Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Egyszerű és hatékony praktikák a mellek természetes megnagyobbításáért

Egyszerű és hatékony praktikák a mellek természetes megnagyobbításáért


Dátum: 2015-11-10
Sok nő szeretne egy pár feszes mellet, nagy és szép kebleket. A mellek szimbolizálják a szépséget és nőiességet, viszont ha nem volt bőkezű a természet, sok nő bizonytalan lesz, mert tisztában van a megjelenésével és nagyon félénké válik. A mellek méretét erősen befolyásolja az ösztrogén és a progeszteron, a női nemi hormonok mennyisége. A kis mennyiségű ösztrogén vagy a nagy mennyiségű tesztoszteron megállítja a mellszövet növekedését, így sok hasonló helyzetben lévő nő csalódott lesz. Szerencsére vannak teljesen természetes és biztonságos mellnövelő módszerek. Íme melyek azok!

Tornagyakorlatok a nagyobb mellekért!

Bizonyos tornagyakorlatok melyeket a karok és a vállak bevonásával végzünk, tonizálják és fejlesztik azokat az izmokat, melyek a kebleket tartják. Ez a mellek természetes növekedéséhez vezet bárminemű kellemetlen mellékhatás nélkül. A fekvőtámasz, fekvőtámasz falon, hasizom, vagy egyszerű gyakorlatok karoknak, elvégezve rendszeresen legalább napi 30 percben, hosszú távon jó eredményeket hoznak. Kezeid a falon, és nyomd 10 másodpercig anélkül, hogy a könyökeid behajlítanád. Ismételd meg 20 alkalommal minden reggel és este, a legjobb eredmény érdekében.

A mellek rendszeres masszírozása

A mellek rendszeres masszírozása számít az egyik leghatékonyabb otthoni mellnövesztő, természetes praktikának. A masszázs növeli a véráramlást, ezzel pedig nagy mennyiségű mellnövesztő hormon is kerül a szövetekbe, mely elősegíti a mellek természetes és egészséges növekedését. A rendszeres masszírozással serkenthető egy másik mellnövesztő hormon a prolaktin termelődése is. A mellek masszírozását meleg kezekkel, kintről befele végezzük, minden nap legkevesebb 15 percen keresztül, legalább 1 hónapig.

A görögszéna

Ez a növény fito-ösztrogént tartalmaz mely serkenti az ösztrogén és progeszteron hormonok termelését. Ez a két hormon felelős a mellek természetes növekedéséért. A görögszéna olaj, a mellek masszírozásánál használatos. A görögszéna port vízzel elkeverve egy krémet kapunk, amit a mellekre kell felkenni. A természetes növekedés serkentésére, a görögszéna, kapszula formájában is használható. Egy másik felhasználási mód a görögszéna csíra formában.

Édeskömény

Ezek a magvak nagy mennyiségű flavonoidot tartalmaznak , amelyek növelik az ösztrogén szintjét a szervezetben, és elősegítik a mellszövet növekedését. A változás a mellek méretét és feszességét is megváltoztatja. Az édeskömény olajat a mellek masszírozására használják, a teát inni kell, hogy ösztönözze a növekedést. Az édeskömény kapszula nagyon hasznosnak bizonyul a keblek méretének hatékony növelésére.

Pitypang gyökér

A gyermekláncfű gyökér használható tea formájában, vagy kapszulaként. Ezzel a természetes módszerrel, pár hónap múlva szemmel látható változás érhető el.

Amit mi ajánlunk

A megfelelő mennyiségben adagolt gyógynövények együttes hatása erősebb, mintha külön külön alkalmaznánk a hatóanyagokat. A BreastMax görögszénát, édesköményt és pitypanggyökeret tartalmaz, melyek más természetes hatóanyagokkal keverve elősegítik a keblek méretének hatékony növelését. A BreastMax fizikai gyakorlatokkal és masszázzsal való közös használata segít elérni azt a mellméretet, amit szeretne. Emellett néhány hónap alatt mellei feszesek lesznek, bőre kisimul. Semmi más dolga nincs mint kialakítani ezt a kombinált rutint, hogy minden nap elvégezze a gyakorlatokat, átmasszírozza a melleit és bevegye a BreastMax-ot. Az eredmények nem váratnak magukra. A keblek mérete sebészeti beavatkozás nélkül is növelhető. Ehhez mindössze elhatározás, kitartás és nagy adag, a gyógynövények erejébe vetett hit szükséges!