Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nem kívánod a szexet? Olvasd el mitől jön meg a kedved azonnal!

Nem kívánod a szexet? Olvasd el mitől jön meg a kedved azonnal!


Dátum: 2015-12-07
Ami a menopauzát illeti, a libidó elvesztése már csak hab a tortán. Amellett, hogy intenzív szorongás, hangulatingadozás, hőhullámok és egyéb kellemetlenségek gyötörnek, újra meg kell határozd magad és a szexualitásod és új kontextusba helyezd az életed. A hormoningadozás és a libidó csökkenése nem kell megijesszen. Egy libidónövelő étrend segít, hogy minden helyre álljon nem csak szexuális téren, hanem az életenergiát és pozitív szemléletet tekintve is.

C-vitaminban gazdag gyümölcsök

Ebben a periódusban, a stressz biztosan befolyásolja a szexuális életed. Bár nem válthatod ki teljesen, egyes kutatások szerint a C-vitamin csökkentheti az érzelmi, mentális és fizikai szinten romboló hatású stresszt. Kutatók rájöttek arra, hogy a C-vitamin csökkenti a kortizon, a stresszhormon szintjét, így az érzelmi instabilitás pszichológiai felfogását, a stresszt és a szorongást is redukálja. A papaya gyümölcs a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a C-vitamint, majd eper és az ananász. Vannak viszont c-vitaminban gazdag zöldségek is: ilyen a paprika, a brokkoli és a kelbimbó. Nagyon fontos, hogy ezeket a gyümölcsöket és zöldségeket nyersen fogyasszuk annak érdekében, hogy megőrizzük a magas C-vitamin tartalmukat.

B-vitaminban gazdag ételek

A B-vitaminok csoportjába tartozók hiánya felelős a legtöbb esetben az állandó fáradtságérzetért és a menopauzára jellemző erőtlenségért. Ebből következik, hogy az erőtlenség következtében, a szexuális együttlét is azon dolgok listájára kerül, amikhez az égvilágon semmi kedved nincs. A megfelelő mennyiségű B-vitaminok jelenléte, fontos a fáradtság, depresszió, ingerlékenység, és a koncentrálóképesség hiányának leküzdésére. A legnagyobb mennyiségű B-vitamin a húsban található. A tenger gyümölcsei és a pulykahús a B6 és a B12-vitamin fontos forrásai.

Fitoösztrogénben gazdag élelmiszerek

A libidó drasztikus csökkenésének egyik alapvető okozója a szervezetben lévő ösztrogén drámai csökkenése. A hormon hiánya gátolja az izgalmi állapot létrejöttét, a természetes nedvesedési folyamatot, mely elengedhetetlen egy egészséges szexuális életben. A fitoösztrogénben gazdag ételek, helyreállíthatják a szervezet hormonszintjét, és ezáltal a libidót is. A fitoösztrogén természetes és egészséges forrásai a szójatej és a tofu, valamint szójaszármazékok. A lenmag is jelentős mennyiségű fitoösztrogént tartalmaz, és ízlés szerint salátákban, zabpehellyel fogyasztható egyben, vagy darálva. A napraforgómag, csicseriborsó, édeskömény és kurkuma, szintén jelentős fitoösztrogén források.

Ne feledjük a csokoládét!

Amikor úgy tűnik, hogy semmi nem működik, egyél két kocka 70%-os vagy magasabb kakaótartalmú csokoládét. Ez az erős afrodiziákum azonnal megemeli az élvezet és boldogság érzetért felelős szerotonin és dopamin szintjét az agyban. Emellett a koffein egy őrülten jó szexuális együttléthez is kellő energiát ad.

Amit mi ajánlunk

Azokra a periódusokra amikor a szex semmi örömet nem okoz, a MaxMed a természetes Elixir cseppet ajánlja. Az Elixir azonnal növeli a nemi vágyat, segít, hogy ismét kívánatos nőnek érezd magad. A libidót a termékben lévő természetes összetevők stimulálják, ellenjavallatok, mellékhatások nélkül. Pár csepp Elixir vissza adja a természetes nedvesedés és érzékenység örömét, hogy ismét élvezni tudd a szexet és a kielégülést. Bármelyik nőnél előfordulhat a libidó csökkenése, de ez egyáltalán nem ok pánikra. Vitaminokban gazdag étrend és pár csepp Elixir visszaállítja a régi, természetes szexuális vágyat. Használd az Elixirt, hogy a szunnyadó szenvedélyt életre keltsd és ismét kihozza belőled a vággyal teli igazi nőt!