Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szeretnél orális szexet a kedvestől? Tarts szem előtt néhány fontos szabályt!

Szeretnél orális szexet a kedvestől? Tarts szem előtt néhány fontos szabályt!


Dátum: 2015-10-02
Az orális szex legyen élvezetes és kényelmes úgy neked mint férfinak, de főleg neki, mint nőnek. Ha ő jól érzi magát, akkor jobban fogja érdekelni, és lelkesedik majd az ilyen szeretkezésekért, te pedig gyakrabban részesülhetsz benne. Igaz, a nők egy része egyszerűen nem akarja ezt, és nem kötelezhető arra, hogy az orális szexet gyakorolja. Érdemes megtudni az okát, hogy miért nem akarják a nők az orális szexet, mit tehetsz azért, hogy ezen változtass, de minden az érintett nő vágyán és akaratán múlik.

Ne gyakorolj nyomást rá!

Ha hibáztatod őt amiatt, mert nem akar orális szexben részesíteni, nem teszel mást, mint bűntudatod ébresztesz benne. Ahelyett ,hogy nyomást gyakorolnál rá, meséld el neki, mennyire élvezed vele az orális szexet és szeretnéd ha ő is legalább ennyire élvezné. Tudnia kell, hogy a választás joga teljes mértékben az övé, nem fog megsérteni azzal, ha visszautasít.

Soha ne irányítsd a fejétől!

Ha rányomod a fejét miközben orális szexben részesít, eláll a nyaka és levegőt sem kap rendesen. Hagyd rá a tempót és a mozdulat mélységét, ez mindig előnyödre válik. Néhány nő épp amiatt szereti az orális szexet és attól jön izgalomba, hogy teljes mértékben átveheti az irányítást.

Ne parancsolgass mint egy admirális!

Az olyan parancsok mint a "mélyebben" vagy a "lassabban" kritikusan hangozhatnak. Biztos vagyok benne, hogy nem akarod a téged orális szexben részesítő nőt kritizálni. Jó dolog és nagyon izgató segíteni őt, de teljesen pozitív hangvételű biztatásokat használj: “ez nagyon jó, kérlek ne hagyd abba!”

Ne hagyd kielégítetlenül!

Te épp kielégültél az orális szextől, de ez nem jelenti azt, hogy ő is elélvezett! Ne gombold be a nadrágod és hagyd magára, mintha ő nem is számítana. Add a tudtára, hogy az ő orgazmusa is fontos és nem feledkeztél meg róla, csak türelmet kérsz pár percet, vagy akár egy órát. Kérj egy kis pihenőt úgy, hogy közben ne azt érezze, az ő orgazmusa nem fontos neked.

Add tudtára, hogy jól csinálja amit csinál!

A nők imádják megőrjíteni orális szex közben a férfiakat. Ne fogadd fa arccal és csendben a kényeztetést, mert azzal teljesen elbizonytalanítod és elveszed a kedvét tőle. Beszélj hozzá, nyögj , adj hangot az élvezetednek, hisz ezek jelzés értékűek: tudni fogja, hogy kedvedre való amit tapasztalsz.

Amit mi ajánlunk

Az orális szex szorosan összefügg a pénisz méretével. A nők érdeklődését is felkelti egy egy méretes darab, a kemény, erektált pénisz, izgalomba hozza őket. Nekik vizuális élmény, neked igazi élvezet. A ProSolution Pills ideális csomag a férfi pénisz növelésére. A ProSolution Pills tartalmazza a természetes növényi kivonatú kapszulákat és a gyakorlatokat a pénisz növelésére. Ez egy 2 és 5 cm közötti pluszt jelent mind hosszúságban, mind vastagságban. Ráadásul a ProSolution Pills erősíti az erekciót, segít kontroll alatt tartani a magömlést, és erősíti a férfi libidót. Mindössze annyit kell tenned, hogy használd a kapszulákat és a gyakorlatokat és a méreted jelentős mértékben megváltoznak. A ProSolution Pills a férfiak élvezetére de főleg a nők örömére szolgál!