Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Veszélyben a férfi termékenység! Tudd meg innen hogyan védd magad!

Veszélyben a férfi termékenység! Tudd meg innen hogyan védd magad!


Dátum: 2015-11-16
A termékenységi problémákkal küzdő párok száma az elmúlt évtizedben az egekbe szökött, és a helyzet nem tűnik úgy, hogy egyhamar javulást mutatna. A meddőség meghatározását tekintve: terhesség hiánya egy teljes év után, melyben adott pár minden fogamzásgátló módszert félre téve sikertelenül próbált gyereket nemzeni. Az esetek 40 százalékában a probléma oka a férfiakban keresendő. Az alacsony spermaszámot, a gyenge mobilitást gyakran az a környezet okozza amiben élünk, befolyásolhatja az elfogyasztott ételek minősége, illetve a szervezet optimális működését elősegítő vitaminok és ásványi anyagok hiánya. Íme néhány egyszerű eljárás, mellyel növelhetjük a férfi termékenységet!

Cink

A cink szintjének elégtelensége, a férfitermékenység csökkenését eredményezheti. Tanulmányok kimutatták, hogy a cink étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása által jelentős javulás érhető el a sperma minőségét és mennyiségét illetően. A spermium mobilitásának növekedésével, jó eredménnyel fokozható egy esetleges fogantatás, terhesség kifejlődésének valószínűsége.

Gránátalma

A gyümölcsök és zöldségek jótékony hatással vannak a termékenységre. Nem meglepő, hogy vizsgálatok kimutatták: a gránátalma leve növeli a sperma minőségét, és javítja az erekciót. Férfiak, akik részt vettek egy ilyen tanulmányban, fokozott libidóról és merevedési funkcióról, általános jó közérzetről, pihentető alvásról és nagyobb mennyiségű energiáról számoltak be. A gránátalma nem hiányozhat azoknak a férfiaknak az étrendjéből, akik szeretnék megőrizni termékenységüket és a szexuális egészségüket.

Q10 koenzim

A Q10 koenzim nem egy egyszerű antioxidáns, hisz közvetlenül részt vesz az energiatermelés folyamatában. Mivel a spermiumok állandó energiát igényelnek, a Q10 koenzim közvetlen pozitív hatással a férfiak nemzőképességére. Az alacsony termékenységű férfiak akik ezt az étrend-kiegészítőt szedték, javulást értek el a sperma mennyiségében és mobilitásában, sikeres megtermékenyítésben, és utódnemzésben.

Arginin

Az arginin hiánya csökkent spermaszámhoz, ezáltal meddőséghez vezet. A normál spermium szám 150-350 millió/köbcentiméter. Meddőségről akkor beszélhetünk, ha a spermaszám nem éri el az 50 milliót/köbcentiméter.

Koreai ginzeng

A koreai ginzeng újult energiával tölti fel a szervezetet, pozitívan befolyásolja az erekció minőségét és a sperma mennyiségét. Az egészséges szervezet, egészséges, minőségi spermát termel, míg az egészségi rendellenességek, mint például az elhízás, antioxidánsok hiánya, fokozott méreganyag felhalmozás, szív és keringési problémák negatívan befolyásolják a megtermékenyítéshez szükséges folyamatos spermium termelést.

Amit mi ajánlunk

A SemenSutra magas, biztos és természetes forrásból származó cink, maca, arginin lizin és más létfontosságú aminosav tartalmú étrend-kiegészítő. A termék azoknak a férfiaknak szól akik szeretnék javítani nemzőképességüket, vagy szeretnék a negatív környezeti tényezők káros hatásaitól megvédeni azt. Egy 3-4 hónapos SemenSutra kúra során elérhetjük a sperma minőségének és mennyiségének visszaállítását. Tekintettel arra, hogy a termék hatóanyagai idővel épülnek be és halmozódnak fel a szervezetben, szükség van egy hosszabb, állandó használatra, melynek során a szervezet egészséges spermatermelése helyreállítható. A SemenSutra folyamatos használata biztosítja a spermaszám növekedését, az orgazmusok intenzitását és az ejakuláció erejét, mely által a spermium rövidebb idő alatt éri el a megtermékenyítésre váró petesejtet. Használja a SemenSutrát bármikor, ha úgy érzi szüksége van a természet erejére, a biztos megtermékenyítés érdekében!