Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szexuálisan nem találsz a pároddal? Csak így küzdheted le az akadályokat!

Szexuálisan nem találsz a pároddal? Csak így küzdheted le az akadályokat!


Dátum: 2015-12-09
Néha az az érzésed van, hogy a pároddal olyanok vagytok a szexben mint két, pár nélkül maradt zokni. A különböző zoknikat megszokja az ember, a szexuális különbségeket, inkompatibilitást és eltéréseket már kevésbé toleráljuk. Ezek egy idő után idegesítővé, frusztrálóvá vállnak. Íme néhány érdekes módja annak, hogyan küzdd le a szexuális eltérések okozta akadályokat. Ha sikerül, a szex sokkal forróbb és szenvedélyesebb lesz, te megnyugodhatsz, hisz jól elsajátítottad a szexuális harmónia titkait.

Első számú eltérés: A párod később hangolódik rá a szexre

Az igazság az, hogy a nők később jönnek izgalmi állapotba, mint a férfiak, viszont korántsem olyan későre mint gondolnánk. Ha elég okos vagy, elhiteted vele, hogy kellő idő eltelt ahhoz, hogy ő is készen álljon egy kis mókára. Hogy teheted meg ezt? Egyszerű! Suttogd a párod fülébe, hogy érezhetően benedvesedett, kemények a mellbimbói és a szaggatott lélegzetvétel is árulkodó. Ha nincs is teljesen így, kedvesed agya úgy értelmezi a hallottakat, hogy erősíti a szexuális izgalmat.

Második eltérés: Te beszélsz, ő hallgat

A tény, hogy ő kevésbé beszédes szex közben, míg te hangosan meséled ami történik, vagy épp piszkosabban beszélsz mint ő, nem jelenti azt, hogy a kedvesed szégyenlős lenne, vagy zavarná ahogy te megnyilvánulsz. A nők úgy gondolják, hogy a beszéd elvonja a figyelmüket a saját testükről, amivel inkább átélnék a gyönyört. Ennek ellenére, izgalomba hozhatja ha szex közben durvábban beszélsz, mindössze annyi a dolgod, hogy bevond őt is a beszélgetésbe. Kérdezd meg tőle, hogy mit érez, mi hozná izgalomba, mit szeretne tőled leginkább és hasonlókat. Meglátod egyáltalán nem lesz olyan néma, mint amilyennek elsőre tűnt.

Hármas számú eltérés: Te adod meg mindig a jelet

Egyes nők tudat alatt azt érzik, hogy engedélyre van szükségük ahhoz, hogy kezükbe vegyék az irányítást. Ezt diszkréten a párod tudtára lehet hozni, azáltal, hogy érezteted vele, az irányítást átengedtet, azt akarod, hogy bátrabban kezdeményezzen. Vagy csak egyszerűen közlöd vele. Mondd el neki, hogy felizgat ha ő irányít, és megteheti gyakrabban. Lehet, hogy korábban is próbált jelekkel utalni rá, de nem vetted észre. Bármilyen megjegyzés a te, vagy saját testét illetően, finom kis szexre való utalások is lehetnek a kezdeményezés első jelei.

Negyedik eltérés: Tapasztaltabb vagy mint ő

Egy nőt nagyon könnyen szégyenlőssé, visszahúzódóvá tehet a tapasztalat hiánya is. Aggaszthatja ugyanakkor a saját ágybéli teljesítménye. A lényeg, hogy ne éreztesd vele, hogy ő egy a sok közül, aki az ágyadba csöppent. Ne akard különböző komplikált dolgokkal elvarázsolni, vagy szexuális segédeszközök hadseregével bevenni. Ezen a szinten az intimitás a legfontosabb. A bizalmát akarod elnyerni, ezért fontos, hogy érezze: ő érdekel és nem a kedvenc pozíciódra koncentrálsz.

Ötödik eltérés: Te az erekciódat, ő az érdeklődését veszíti el

Egyes férfiak hajlamosak nagyon könnyen, nagyon erős izgalmi állapotba kerülni, ami az erekció elvesztéséhez vezet. Hogy ne kerülj hasonló helyzetbe, olvasd el a MaxMed javaslatát. Az az eltérés könnyen kiküszöbölhető.

Amit mi ajánlunk

Azoknak a férfiaknak akik szeretik a szexet, az intim együttléteket, a bonyolult pikáns és minden hozzávalóval megfűszerezett szexet, a Sex Power terméket ajánljuk. Miért épp Sex Power? Mert néha elkel egy biztos, kőkemény erekció nyújtotta bátorság, önbizalom. A Sex Power nemcsak magabiztosságot ad a férfiaknak, de szabadságot is, legtitkosabb vágyaik megvalósításához. Életerő, potencia, kreativitás és kezdeményezőkészség - ha ez mind egy helyen van, a legpretenciósabb és legtapasztaltabb nő is kielégíthető. A Sex Power természetes kapszulát fél órával aktus előtt kell bevenni, szívre, májra gyakorolt mellékhatások nincsenek, se ellenjavallat. Engedd szabadjára fantáziádat, lépj túl önmagad határain, légy az a magabiztos férfi, aki mindig is lenni akartál. Ebben segít a Sex Power!