Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan védjük szervezetünket az ősz folyamán?

Hogyan védjük szervezetünket az ősz folyamán?


Dátum: 2015-09-03
Szervezetünket megdolgozta a hosszú forró nyár: energia tartalékaink megcsappantak, immunrendszerünk meggyengült. A hideg és nedves időszak beköszönte megfelelő periódus arra, hogy szervezetünk megpihenjen, feltöltődjön hisz rengeteg zöldség és gyümölcs található még a piacokon. Viszont ha nem figyelünk, a gyulladások azonnal felütik a fejüket. Mivel immunrendszerünk meggyengült, légúti fertőzések, sinusitis, bronchitis és még tüdőgyulladás is megtámadhat. Reumatikus fájdalmak, ízületi gyulladás, hátfájás, duzzadt kis és nagy ízületek olyan hamar megjelennek mint a gomba eső után. Éppen ezért idejében gondoskodnunk kell a természetes és hatékony megelőzésről.

Tökéletes napozó idő

A forró nyár nem túl jó a napozásra. Az erős napsütés égeti a bőrt, és az előnyök is minimálisak. Az őszi nap viszont egy igazi csodás gyógyír lehet a szervezetnek. Azoknak, akik állandó reumatikus fájdalmaktól szenvednek, szükségük van az őszi napok finom melegére: ezt kell felhalmozni az első napokon, hogy az ősz nedves és hideg napjai ne kínozzák szervezetünket. Ezen kívül a napfény növeli a szervezetben lévő D-vitamint, ezért segíti a kalcium rögzítését a csontokban. Ősszel a strand egy szelíd gyógyszer testnek és a léleknek!

Hosszú séták a barátokkal

A mobilitás fenntartása elsődleges azok esetében akik csonti, izomzati vagy ízületi bántalmaktól szenvednek. Az őszi séták rengeteg előnnyel járnak fizikai és mentális egészségünkre nézve. Parkok, erdők, hegyi túrák - használjuk ki az őszi kellemes időjárást. A táj lenyűgöző, a délutáni levegő kellemesen meleg, így felmelegíti csontjainkat, serkenti a vérkeringést, meghozza az étvágyat, javítja az általános közérzetet. Biciklitúrák, szabad levegőn elvégzett gyakorlatok, kertészkedés - egy kis plusz az egészségnek, feltöltődés a szervezetnek.

Finom ételek szeretettel készítve

Az emberi szervezet a legtöbb vitamint, ásványi anyagokat, fehérjéket és zsírokat az elfogyasztott élelmiszerekből nyeri. A tápanyagokban szegény étrend, fertőzésekre, gyulladásokra és a betegségekre hajlamosít. A csökkent hatékonyságú immunrendszert, a nem megfelelő étrend is okozhatja. Ne hagyd ki a gazdag őszi szezonban elérhető rengeteg finomságot: főzz ízletes, friss és egészséges ételeket a családnak és a barátoknak. A megfelelő táplálkozás felkészít bennünket a télre, megőrizzük az egészségünket itt és most. Fogyókúra nem ajánlott ebben az időben, mert most a feltöltődésnek, energiáink újratermelésének van itt az ideje. Főzz, egyél és élvezd a varázslatos színeket abban a szezonban is, amely még csak most kezdődik!

Meleg ruhák a hideg napokra

Az ízületi gyulladások nagyon érzékenyek a hidegre és a nedvességre. A reumatikus fájdalmak ebben a szezonban ébrednek fel, ha nem figyelünk arra, hogyan a ruha, lábbeli védjen a hideg és a nedves levegő ellen. Az egyszerű és természetes orvoslás hatékonyan működik, ha úgy döntünk, hogy megbízunk a gyógyító erejükben.

Amit mi ajánlunk

Mivel a reuma, gyulladás és fertőzések időszaka még csak most kezdődik, ajánlunk egy természetes orvosságot a fájdalom kezelésére, és amely erősíti a testet. A BioBelt és BioBelt Knee két biomágneses öv, melyek nagyon hasznosak a reumatikus fájdalmak, hát, térd, izom- és ízületi fájdalom különböző típusainak esetében. A gyapjú és mágnesek felhasználásával készülő természetes övek gyógyító ereje nagyon népszerű ősidők óta. Népszerűségük ismét nőtt, mert számos betegség esetében bizonyították a jótékony hatásukat. A BioBeltet gyomorproblémák, prosztata problémák, fogfájás, az idegfájdalmak, reuma és ízületi fájdalmak kezelésére használják. Az övet a problémás területen kell alkalmazni, jótékony hatása nem várat sokat magára. Az ősidőkből ismert jótékony hatású gyapjú alkalmazása serkenti a vérkeringést, megszünteti a fájdalmat és a gyulladást.