Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fogyókúrázz ésszerűen, éhezés nélkül!

Fogyókúrázz ésszerűen, éhezés nélkül!


Dátum: 2015-09-17
A fogyókúrának nem kell éhezési és pszichés tortúrának lennie. Ha mindennapjaidba fokozatosan vezeted be az egyszerű, de hatékony trükköket, minden sokkal természetesebben alakul át szervezetedben is, anélkül, hogy éhezéssel sokkolnád magad - állítják a táplálkozás-kutatók. Fokozatosan változik meg az egészséged és a közérzeted, fogysz le és tűnnek el a plusz kilók örökre. Építs be legalább hármat az alábbi tippek közül a mindennapjaidba és élvezd a gyors, hatékony változást.

Csak egészséges nasit fogyassz!

Nem is olyan régen még, a nasizás teljes mértékben tiltott volt a fogyókúrázók étrendjében. Táplálkozás-szakértők azonban arra a következtetésre jutottak, hogy egyszerűbb és biztosabb nassolni valami egészségeset ha megéhezik az ember, mintsem felfalni később az összes kezünkbe kerülő élelmiszert a hűtővel együtt. A legjobb nassolnivaló falatkának magas a proteintartalma és laktató. Ilyen a sajt, gyümölcsszeletekre kent mogyoróvaj, egy marék dió vagy mandula, vagy egy közepes saláta csirkehússal, csicseriborsóval vagy babbal.

Legyen kéznél mindig valami harapnivaló!

A kísértés nagy: ha az embert felkészületlenül éri, könnyen enged a csábításnak és elfogyaszt valami gyorséttermi ételt, nasit, ami amellett, hogy egészségtelen, magas a kalória tartalma is. Az utcán, a munkahelyen, a moziban, edzés után, utazáskor nem árt ha van nálad valami egészséges falnivaló, ha netán megéheznél. Ha van egy kevés szabadidőd, készíts össze különféle harapnivalókat, hogy ne kelljen éhezz, vagy ne akkor kelljen ezzel foglalkozz, mikor nemcsak éhes, de nagyon fáradt is vagy.

Ne egyél többet a tv előtt!

Friss kutatások kimutatták, hogy ha a tv előtt ülve étkezel, 40%-al többet eszel mint normális esetben. Bármilyen tevékenység ami elvonja a figyelmed az étkezésről - legyen ez a tv, sms, vezetés - azt eredményezi, hogy többet eszel. Fogj egy tányért, helyezz rá ételt és ülj le csendben enni, még ha egyedül is fogyasztod.

Méretkezz naponta!

A mérleg mindig pontosan mutatja, hogy merre haladsz. Ha a mutató nem jelzi a változást, a súlyod állandó, további változásokat kell eszközölnöd, hogy eredményeket érjél el: vagy szigorúbb diétát, vagy sűrűbb edzést. Bárhogyan is legyen, ne hagyd figyelmen kívül a mérleget, ha fejlődni akarsz.

Telefon kézügybe!

Legközelebb ha úgy érzed nagyon vétkeznél egy kalória bombával, ragadj telefont és hívd a legjobb barátnődet: tereld el a gondolataidat az evésről. Csevegjetek legalább öt percet, hisz kutatások kimutatták az ilyen hirtelen jött faló rohamok nem tartanak öt percnél tovább. Miután befejezted a csevegést, nyoma sem lesz az éhségnek.

Maradj többet ágyban!

Ha 30 perccel korábban fekszel, és 30 perccel későbben kelsz mint szoktál, egészségesebben fogsz táplálkozni. Kutatások kimutatták, hogy pihentebben, kevésbé érnek utol a stressz, vagy fáradtság okozta faló rohamok.

Amit mi ajánlunk

A Hoodia Gordonii Plus az az étrend-kiegészítő, melyre a fogyás folyamatának felgyorsításában szükséged lehet. Az afrikai származású növény a Hoodia, csökkenti az éhségérzetet, átsegít a faló rohamokon, melyek az egészségtelen életmódot, a súlygyarapodást favorizálják. A Hoodia erejét nemzetközi laboratóriumokban tesztelték, hatása mindkét nem esetében bizonyított. A Hoodia szabályozza az étvágyat, az éhség és teltség érzetet, egészséges életmódot alakítva ki. A Hoodia segitségével hamarabb jól laksz, így jóval kevesebb kalóriát viszel be a szervezetedbe, gyorsítva a fogyást anélkül, hogy a szervezetedet felesleges stressznek tennéd ki!