Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szexuális titkok amiről minden nő szerint tudnod kellene

Szexuális titkok amiről minden nő szerint tudnod kellene


Dátum: 2015-11-05
Nem lesz belőled egy nap alatt szuper szerető, aki bármikor kész arra, hogy minden fantáziáját kielégítse. Tanulhatsz néhány olyan egyszerű dolgot, amikről a nők úgy gondolják, hogy tudnod kéne és számodra is sokkal kellemesebbé és kielégítőbbé tennék a szexuális együttléteket. Készen állsz? Olvass tovább!

A forró szex odafigyelést igényel

A nők szenvedélyt akarnak és a szenvedélyhez elengedhetetlen az, hogy teljesen jelen legyél szex közben. Mint minden beszélgetés két ember között, a szexhez is szükség van egy bizonyos fokú koncentrációra. Ha nem vagy jelen testileg lelkileg, a szex unalmassá válik, és ő is érzi. A nők 90% -a a férfias légzésed hallatán teljesen felizgul: az állatias fújtatás, a tüzelő csődörhöz hasonlító lihegés, hörgés megvadítja a nőket. A szavaid adnak neki önbizalmat és magabiztosságot, visszajelzést arról, hogy kívánják, ezért ne légy fukar a zajokkal és hangos elismerő szavakkal. Ne légy túlságosan nyugodt és lelazult, higgadt sem szex közben, mert ő ezt teljesen másképp fogja érteni.

Az előjáték is lehet kielégítő

Előjáték: nem a legjobb szó, hisz a szex azon részére vonatkozik, ami automatikusan tovább visz valami intenzívebbre, izgatóbbra, sokkal fontosabbra. De az igazság az, hogy mindketten sokkal jobban érzitek magatokat, ha a szexet úgy veszitek mint egymás felfedezésére szánt társasjátékot, felfedezés és öröm határok nélkül, kitűzött cél nélkül, amit mindenképp el kell érni. Sok nő azt mondja, hogy a gyakori orgazmust, az előjáték során éli át, és nem akkor, amikor a tényleges behatolásos szex van a középpontban. Továbbá, a nők gyakran panaszkodnak a kreativitás hiányára a férfiaknál, és a tényre, hogy a férfiak nem tudnak gyönyört okozni a kezeikkel. Javasoljuk a legalább háromszori szexet, behatolás nélkül, így több időtök lesz újra felfedezni egymás testét, előcsalogatni a kreativitást anélkül, hogy előre meghatározott rutin szerint menne az előjáték, majd szex és egy kis lusta dédelgetés utána.

A G pont nincs egyedül: vannak barátai

Tudod, hogy a G pont létezik, sőt azt is tudod hol találod. Nagyon helyes. Viszont azt is tudnod kellene, hogy a G pont meg a klitorisz nem az egyedüli szuper érzékeny gyönyört okozó pont egy nő testén. Legutóbbi kutatások úgy írják le a klitoriszt mint egy komplex rendszert amiben a vagina, a klitorisz és a húgycső egységes egészként működik. Egyes kutatók leírnak egy létező A pontot, ami mélyen a hüvely felső falán helyezkedik el. Ha ezt a pontot megérinted, a párod szinte azonnal benedvesedik. Ahhoz, hogy ezt a pontot elérd, síkosítsd be az ujjad és told fel a hüvelybe amilyen mélyen csak tudod, de a párodnak még nem kényelmetlen. Fedezd fel a hüvely falának a felső részét, a bevezetett ujjad teljes felületével, majd vezess be még egy ujjat, majd még egyet. Vigyázz arra, hogy párodnak ne legyen kényelmetlen, majd ha megszokta az érzést, folytasd- ezúttal három ujjal - a felfedezést. Így az A és G pontot is ingerelni tudod. Ezalatt hüvelykujjaddal ingerelheted a klitoriszt.

Amit mi ajánlunk

A párok nagy többségénél, a behatolásos szex marad az élvezet elérésének legjobb és legkielégítőbb módja. A kemény pénisz az erős férfi szimbóluma, aki életerős és bevetésre kész. Ha erekciós probléma lép fel, az mindkettőtöket rosszul érint. A ProSolution Pills az a természetes készítmény, ami helyreállítja a meggyengült erekciót, sőt a pénisz méretén is változtat. A gyógynövények a legjobb afrodiziákumok, illetve nagyon pozitív hatással vannak az erekcióra, libidóra, és a pénisz méretére. Használd a ProSolution Pillst, hogy új fejezetet nyiss a szexuális életedben, hogy az erekciód mindig kemény, hibátlan és biztos legyen. Legyen kéznél mindig egy megbízható bajtárs ami a csökkent libidót növeli, a meggyengült erekciót meg erősíti!