Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Jobb szex erőfeszítés nélkül? Persze, hogy lehetséges!

Jobb szex erőfeszítés nélkül? Persze, hogy lehetséges!


Dátum: 2015-12-14
Szeretnéd jobbá tenni a dolgokat a kedveseddel való kapcsolatodban? Esetleg ha nincs pénzed elvinni egy egzotikus kirándulásra, nincs veszve semmi, hisz az ellaposodott kapcsolatotokat másképp is fel lehet pörgetni. Se nagy tettekre se túlzott erőfeszítésre nincs szükség. Van néhány praktikus, de garantáltan hatásos tippünk! Mutatjuk!

Randizzatok ismét!

A randik nemcsak a fiataloknak, vagy partnert kereső szingliknek valók. Egy randi egyben azt is jelenti, hogy szívünknek kedves személlyel töltünk el különleges időt. Amikor randit tervezel, szívedet, lelkedet, a másik iránt érzett érzelmeidet is bele teszed, erőfeszítést és időt nem kímélve készíted elő. Régi kapcsolatban új randi sok meglepetést tartogat: új fényben látjátok egymást, ismét beszélgettek. A randit követő szex, ismét előhozza a régi idők izgalmát. Ha több időt töltötök együtt lakáson kívül, eljártok helyekre ahelyett, hogy otthon ülnétek az ágyban, a szex is visszanyeri régi izgalmát, az újdonság erejével hat. Megéri az erőfeszítést?

Húzzatok ki mindent

Vegyetek ki a konnektorból minden dugaszt legalább egy órára minden este. Csukd le a laptopot, kapcsold ki a TV-t, telefont, táblagépet, állítsd meg a netet, és figyelmed összpontosítsd a szeretett személyre. Tegyetek félre mindent amin kapcsoló gombok vannak, tölts két pohár bort, és találjatok valami közös elfoglaltságot. Zuhanyozzatok együtt, masszírozzátok meg egymást, olvassatok erotikus részeket felnőtt regényekből, szeretkezzetek megszakítás nélkül és koncentráljatok egymásra. Meg fogtok lepődni milyen rég nem érzett nyugalommal tölt el egy ilyen este. Gondod, hogy megéri?

A hiányosságok helyett, koncentrálj az adottságokra

Ha a melletted lévő személyről azonnal csak hiányosságok és negatívumok jutnak eszedbe, haldoklik a kapcsolatotok. Nincs szükség szakemberre, hogy ezt igazolja. Vedd rá magad, próbálj meg felidézni kedves dolgokat, tulajdonságokat amik miatt beleszerettél a kedvesedbe és összekötötted az életed vele. Tanulmányok bebizonyították, hogy azok a kapcsolatok bizonyulnak tartósnak, amikben a párok minden nap mondanak egymásnak valami pozitívat. Vedd észre azokat a furcsa, de szerethető dolgokat a kedveseden, amik a te fejedet is elcsavarták. Mondd neki, hogy bolond, de a te bolondod és úgy szereted amilyen, sosem akarnád, hogy megváltozzon. Ez egy remek kezdet, nem?

Szex kimerülésig

Szeretkezésre szánjatok rendszeresen legalább egy órát és mindig rukkoljatok elő valami újdonsággal. Nézzetek együtt erotikus filmet, vagy pornót, filmezzétek magatokat szex közben, vagy közvetítsetek webkamerán ha egy adag adrenalinra vágytok. Próbáljatok ki minden fantáziát vagy erotikus játékot, egyszerűen bármi megengedett ami kiránt a valós életből és csak magatokra koncentrálhattok. Tegyetek meg mindent azért, hogy a szex ismét az első helyre kerüljön és a kapcsolatotok ismét érdekes és kellemesen legyen.

Amit mi ajánlunk

Az UP az a kapszula, amit a MaxMed azoknak ajánl, akik teljesen új érzésekkel, élményekkel gazdagodnának a hálóban. A terméket elsősorban a férfi potencia erősítésére ajánljuk. Használatával az úgynevezett ultrapotencia is elérhető: hosszan tartó, erős merevedés. A termék jótékony hatásai között említhetjük a megnövekedett szexuális energiát, a libidó emelkedését, kőkemény erekciót, megnövekedett péniszt. Emellett nő az állóképesség és teljes az ejakuláció fölötti kontroll. Minden férfi aki fickósabbnak, erősebbnek és kitartóbbnak érezné magát, használja bátran a természetes UP kapszulát. Ellenjavallatok, mellékhatások nincsenek.