Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Álomba illő szexuális életet szeretnél? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket!

Álomba illő szexuális életet szeretnél? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket!


Dátum: 2015-10-05
Ha meg kellene nevezzünk egy dolgot, amiből többet, jobbat szeretnénk, valószínűleg a szex volna az. Nem számít, hogy mennyit szexeltünk már és milyen volt. Mind a nők, mind a férfiak egyet értenek abban, hogy mindig lehet jobb. Nemcsak többet akarunk, hanem új dolgokat akarunk kipróbálni, fantáziáinkat megvalósítani, egyre jobbak, tapasztaltabbak legyünk. Mindezek ellenére, legtöbbünk semmit nem változtat a már megporosodott szexuális rutinján. A lényeg, hogy szexelünk, nem? Válaszolj őszintén a következő kérdésekre és tanuld meg, hogy lehet egy igazán izgalmas, kielégítő és szenvedélyes szexuális életed.

Ismered minden erogén zónáját?

Egy férfinak legalább 10 olyan pontot kell ismernie, amelyek érintésekor a mellette lévő nő szinte azonnal extázisba esik. Ha nem tudod, azt jelenti, nem is nagyon tudsz mivel foglalkozni. Még mielőtt egyre merészebb és bonyolultabb pózba állítanád a kedvesed, nem ártana részletesen felfedezni a testét. Ha szeretnéd felfedezni a párod gyenge pontjait, lassítsd le a csókot és érintéseket olyannyira, mintha nem is mozognál egyáltalán. Teljesen lelassítva a tempót fedezheted fel igazán, a legérzékenyebb pontokat.

Mennyi ideig tartanak a szeretkezéseitek?

Egy szexuális együttlét minimális időtartama, - beleértve az elcsábítást, előjátékot és a tényleges aktust-legalább 30 perc kellene legyen. Azok az együttlétek melyek ennél kevesebb ideig tartanak, nem kielégítőek egy nő számára. Ha nem értél még el erre a szintre, építsd fel a szeretkezéseket: mindig adj hozzá pár perccel többet. Kutatók állítják, hogy a férfiak átlagban 14 percig üzemképesek, de elképzelhető, hogy nem is kell ennyi a partnerek kielégítéséhez. Az ideális az lenne, ha minden 30 perces szeretkezés legalább felében tényleges szex lenne. A fennmaradó többi idő elég az előjátékra és a pihentető utójátékra.

Párodnak milyen sűrűn van orgazmusa?

A nőknek mindössze 30%-a éri el az orgazmust csak behatolással. A legtöbb nőnek ugyanis szüksége van a csiklója izgatására is. Egy nőnek 5-6 percre van szüksége, hogy önkielégítés során elérje a orgazmust, és 10-12 percre, hogy szeretkezéssel (behatolás) ugyanezt elérje. Egy neves szexológus egyszer azt mondta, hogy “pénisszel szeretkezni annyi mintha markerrel gyakorolná valaki a szépírást”. A nyelv és az ujjak sokkal hatékonyabbak, így jobb ha meggyőzöd a párod arról, hogy imádod az orális szexet és hagyd a nyelved csodákat művelni.

Ő tudja, hogy te maszturbálsz?

Azok az emberek akik sűrűn maszturbálnak, sűrűn is szexelnek. Ez egy meglepő, de nem kevésbé igaz összefüggés. A szexuális izgalom fokozza a tesztoszteron és dopamin termelődést, ami ahhoz vezet, hogy az emberek gyakrabban szexelnek. Az a nő aki elfogadja a saját és párja maszturbálásának tényét, elképzelhető, hogy sokkal szenvedélyesebb az ágyban, hisz biztosra tudja, hogy mit szeret és mit nem.

Amit mi ajánlunk

Nagyon sok férfit érint merevedési zavar, gyenge erekció, mérettel kapcsolatos elégedetlenség, hisz mikor a partner kielégítetlen marad, a szexuális élet sem megfelelő. A korlátozottság lehet valós vagy származhat nagyon alacsony önbecsülésből, a teljes kikapcsolódásra való képtelenségből, a kudarctól való félelemből, vagy egyéb többé-kevésbé problémás okból. Minden segítség több mint szívesen fogadott ezekben a helyzetekben! A Maxmed azt javasolja, hogy használd a pénisz vérkeringését serkentő ActivMax spray-t. Amikor az erekció nem akar összejönni, vagy a meglévők puhák és nem hatékonyak, esetleg a merevedés jön, de megy is kedve szerint, fújj a hátrahúzott fitymától megszabadított makkodra ActivMax spray-t és figyeld az eredményt. Az ActivMax erős, tartós de különösen gyors erekciót eredményez. A termék természetes kivonatokat tartalmaz és nincs mellékhatása.