Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szex heti nyolc alkalommal? Miért ne?

Szex heti nyolc alkalommal? Miért ne?


Dátum: 2015-10-30
Hogyan lehet eljutni a némi szextől a sokkal több szexig? Az alapötlet az, hogy a napi rutint kell újratervezni. Nagyon sokan közülünk, a szexet a prioritási listánk alján tartjuk. Lentebb van mint a munka, az alvás, gyerekek, és néha egy egy meccs a tv előtt. Mindeközben megfeledkezünk egy alapvető dologról: a szex boldogságot, örömöt okoz. A boldogság pedig segít megbirkózni a munkával, fáradtsággal, gyerekneveléssel, stresszel.

Hétfő: antistressz szex

A hét első napja tele van feszültséggel, stresszel. Pihentesd egy órát a vacsorát, majd kezd el finoman masszírozni a párod halántékát, nyakát és vállait. Folytasd mindaddig amíg érzed, hogy oldódik párodban a feszültség. Ezután se hagyd abba, érzékien haladj lefele kezeiddel, majd simítsd végig a hátát, combjait. Ha idáig eljutsz, anélkül hogy félbeszakított volna, biztos lehetsz benne, hogy további forró területeket, erogén zónákat is felfedezhetsz. Szóval? A hétfői szex antistressz!

Kedd: gyors-menet vacsora előtt

Hosszú romantikus csókolózás, vacsora előtt. Ne siesd el, hagyd, hogy a feszültség fokozódjon, majd párod finoman nyomd fel a konyha szekrény oldalára. Ha érzed, hogy beindult és elolvad az érintéseidtől, ültesd fel a vágólapra és húzd le a bugyiját. Tovább boldogultok magatoktól is! A vacsora tálalva!

Szerda: szex a fürdőben

Miután megnéztétek az esti filmet, csókolj bele a nyakába, finoman érintve a füleit is. Ennél lentebb ne menj. Finoman simítsd végig a testét a ruhán keresztül. Ha kellőképpen bemerevedett az ágyékod, férkőzz a lábai közé és imitáld a szexet, továbbra is ruhásan. Ha kellőképpen felizgattad, ő fog levetkőztetni, vagy csak megszabadítani az útban lévő ruhadaraboktól.

Csütörtök: lusta szex

Várd meg míg melléd fekszik az ágyban, majd bújj a hátába. Simítsd végig lomhán az egész testét, figyelj a hátára, combjaira, ágyékára. Nyúlj a lábai közé és ne hagyd abba az izgatást. Ha érzed, hogy légzése fokozódik, pulzusa emelkedik és nyögdécselni kezd, told be neki hátulról. Minden további nélkül mozogjatok lassan, ráérősen. A lusta szex is jobb mint a semmilyen szex, nem igaz?

Péntek: vacsora a városban, szex otthon

Pénteken vidd el vacsorázni a városba, majd haza érve essetek egymásnak. Akkor és ott, vadul tedd magadévá. Ruhásan, izgatottan, a földön a szőnyegen. Tökéletes befejezése a hétnek.

Szombat: szex a zuhany alatt

Pattanjatok bringára vagy menjetek együtt kocogni, mozogni. Hazaérve, ugrás a zuhany alá. Együtt. Mosd meg a haját, a testét, szappanos kezeddel kalandozz a víztől átforrósodott testén. Zuhany után, törölköző helyett, ajánld fel a nyelved. Szólj neki, hogy használhatja kedvére.

Vasárnap: reggeli szex majd repeta

Lustálkodjatok délig, de ne üljetek tétlenül. Miután felkeltetek, fogat mostatok, ittatok egy pohár vizet, bújjatok vissza, kávé nélkül- álmosan szexelni. Az első szeretkezés után, maradjatok ágyban, kacagjatok, bolondozzatok, játszatok egymással, míg a vágy ismét felhevül. A második felvonás szóljon az érzékekről ne az orgazmusról. Fedezd fel újra a párod testét, találd meg teste érzékeny pontjait, finoman izgasd az újonnan felfedezett erogén zónákat, időzz el a testén: lassan, ráérősen. Vasárnap van, nem?

Amit mi ajánlunk

A szex unalmas is lehet, sietős is, fantáziátlan is. Ha így van, nem okoz örömöt. Ha nem kerül fentebb a prioritási listádon, egyhamar nem is fog semmi változni. Viszont lehet ezt másként is: legyen a szex szenzációs, nagyon intim, nyugodt és kielégítő. Tőled függ. Az EjaControl minden férfi életébe vissza hozza a szex örömét. Ha úgy érzed, szex közben az idő a legnagyobb ellenséged, használd az EjaControlt és vedd át az irányítást meg az orgazmusod fölötti kontrollt. Ahhoz, hogy lassan komótosan szexelj, időre és nyugalomra van szükséged. A korai magömléstől való rettegés lehet a legnagyobb ellenséged. Szabadulj meg tőle az EjaControl segítségével, a termék egészen az agy szintjén fejti ki hatását. Ne rettegj többé, nyeregbe kerültél!