Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit és hogyan készíts a párodnak, hogy feltüzeld a vágyát?

Mit és hogyan készíts a párodnak, hogy feltüzeld a vágyát?


Dátum: 2015-09-02
Mutasd meg a kedvesednek, hogy férfiként is boldogulsz a konyhában, ő pedig a későbbiekben megmutatja neked, hogy miről szól a gyönyör. A főzés ténye igen intim dolog kettőtök között, így akár a saját konyhádban, akár az övében kápráztatod el, hozzásegíted ahhoz, hogy “lássa a közös jövőt”. Szóval, maradj nyugodt, kezdj el főzni, mi tanácsokkal segítünk! A fizetség biztos nem marad el!

Egyszerűen de ízletesen

A mesterszakácsok könyveit nem erre az alkalomra találták ki. Sok férfi ilyenkor azt hiszi, hogy a főzés lényege, a hozzáértés fitogtatása, holott egyáltalán nem erről van szó. Készíts egyszerű fogásokat, koncentrálj azokra a finom, minőségi és friss hozzávalókra, melyeket ismersz. Mindössze ennyi dolgod van, máris rengeteg jó pontot kaptál a párodtól.

Mutasd meg mire vagy képes

Ha remekül bánsz a háztartási gépekkel, mutasd meg neki mennyire otthonosan mozogsz a konyhában. A részletekre, ízekre, érzésekre való odafigyelés, jelzésértékű: tudni fogja milyen vagy az ágyban. Egy tanulmányban résztvevő nőknek több mint fele mondta azt, hogy egy partnerével elköltött vacsora közben már a szexre gondol. A tanulmányban résztvevők 90%-os többséget felizgatja a konyhában tüsténkedő férfi látványa.

Készítsd el a kedvenc fogását

Ha tudsz hallgatni, figyelni, mindig a nők kedvence leszel. Készítsd el a kedvenc fogását és máris bebizonyítottad mennyire figyelmes tudsz lenni, törődsz az ő apró örömeivel. Ráadásul ha olyan ételt főzöl, vagy rendelsz melyet ő a kényelemmel, biztonsággal, szexszel asszociál, inspiráltabb lesz az ágyban.

Szünetek a fogások között

Ne idegeskedj, ne izzadj és ne erőlködj a tálalással: ne akarj egyszerre mindent elé tenni. Készülhetsz több fogással, de tartsd mindig szem előtt, hogy a kapkodás nem vezet jóra. Bőven jut idő a különböző étkek fogyasztása közben az utolsó simításokra is. Beszélgess vele mialatt a tálalást készíted elő, hívd magadhoz, hogy együtt kóstolgassatok. Legyél te a szexi, magabiztos főszakács, aki lehengerli a nőket: egy csók, egy korty bor, egy kis játék, móka és incselkedés! Ez mind bele fér az oldott hangulat megteremtésébe.

Fogyaszd a kedvenc italod

Igaz, hogy a bor fokozza a vágyat, de ne ragaszkodj az előírásokhoz: nem kell föltétlenül találtatni a felszolgált ételt és a kitöltött bort. Ez már túlságosan merev részlet. Ne dobálózz mindenféle szakzsargonnal, borszakértőket megszégyenítő technikai részletekkel, mert félő, hogy untatni fogod vele. Vedd elő a kedvenc borodat és kínáld meg vele, bármiféle különösebb cécó nélkül. Elég ha ismered és érthetően körül tudod írni a bor aromáját amit felkínálsz. Semmi több!

Amit mi ajánlunk

Néha próbálod feltüzelni a párodban a vágyat, miközben egyáltalán nem bízol a sajátodban, saját képességeidben. Szükséged lenne valamire, ami növeli az önbizalmad, fickósabbá, potensebbé tesz, hogy még egy hosszú, fárasztó nap után is élvezni tudd a szexet. Mivel a kapcsolatok nem olyan egyszerűek mint a filmekben, és a szex is komplikáltabb annál, mint ahogy a vásznon megjelenik, ajánlunk egy kellőképpen erős és hatékony afrodiziákumot, ami meghozza a kedved. Ez a Sex Power. A termék összetevői csak természetes hatóanyagok, mégis csodákra képesek: a szexuális energiát, libidót, erekciót megsokszorozzák. A Sex Power erejét időnként te is segítségül hívhatod: aktus előtt pár perccel elég bevenni, hatása fantasztikus. A potenciád, erekciód garantált lesz! Ébreszd fel kedvesedben a vágyat és elégítsd ki minden kívánságát az ágyban!