. Legtöbb esetben ezek csak átmenetiek, kezelés nélkül múlnak el napokon belül. Mások viszont állandósulnak, így okot adva az aggodalomra. A fejfájásnak például, számos oka lehet: fáradtság, aggódás, félelem, harag vagy álmatlanság. Az ilyen fájdalmak legjobb ellenszere a lazítás, pihenés, hisz az a legbiztosabb és leghatékonyabb is egyben.

Mit jelent lazítani, pihenni?

Sokaknak a lazítás egyenlő az úgynevezett nyugalommal, amit az vált ki, ha azt csináljuk, amit szeretnénk. Lazítani lehet egy órát a tv előtt, lazítás lehet egy óra szundizás, vagy egy óra kedvünkre való vásárlás. Mi van, ha ezek után még inkább megfájdul az ember feje? Azt jelentheti, hogy nem tudtunk kellőképpen ellazulni, vagy nem a pihenés megfelelő módját választottuk. Lazítani annyit tesz, hogy tudatosan rávezetjük elménket, hogy legyőzze a stresszt, ezáltal megszüntethetjük a fájdalmat ,amit a stressz, szorongás, fáradtság haláli kombinációja okoz.

Hogyan szabadulunk meg az izomfájdalomtól?

Akárcsak a fejfájás, az izomfájdalmak kiváltója is lehet pszichikai fáradtság, melyet az intenzív stressz hoz elő. Egy másik típusú izomfájdalom a megerőltető fizikai gyakorlatok, vagy az izomzat intenzív igénybevétele után jelentkezik. Az erős igénybevétel és a nem megfelelő hidratálás komoly, fájdalmas izomgörcsöket eredményez, vagy hosszan elhúzódó izomlázat idéz elő. A kalcium és főleg magnézium étrend-kiegészítők, a pihenés és a masszázs sokat segíthet az izomfájdalmak enyhítésében.

Mi idézi elő a csontok fájdalmát?

Egyes, hideg vagy nedves időjárási viszonyok éles, a csontokban jelentkező fájdalmat okozhatnak. Akár fiatalok, akár idősebbek vagyunk, ezek a típusú fájdalmak senkit nem kímélnek. Artritisz megjelenésével, a csontok egymáson való súrlódása semmihez nem hasonlítható fájdalmat okoz. A csontok végén található porcok életünk során folyamatosan kopnak, míg teljesen el nem tűnnek. Ha ez bekövetkezik, a fájdalom is fokozatosan erősödik. Ilyenkor kell megtanulni, a fájdalom irányítását és legyőzését agyban, annak érdekében, hogy az ember lazítani tudjon, enyhítse a fellépő frusztráló fájdalmat. Ebben a természetes gyógymódok is sokat segíthetnek.

A fájdalomkontroll

Nincsenek csoda megoldások, melyek egyszerre megszüntetik a fájdalmat és visszahozzák a fájdalmas periódusok előtti nyugodt, vidám kedélyállapotot. Vannak viszont lazítási technikák, melyek természetes megoldásokkal együtt alkalmazva, enyhítik a fájdalmat és a diszkomfortot.

Amit mi ajánlunk

Mivel tudjuk, hogy milyen kellemetlen hatásai vannak reumás fájdalmaknak, az artritisznek, izomfájdalomnak, neuralgiának, hátfájásnak, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a természetes AntiDur nevű termékcsaládot. Az AntiDur alapját magas koncentrációjú illóolajok képezik, melyek fokozatosan csökkentik a csont-, izom- és ízületi fájdalmat. A termék alkalmazását megkönnyíti a roll-on típusú kiszerelés, mellyel egyenletesen vihetjük fel a fájdalmas területekre a hatóanyagokat, melyek fokozatosan csökkentik a fájdalmat. Egyszeri alkalmazás egész napra elegendő, hisz a hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel. Az AntiDur termékcsalád nem hiányozhat egy házi patikából sem, mert az ilyen cikkek mindig jól jönnek energikus fiatalok és problémás felnőttek esetében egyaránt. Az AntiDur nagyon sok embernek segített, hogy visszanyerje a mobilitását, megtapasztalja ismét a sport örömét és munkaképes legyen! Nem veszíteni semmit, ha kipróbálja Ön is