Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tudod melyik a legegyszerűbb szexjáték?

Tudod melyik a legegyszerűbb szexjáték?


Dátum: 2015-12-10
Szeretnéd felfűteni a hálószoba hangulatát? Mindenek előtt higgadj le. Játssz a hőmérséklettel. Használd ki a hideg-meleg váltogatása nyújtotta borzongató gyönyört, hogy az együttlétek is forrjanak. A bőr alatt lévő milliónyi idegvégződés kellő izgalmi állapotot teremt az előjáték során, így a folytatásban mindkettőtök a kirobbanó orgazmusra vágyik majd. Amire szükséged lesz, mindössze pár jégkocka. És a móka máris kezdődhet!

Hideg, hideg

Ez a kis játék tökéletesen működhet, ha az előjáték közepén dobod be, amikor kedvesed már emelkedett hangulatban van és te fokoznád még kicsit. Tegyél pár jégkockát egy tálba és hagyd, hogy felolvadjanak kicsit. Soha ne tedd a mélyhűtőből kivett jégkockát egyből a bőrre. Emlékezz vissza milyen érzés volt mikor a nyelved ráfagyott egy csonttá dermedt tárgyra. Lassan és óvatosan csúsztass végig egy jégkockát a partnered bőrén. A hirtelen jött hideg érzés felébreszti a kedvesed idegvégződéseit és felkészíti a következő bizsergető érzetekhez. A legforróbb területek bejárása jégkockával a dolog legvégére marad: amíg teheted kerüld el mellbimbók és a belső combok környékét. Ezzel fokozhatod hangulatát. Ahogy erősebb izgalmi állapotba kerül, teste hőmérséklete is megemelkedik. Ezzel együtt a legérzékenyebb pontok is szuperérzékennyé válnak, így a lehűtésük épp jókor jön.

Hideg, meleg

Amikor a teste forrósodni kezd, izmai is ellazulnak. Ha hűl, összehúzódnak. Ha a hőmérséklettel játszol, olyan leszel mint egy bábmester, aki a szálakat mozgatja: felszabadíthatsz egy tonna szexuális feszültséget, energiát kedvesed testében. Próbáld ki ezt: csepegtess valami meleget, mondjuk meleg síkosítót, vagy pár csepp mézet kedvesed hasára (a bevállalósabbak forró gyertyaviasszal is próbálkozhatnak, ha mindketten élveznék!), majd mellbimbóit, combjait szelíden érintsd meg jégkockákkal. A sokk amit a hőmérséklet-különbség okoz, borzongató örömöket küld a testébe a gerince mentén.

Hideg, forró

Vegyél egy jégkockát a szádba és hűtsd le vele a nyelved, mielőtt párodat orálisan kényeztetnéd. Kedvesed érezni fogja leheleted forróságát és nyelved borzongató, hűsítő erejét: érzékeny pontjai készenlétben lesznek a hidegtől, de bizseregnek a melegtől. Ez a tökéletes egyensúly, a tökéletesen izgató érzésekhez.

Bónusz

A jég segít megnyújtani az időt az orgazmusig, vagy épp akkor élvezhetsz el, amikor szeretnéd. Így maximális szexuális éberséget és fokozott érzékenységet tarthatsz fenn. Ha úgy érzed, hogy szédítően közelít az orgazmus lehűtheted magad a kedvesed és a jég segítségével. Akár a testeden húzza végig, akár a szájában tartja orális szex közben, bizsergetően borzongató lesz.

Amit mi ajánlunk

Egy, a péniszeden alkalmazott jeges sokk, nem a legjobb és legelegánsabb módja, az orgazmus késleltetésének. Egy nő sem akar tovább játszani egy lefagyasztott pénisszel vagy két jéghideg herével. Éppen ezért a MaxMed egy természetes, az orgazmus késleltetésére alkalmas spray-t, az ActivMaxot ajánlja. Az ActivMax hármas hatású: gyorsabb, erősebb és hosszan tartó erekció, ezen felül az orgazmus késleltetése. Az ActivMaxot pár perccel szex előtt, a makkra kell fújni és kész is: akkor élvezel el mikor te szeretnél. Maximális erekciód lesz, ettől péniszed méreteiben is megváltozik, biztos kontrollod lesz az orgazmusod fölött, így nyugodtan élvezheted az együttléteket. Az ActivMax egy forradalmian új termék, hasznos és biztonságos: fiatal, felnőtt és érett férfiak egyaránt használják. Egyszóval minden férfi, aki azt érzi, hogy erekciójához kell egy biztonságos támasz ahhoz, hogy a szex a legjobb legyen!