Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hasznos tudnivalók az összeköltözés előtt

Hasznos tudnivalók az összeköltözés előtt


Dátum: 2015-10-14
Amikor összeköltözöl valakivel, nem csak az életedet, de az életteredet is megosztod a szeretett személlyel. Amilyen pragmatikus vagy, csak a dolog jó oldalát látod. Lesz egy csomó szex, osztoztok a közköltségen, remekül fogtok szórakozni egy kellemes, nyugodt helyen. Amikor a friss pár úgy dönt, hogy összeköltözik, kapcsolatuk egyik csúcspontjára értek, és mindketten jól érzik magukat a másik társaságában. A mindennapok szürkesége azonban, hamar kipukkasztja a rózsaszín lufit.

Kapcsolatotok szemmel láthatóan megváltozik

Az együttélés olyan mintha bekapcsolva maradna a tv és kedvenc csatornád menne rajta 24-ből 24 órán át 7-ből 7 napon keresztül: azokat a dolgokat is meglátod, amik esetleg nem tetszenek. Szíved hölgye nem úgy néz ki ébredéskor mint amikor előtte, csak péntekenként találkoztatok. Bár a gyönyörű nő akit megismertél létezik, szembe kell nézzél a hétköznapi énjével is: amikor csatakosan megjön a teremből, amikor kiborítják a hétköznapok apróságai, amikor már nem csak veled foglalkozik. Ismerd meg és fogadd el valódi énjét, még mielőtt összeköltöznétek.

Kinek vannak a legidegesítőbb szokásai?

Az együttélés magával hozza azokat a rossz tulajdonságokat is, melyeket nehezen fogadunk el a másiktól. Ő horkol, te szellentesz és hasonló apróságok. Ha szembesülsz a másik hibáival nem kell szó nélkül elmenned mellettük, de nem is szabad falhoz állítanod őt. Ahelyett, hogy fúriaként kelnél ki magadból egy ott hagyott táska láttán, inkább magyarázd el, hogy mi zavar a dologban. A rossz szokások megváltoztatása erőfeszítést igényel, mely szakító próbára teheti a kapcsolatot.

A házastársak problémáival szembesültök

Az együttélő emberek olyan problémákkal szembesülhetnek mint a házastársak. Egy magvas probléma lehet egymás figyelmének, érdeklődésének fenntartása, a kapcsolat frissességének megőrzése. Ahhoz, hogy ez a dolog sikerrel járjon, mindketten őrizzétek meg a baráti köreiteket és a saját érdeklődési körötöket. Legyenek külön, saját elfoglaltságaitok, amikből új dolgokat visztek be a közösbe, a kapcsolatba. A barátokat, családot, rokonokat és ismerősöket nem kell azonnal dobni, csak mert összeköltöztél a kedveseddel.

A szexuális élet is átalakul

Amikor a párok külön élnek, minden szexuális együttlét egy élmény: rákészülünk, aztán nem bírunk egymás testétől elszakadni. Viszont mikor állandóan együtt vagytok, a szexuális együttlétek gyakorisága lassan de annál biztosabban csökken. A megoldás: ismét készüljetek rá a szexre mint régen, de változtass az elvárásokon. Csökken az alkalmak száma, de nő az együttlétek intimitása. Az állati vad szex lassan háztartásbeli szexé alakul, higgadtabb és lassabb, de legalább annyira jó.

Amit mi ajánlunk

Egyes párok nem akarják hogy az élet megszelídítse és háziasítsa őket: túlságosan szeretik a szexet, hogy lemondjanak a vad, szenvedélyes együttlétekről. Senki nem mondja, hogy a szexuális élet pikantériái, az új, közös lakás ajtaján kívül kell maradjanak. Egyenesen ajánlott azokért az élvezetekért harcolni, melyek mindig is örömet okoztak mindkettőtöknek. Ne mondjatok le a világ legforróbb tevékenységéről. A Lixtra olyan természetes afrodiziákum, amely azoknak a kalandvágyó férfiaknak szól, akik értékelik a kalandokban és adrenalinban gazdag szexuális élet minden velejáróját. A terméknek remek hatása van a kemény tartós erekcióra, lényegesen megváltoztatja a pénisz méretét. Azoknak ajánlott akik igazi bajnokok akarnak lenni a szexben, tele energiával, életerővel, adrenalinnal. Vágynak arra, hogy a remek szex nyújtotta összes lehetőséget derekasan kihasználják!