Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Sokszorozd meg az orgazmusod intenzitását!

Sokszorozd meg az orgazmusod intenzitását!


Dátum: 2015-12-18
Tudod hogyan kell maximális örömben részesíteni a barátnődet. Megtanultad az intimitásra, biztonságra és komfortérzetre vonatkozó igényeit is kielégíteni annak érdekében, hogy tényleg kielégítő legyen a szex neki is. Azt is tudod, hogy a szex csak igazi nyugalomban élvezhető, de az orgazmust az adrenalin teszi sokkal izgalmasabbá. Férfiként mit is tudsz a saját orgazmusodról? Íme néhány dolog, amit megtehetsz azért, hogy a te örömöd legalább olyan intenzív legyen mint az övé. Mert a te orgazmusod legalább annyira fontos, nem igaz?

Érintsd meg a gátat

A gát, vagyis a herék és ánusz közötti terület egy kevésbé ismert, felfedezett erogén zóna. Szerinted. Nagyon sok szakember állítja, hogy a gát egy rendkívül érzékeny, idegvégződésekkel sűrűn átszőtt erogén zóna. A férfi első számú erogén zónája a pénisze és a herék, sorrendben a második viszont a gát. Egyes férfiak állítják, hogy a gátra gyakorolt nyomás megsokszorozza az orgazmus intenzitását, lehet, hogy igazuk van? Ezáltal ugyanis külsőleg izgatjuk a prosztatát. Kérd meg a partnered, hogy orális szex közben finoman nyomja meg az említett területet. Ez behatoláskor is elérhető, ne féljetek kísérletezni.

Végezz Kegel gyakorlatokat

Tudtad, hogy a Kegel gyakorlatok segítik a nőket, hogy intenzívebb vaginális orgazmusokat éljenek át? A Kegel gyakorlatok viszont a férfiak orgazmusát is erősíthetik. A Kegel gyakorlatokkal tulajdonképpen a medencefenék izomzatát erősítjük. Ez erősebb kontrollt és intenzívebb orgazmusokat eredményez. Próbáld meg megemelni a péniszedet csak az izomzat segítségével. Sőt, próbáld meg leírni az abc betűit a makkoddal.

Találd meg a G pontod

Úgy tűnik a férfiaknak is van G pontjuk, ez pedig nem más mint a prosztata. A prosztata izgatását kétféleképpen végezhetjük: kívülről a gátra gyakorolt nyomással, vagy belülről, az ánuszban. Kérd meg a kedvesed, hogy besíkosított ujját vezesse be kb. 5 cm mélyen az ánuszodba. Ez lehet bármilyen szexuális segédeszköz is. A prosztata egy kb. gesztenye nagyságú mirigy, az ánuszban könnyen tapintható. Rendkívül érzékeny az ingerekre, enyhe nyomással, finom böködéssel, érintéssel könnyen a mennybe repít.

Növeld a tesztoszteron szinted

Ugyanaz a férfihormon felelős az orgazmusért, ami akkor termelődik ha súlyokat emelgetsz, vagy ha kedvenc hoki csapatodnak szurkolsz a lelátón (vagy a Trónok harcát nézed). Kutatók megfejtették, hogy ha több a véredben a tesztoszteron, könnyebben csúcsra jutsz és sokkal erősebb az orgazmusod is. Olyannyira, hogy egész tested beleremeg. Szex előtt érdemes sportolni, hisz az növeli a tesztoszteron szintjét, ami a vérbe kerül. Szaladás vagy súlyzózás után érdemes szexelni.

Amit mi ajánlunk

A Prosolution Pills az a termék, amit a MaxMed azoknak a férfiaknak ajánl, akik magabiztosak, szeretnek kilépni a konvenciókból, igazi kalandorok. Azoknak a férfiaknak ajánlott, akik nem érik be kevéssel, sem az élettől, sem a szextől. Ha férfiként mélyen átélnéd a Prosolution Pills nyújtotta intenzív orgazmust, bármikor segít. Minden Prosolution Pills tabletta egyedi gyógynövény és vitamin összetételt tartalmaz, mely erősíti az erekciót, növeli a pénisz méretét és javítja az állóképességet. A Prosolution Pills nem csak a szexuális vágyat növeli, hanem a pénisz keménységét, vaskosságát is, hogy minden hosszú és kielégítő aktushoz megfelelő legyen. Minden férfi akit foglalkoztat a saját és partnere orgazmusa, ki kell próbálja ezt a 100%-ban természetes tablettát. A szexet jobbá, az orgazmust erősebbé, téged pedig még kívánatosabbá tesz, használd merészen!