Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tudtad, hogy te magad szabotálod a kapcsolataidat?

Tudtad, hogy te magad szabotálod a kapcsolataidat?


Dátum: 2015-08-10
Folyton azért panaszkodsz barátaidnak, hogy rövid kapcsolataid vannak, és minden szakítás hangos és látványos veszekedéssel ér véget. Tudjuk, hogy nehéz saját hibáinkat, tévedéseinket beismerni, de szembe kell nézni a tényekkel. A félresikerült kapcsolatokért magad hibáztathatod. Akár van problémád a kapcsolataiddal, akár nincs, nem árt elolvasni a következő sorokat. Ha valamelyik leírásban magadra ismersz, tudni fogod, hogy a közeljövőben mire kell jobban figyelned, hogy a párkeresés egyszerű, a párkapcsolat hosszú és boldog legyen.

Túl nagy elvárások, magas standardok

A nők is csak emberek különböző problémákkal, hibákkal és hiányosságokkal. Ha a fejedben megalkottad a számodra ideális nő képét, lehet, hogy sokat és hosszasan kell várnod rá míg megtalálod és tied lesz. Időközben azonban túlságosan kritikus és érzéketlen vagy a partnereiddel. Mi lenne ha önmagaddal kellene élj, a saját standardjaid szerint? Tudnál? Ne elemezd ki a legapróbb részletekig a melletted lévő nő viselkedését, hibáit. Tanulj meg boldognak lenni. A merev és kritikus férfiaknak nem nagyon vannak hosszútávú kapcsolataik.

Még mindig a “mama fia” vagy

Teljesen természetes, hogy szereted és megbecsülöd az édesanyád. Ami egyáltalán nem természetes, nem normális dolog, ha annyira kötődsz hozzá, hogy minden nőt aki melletted van hozzá hasonlítasz. Nem normális, hogy mindig anya véleményét kéred ki mielőtt a kedveseddel konzultálsz. Annak ellenére, hogy a mama jobban főz, vidámabb és beszédesebb mint a kedvesed, jobban ismeri a szükségleteidet, ez még mindig nem elég ok arra, hogy hangosan kibeszéld, vagy párhuzamot vonj közöttük, társáságban, barátok füle hallatára.

Azt hiszed, hogy mindig igazad van

Minden nő aki átsétált az életeden, megfordult az ágyadban, kötelező módon tudomást szerzett arról, hogy te mennyire ott vagy a toppon, mennyire értesz mindenhez hozzá képest és mennyi tanulnivalója lenne tőled. Szerencsére nagyon sok nőnek megvan a kellő önbizalma ahhoz, hogy tudatában legyen saját képességeinek, értékeinek és hogy az ilyen megjegyzéseket elhárítsa. Te nem teszel egyebet, mint elűzöl minden nőt magad mellől, saját kapcsolataidat szabotálod. Így bármennyi tapasztalatod gyűlt az évek során, még mindig egyedül vagy.

Nem bírod a kritikát (főleg ha a szexről van szó)

Valóban nagyon kellemetlen ha a partnered kritizál. Másrészt nem árt ha tudod, hogy a párod elégedetlen veled és kielégületlen az ágyban. Ha túlságosan érzékeny vagy a kritikára, nem kizárt, hogy békén hagy a kettőtök közti problémákkal, de az sem kizárt, hogy máshol keresi meg a vigaszt, boldogságot.

Amit mi ajánlunk

Ne szabotáld a saját kapcsolataidat! Nem árt néha magadba szállni, elemezni magad és megoldásokat keresni a felemlegetett problémákra. Ez sokkal jobb, mint elhinni, hogy teljesen rendben vagy, aztán rájönni, hogy nagyon félreértetted és rosszul láttad a helyzetet. Az ágyban lévő problémák tabunak számítanak és eszerint is vannak kezelve: szőnyeg alá seperjük őket. Ne légy olyan pasi aki szexistennek hiszi magát, aztán kiderül, hogy kismiska az ágyban. A Lixtra egy olyan természetes étrend-kiegészítő, mely valóban segít, hogy igazi csődör légy az ágyban és társ a párkapcsolatban. A Lixtra jelentős mértékben javítja a szexuális képességeket: hosszabb ideig marad meg az erős merevedésed, teljes kontrollod lesz a saját megömlésed fölött. A Lixtra használatával a pénisz mérete is látványosabb lesz, hisz a termék a genitáliák szintjén okoz vérbőséget, ezáltal a pénisz is teltebb, nagyobb lesz. Lixtra - az élvezetek és kapcsolatok megmentője!