Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nem kívánod már úgy mint régen? Cselekedj, változtass!

Nem kívánod már úgy mint régen? Cselekedj, változtass!


Dátum: 2015-09-15
Egy nap mikor tükörbe néztél állapítottad meg, hogy egy szép, fiatal, de kissé fáradt, kedvetlen nő néz vissza rád. Mi történt veled? Hová tűnt a szenvedély, a belső tűz mely nem hagyott nyugodni esténként, ha nem bújhattál össze a kedveseddel? Tényleg is, mikor vártad legutóbb izgató pózban, parfümfelhőben a kedvesed, készen arra, hogy őrülten nagyot szeretkezzetek? Több napja, vagy több hete is annak? Vagy talán pár hónapja? Mi történt veled?

Beszélgess el önmagaddal

Ez teljesen normális és szükségszerű, hogy elbeszélgess magaddal. Fel kell tenned időnként a kérdést, hogy mi nem tetszik magadon, rajta és a kapcsolatotokban? Miért nem vonz már a szex? Ezt a te problémád okozza, vagy benne van valami, esetleg a viselkedésében? Valami olyasmi van a háttérben amin lehet változtatni, vagy gyorsan, röviden mondjatok búcsút egymásnak, mert nem vonzó már többé? Bármi legyen is a probléma oka, meg kell oldanod. Ha tőled függ, kezdj hozzá most. Ha tőle, beszéljetek a problémáról és figyeld az eredményt.

Megcsalt? Megcsaltad?

Nagyon sok pár esetében a féltékenység és a hűtlenség egyet jelent a vágy halálával, a szex végével és a kapcsolat megszakadásával. Más párok azonban éppen ekkor döbbennek rá, hogy még mindig szeretik egymást, és megpróbálják újra. A megcsalás utáni szex azonban, már nem ugyanaz. Lehet, hogy te mint nő annyira csalódottnak érzed magad, hogy szeretnél bosszút állni, büntetni őt, éreztetni vele a haragod erejét. Így eldöntöd, hogy közeledését elutasítod egy időre. Ha azonban ez az elutasítás az örökkévalóságig tart, nem érdemes fenntartani tovább a kapcsolatot. Szex és intimitás nélkül, szenvedély hiányában minden unalmas lesz, az érdektelenségbe fullad. Győzd le magadban a miatta érzett frusztrációt, és lépj tovább: érzelmileg, szexuálisan egyaránt. Nem érzed az együttlétek szükségét, örömét vagy szükségszerűségét? Keress megoldást, segítséget.

Nyitott vagy az újra?

Sok probléma sokszor a tudatalattinkba fészkeli bele magát és csak nagy sokára jövünk rá, hogy rossz irányba befolyásolta a viselkedésünket, kapcsolatunkat. Látszólag boldogok és elégedettek vagyunk, de a lényünk teljesen másról árulkodik. Idegesség, ingerültség, aluszékonyság, apátia, csökkent libidó- olyasmi állhat a háttérben aminek nincsenek látható jelei. A munkahelyi, otthoni, kapcsolatbeli napi rutin, elveszi az ember életkedvét, megöli a vágyat. Nyitottság az újra, a szokatlan befogadása lehet a megoldás. Azonban vagy elhanyagoljuk, vagy nem akarunk tudomást venni róla. Bizonyos szinten jól van ahogy van. Másfelől azonban, lehetne sokkal jobb is. Készen állsz kipróbálni valami forradalmian újat a szexben?

Amit mi ajánlunk

A Clitorin az a természetes kapszula, amely meg tudja adni a szükséges ösztönzést, hogy néhány változtatást bevezess a szexuális életedbe. A szex iránti érdektelenséget nemcsak az elme, hanem a test, a szervezet elégtelenségei is okozhatják. Ha két fronton dolgozol azon, hogy jobb legyen, jelentősen lerövidítheted a szükséges időt arra, hogy visszatérjen a régi szenvedély. A Clitorin serkenti a nemi szervek véráramlását és ezáltal lerövidíti az izgalmi állapot eléréséhez szükséges időt, és növeli az orgazmusok intenzitását. A Clitorin kapszulák rendszeres használatával, növekedik a szexuális vágy és szexuális energia. Ez nemcsak az ágyban de az életben is megmutatkozik majd. Fokozódik a gyönyörérzet, és az érzékenység. A Clitorin védi a női reproduktív rendszert és a termékenység is nőhet, ha probléma van ezen a területen.