Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hányszor akarsz meghűlni a télen?

Hányszor akarsz meghűlni a télen?


Dátum: 2015-11-26
Ha még nem ragadt rád a grippe, szerencsés vagy. Van még időd bőven összeszedni valahonnan. Órákat töltesz majd orrfúvással, próbálod leküzdeni a torokgyulladást, vagy ami még rosszabb, gyógyszerek tömkelegével próbálsz megszabadulni a hörghuruttól, vagy tüdőgyulladástól, vagy arcüreggyulladástól, vagy a jó ég tudja milyen nyavalyától ami télen éri utol az embert. Ha sikerül kivédened a szezonális mikroorganizmusok támadását, biztos, hogy beáll a derekad a sok hóhányástól, vagy berobbannak az ízületeid a nedves, hideg időjárástól. Ez ellen mit lehet tenni?

Gondolkodj pozitívan

A pozitív hozzáállás megakadályozza a megfázást, állítják a pszichológusok. A boldog és pozitív szemléletű emberek boldogabbak, és ritkábban betegszenek meg akkor is, ha a szezonális vírusoknak és baktériumoknak vannak kitéve télen. Az immunrendszeren múlik minden, és a pozitív hozzáállás elősegíti az immunrendszer megerősödését, amely képes megszüntetni a betolakodó baktériumok romboló hatását, mielőtt tüneteket okozhatnak. A pozitív energia, az elegendő pihenés és a citrusfélék állandó fogyasztása segít könnyebben átvészelni a közelgő telet.

Emeld a szervezeted D vitamin szintjét

A D vitamint szervezetünk napfény hatására állítja elő. Külső élelmiszerforrásból nagyon kevés jut szervezetünkbe. Mivel a tél beálltával a napfény is ritkásabb és ereje is gyengébb, fontos, hogy naponta pótold szervezeted D vitamin készletét étrend-kiegészítőkkel. Enélkül a fontos vitamin nélkül, immunrendszered nem képez maximális védőpajzsot. A D vitamin segít megelőzni a meghűlést!

Fogyassz naponta probiotikumot

Friss kutatások kimutatták és egyre biztosabban állítják, hogy a probiotikumok megelőzik a meghűlést. Az egészséges bélrendszer egyet jelent az egészséges szervezettel és az erős immunrendszerrel. A bél teszi lehetővé vagy nem, a vitaminok, tápanyagok és természetes gyulladáscsökkentők zavartalan felszívódását. A probiotikumok segítik a bélrendszer zavartalan működését és megvéd a fertőzésektől a hideg időszakban. A joghurt remek probiotikum forrás, azonban a hideg időszakban nem árt nagyobb, koncentráltabb adagot fogyasztani.

Keresd az erős antivirális hatású gyógynövényeket

A gyógynövények több ezer gyógyhatású vegyületet tartalmaznak, amelyek anélkül támadják a vírusokat, hogy azok ellenállást alakíthatnának ki. Ha zsúfolt helyen - iskolában, óvodában, kórházban, irodában vagy repülőtéren dolgozol, legyen mindig kéznél erős antivirális hatású étrend-kiegészítő. Ez az egyszerű elővigyázatosság számos orrfúvással, fej és torokfájdalommal teli órától megkímél.

Zöld mint antivirális

A növényekben található klorofill csodákat tehet az emberi szervezetben, főleg ha szuper tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal fogyasztjuk. Egyre több ember dönt úgy, hogy immunrendszerét spirulinával, chlorellával és tengeri algával erősíti, hisz ezeknek a növényeknek nemvárt erős hatása van a megfázás megelőzésében. A spirulina, chlorella erejét brokkolival, salátával, spenóttal ajánlott fokozni.

Amit mi ajánlunk

Az immunrendszer többféleképpen stimulálható. A MaxMed, a mágneses gyapjú övet, a BioBeltet javasolja. Az övnek számos ismert és elismert képessége van: jelentősen csökkenti a szervezetben lévő gyulladást, serkenti a vérkeringést, segíti a különböző forrású fájdalmak csökkentését. A téli időszakban, a BioBelt övet a megfázás megelőzésére, a hát, fej és ízületi fájdalmak csökkentésére használhatjuk. Segíti ellazulni a nedves hideg levegőtől megmerevedett izmokat. A mágnes és a gyapjú két nagyon erős elem, jótékony hatásuk ősidők óta ismert. Az öv használata segít a szervezetnek felvenni a harcot a legkülönfélébb betegséggel: kezdve a migrénnel, idegi betegségekkel és befejezve a prosztata betegségekkel, gyomor-, tüdő és a máj bántalmakkal. A BioBelt öv viselése a hideg évszakban a megfázás és ízületi fájdalmak megelőzésére ajánlott!