Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az állandó fáradtság furcsa okai

Az állandó fáradtság furcsa okai


Dátum: 2015-12-08
Egész éjjel fent voltál és kedvenc sorozatodat zabáltad részről, részre. Két óra alvás után jelenésed volt az irodában egy sürgős megbeszélésen. Néha a rémes fáradságnak egészen banális okai lehetnek. Máskor valóban nehezen megmagyarázható, komoly dolgok állnak a fáradtság hátterében, vitaminhiány, vagy a mély alvás, teljes pihenés elérésének képtelensége okozza a stresszes, fáradt időszakokat. Fejtsük meg együtt, a jó ideje érzett megmagyarázhatatlan fáradtság lehetséges okait!

Ki vagy száradva

Egy 2012-ben ismertetett tanulmány szerint azok az emberek akik nem fogyasztanak elegendő mennyiségű vizet, hangulatingadozásokkal, és általános gyengeséggel küszködnek. Azok a neuronok, melyek a test hőmérsékletéért és hidratáltságáért felelősek, figyelmeztető jeleket küldenek az egész szervezetnek, annak érdekében, hogy az elveszített vízmennyiséget pótold. A kötelező napi szükséglet nem egyforma mindenki esetében. Olyan tényezőktől függ mint a kifejtett mozgás, hőmérséklet, stb. Viszont ha három óránként limonádé színű vizeletet ürítesz, szervezeted vízellátása megfelelő. Ha a vizelet színe sötétedik, csökken a hidratáltság, pótolni kell a vizet.

Felfal a stressz

A tény, hogy mindent te magad akarsz elvégezni, nagyon megterhelő a szervezetedre nézve. Normális esetben, a stresszhormon, a kortizon szintje reggel magasabb, majd a nap végére jelentősen csökken, ami segít egyensúlyban tartani a stresszt. A krónikus stressz viszont felborítja ezt az egyensúlyt. Ha állandó pörgésben vagy, a kortizon szintje állandó magas szinten marad, ami álmatlansághoz, pihenési képtelenséghez vezet. Adott ponton viszont, a stresszhormont termelő mirigyek kimerülnek , hirtelen zuhan a kortizon szintje a szervezetben, te pedig olyan erős kimerültséget érzel majd, hogy délig sem fogsz tudni kikelni az ágyból.

Diagnosztizálatlan szívbetegség a háttérben

Egy tanulmány szerint, azok a betegek akik átestek már szívinfarktuson, azt megelőzően alvászavarban szenvedtek és pár héttel az infarktus előtt szokatlan fáradtság vett erőt rajtuk. A furcsa fáradtság, a nehéz, kapkodó levegővétel, lépcsőzés, fizikai megerőltetés, sport közben, jelzésértékű kellene legyen, ami szívbajra utalhat. Az elzáródott artériák, vagy a szív meggyengült izomzata gátolja a normál vérellátást és oxigén szaturációt, ami hirtelen fellépő fáradtsághoz vezet.

Krónikus ízületi fájdalmak

A krónikus fájdalom stresszhez, a stressz pedig feszültséghez vezet ami az izmok, csontok szintjén is meglátszik. Ez egy ördögi kőr. Ahhoz, hogy megszabadulj a fájdalomtól, meg kell tanulnod előtte lazítani. Bármilyen típusú fájdalomnak van egy olyan összetevője ami lazítással, pihenéssel csökkenthető. A MaxMed azt javasolja, hogy ízületi, lombáris, reumatikus vagy más jellegű fájdalmaidat próbáld a természetes AntiDur termékcsaláddal csökkenteni. Az AntiDur egy roll-on típusú golyós kiszerelésű természetes illóolajokat tartalmazó termék, mely nyugtat, hűt, ellazít, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. Az AntiDur természetes úton, mellékhatások nélkül csökkenti a fájdalmat. A bőrre felvitt AntiDur vékony, vízhatlan filmréteget képez, mely szinte egész nap képes jótékony hatást kifejteni a fájdalmas területen. Mivel vízhatlan, túl sűrű újrakenést nem igényel. Az AntiDur megfelelő lehet az izomfeszültség megszüntetésére, megerőltető mozgás után jelentkező fájdalmak csökkentésére, reumatikus, ízületi fájdalmak, vagy sérülésekből, zúzódásokból, törésekből származó fájdalmak enyhítésére. Az AntiDur termékcsalád mindhárom tagját bátran ajánlhatjuk egy nyugodt, fájdalom és stresszmentes élethez!