Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Házi praktikák egy szép, egészséges testért

Házi praktikák egy szép, egészséges testért


Dátum: 2015-09-04
A nők szépségmegőrzésre fordított napi rutinja nem egyszerű feladat. Arckrémek, testápolók, hidratáló és tápláló maszkok, és sok minden más. Szeretünk mindig jól, jobban kinézni, jó formában lenni, de főleg, szeretjük érezni, hogy elégedettek vagyunk magunkkal: érezni akarjuk, hogy kicsattanunk az egészségtől és teljes mértékben meg vagyunk elégedve magunkkal. Ezek teljesen normális dolgok, ezek segítenek át az életen, hogy elegánsan és tartással vegyünk minden akadályt. A házi készítésű szépítőszerek hajra, körmökre, mellnagyobbításra, hurkákra, egy kis intenzív mozgással kombinálva valódi szexi, vonzó, nőies dívát varázsolhatnak belőlünk.

Friss és feszes bőr

A sima, fénylő bőr érdekében, vágj ketté pár nagyobb szőlőszemet és dörzsöld át vele a megtisztított arcbőrödet. A szőlőben lévő természetes gyümölcssavak bőrradírként alkalmazhatóak, melyek azonnal megtisztítják és tonizálják a megfáradt bőrt. Ha táskás szemekkel ébredtél, használj lehűtött szemránckrémet. Az éjszakára a hűtőbe tett természetes szemkrémet, a szemzug külső feléből az orrnyereg irányába befele haladva vidd fel a bőrre. Ezáltal a szem körüli szövetekben felgyűlt víz eltüntethető.

Mézes arcpakolás

A természetes, feldolgozatlan, nyers méznek fantasztikus, erős antibakteriális hatásai vannak, ezáltal hamar rendbe teszi az arcbőrt. Hetente egyszer vegyél egy kiskanál mézet, melegítsd fel a tenyereiden, majd dörzsöld át vele az arcod. Hagyd a mézet 5-10 percet az arcodon, hogy hatóanyagai jó mélyen behatoljanak a bőrbe. Ezután langyos vízzel mosd le és töröld át az arcod egy puha törölközővel. Bőröd puhább, tisztább és láthatóan frissebb lesz, mindössze egy kanál méztől. Ugyanezzel az eljárással a nyakad és a dekoltázsod bőrét is megtisztíthatod.

Selymes, hidratált haj

A kókuszolaj olyan természetes anyag, mely a haj és fej bőrének gyors és hatékony hidratálását és táplálását is elvégzi. Dörzsöld be a fejbőröd, majd a hajad teljes hosszában és hagyd rajta a kókuszolajat pár órára. Ezt követően mosd le a hajad és máris megvan a puha, selymes, hidratált hajkorona. Nem kell hajbalzsamot használnod és a töredezett, színtelen hajad miatt sem kell többé aggódnod.

Fekete pontok elleni kezelés

Cseppents 4-5 csepp mézet egy vastag citromszeletre. A mézes citrommal dörzsöld át az arcodat, fordíts különös figyelmet azokra a területekre ahol több a fekete pont, mitesszer. Hagyd a mézes-citromos keveréket az arcodon 4-5 percig, majd mosd le hideg vízzel.

Amit mi ajánlunk

Minden nő puha, sima, feszes és tiszta bőrre vágyik. A telt, kemény kebel minden nő álma, hisz a nő alakja is vonzóbb, nőiesebb lesz tőle. A keblek méretének természetes úton való növelése nem legenda. Tényleg nem kell sebészhez fordulnod ha nagyobb keblekre vágysz: megalkottuk Neked a BreastMax természetes mellnövelő kapszulát. A BreastMax-ban lévő természetes hatóanyagok segítségével elérheted azt a mellméretet, amire mindig is vágytál. A Breastmax hatóanyagai növelik a mellszövetet, de nem borítják fel a hormonháztartást. A BreastMax beállítja a szervezet megfelelő hormonszintjét, így a menstruációval és a menopauzával járó kellemetlen tünetektől is megszabadít. Ráadásul természetes afrodiziákumként is használható, hisz növeli a libidót, a keblek méretét, az önbizalmat és a szexuális vágyat. A BreastMax egy természetes étrend-kiegészítő, melyet a világ bármely táján élő nők szépségének és egészségének szenteltek!