Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit kell tudnod 30 éves korod után

Mit kell tudnod 30 éves korod után


Dátum: 2015-12-22
A húszas éveidben erőtől duzzadsz, de tapasztalatod igen csekély. Az egy éjszakás kalandok egymást érik, a hibák, botlások el vannak nézve. Van még időd tanulni, előtted az élet. Viszont, 30 éves kor után elvárják az embertől, hogy tapasztalt férfiként és ne ijedt kamaszként viselkedjen az ágyban. Jövendőbeli feleséged jogos elvárása, hogy értsd az igényeit, egyaránt légy türelmes vele és önmagaddal szemben. Szeretnéd elolvasni a 30 éves kor utáni tudnivalókat? Íme, jó ha tudod:

Az ő gyönyöre a tied előtt

Alapvetően egy szerető, szenvedélyes, megértő férfi vagy aki törődik a nőjével. Fontos, hogy ne élvezz el előtte, hogy neki is ideje legyen legalább annyira élvezni az együttléteket mint te. Ha a párod gyönyörét a sajátod elé helyezed, felnőtt viselkedésről, tiszteletről és érzékenységről teszel tanúbizonyságot. Ezeket a tulajdonságokat a nők imádják és értékelik. Légy türelmes, tanuld meg élvezni a csók, az előjáték nyújtotta örömöket, így a te hozzáállásod is nyitottabb, az átélt élmény mélyebb, és szorosabb lesz. Könnyen ráérezhetsz az igazi szex élvezetére.

Használd a nyelved (a testén mindenütt)

Sok fiatal férfi bátortalan és túl gátlásos még az orális szex gyakorlásához. 30 éves kor után feltételezhetően elég tapasztalt vagy ahhoz, hogy bátran, magabiztosan közelíts a kérdéshez és kedvesedhez. Mindössze annyi dolgod van, hogy figyeled az izgatásodra adott reakcióit. Kapjon többet abból amire hangosabban reagál, vagy amitől láthatóan boldogabb. Így mindkettőtök számára maximálisan élvezetes lesz az orális szex. A klitorisz sokkal nagyobb és sokkal mélyebb mint a felszínen látható apró “varázsgomb”. Tanuld meg a nyelveddel izgatni a klitorisz körül elhelyezkedő nagyajkakat, gondosan figyelve a klitorisz közvetlen területére. Sok nő van azon a véleményen, hogy a klitorisz direkt és erős izgatása nem túl jó ötlet, hisz egy igen érzékeny területről beszélünk.

Tanuld meg élvezni az egyetlen nő nyújtotta örömöket

A tény, hogy szeretsz kísérletezni, minél több nőt megismerni és felfedeznéd az egy éjszakás kalandok nyújtotta örömöket, teljesen rendben van. Majd eljön az idő mikor magadtól rájössz, hogy az egyedüli legjobb valaha átélt szexet az életedben létező egyedüli nő adja meg neked. Az, hogy megállapodtál egy kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy bele süppedtél az unalomba és nem érdekel már a szex nyújtotta földi izgalom. A stabil szexuális kapcsolat alapját a forró meghitt együttlét adja, ezt egészíti ki a biztonság, a nyugodtság és a jóleső kényelem, pihentető meghittség. Az, hogy a szikra elvesztésén, aggódsz, már jó jelnek tekinthető. Azt jelenti, hogy felnőttél és megértél egy kapcsolatra, amire hajlandó vagy kreativitást, erőfeszítést, energiát áldozni, hogy az állandó szikrát, forró parazsat életben tartsd.

Hogyan értsd meg a visszautasítást és fogd fel pozitívumként

Te készen állsz a cselekvésre kora reggeltől késő estig bármikor, de a párod sorozatos visszautasításai egyszerűen kihoznak a sodrodból. A szexuális, érzelmi érettség viszont sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a megértésre mint az erekcióra. Ahelyett, hogy az elutasítás feldühítene, próbáld meg megfejteni miért nem kívánja kedvesed a közeledésed és változtass az okon. A nők szexuális izgalma fizikai izgatást feltételez. Te vagy ő, fizikai kontaktust kell kezdeményezzen ahhoz, hogy ő is megfelelő izgalmi állapotba kerüljön. A férfiakban jóval több a tesztoszteron mint a nőkben. Mivel ez a hormon felel a szexuális izgalomért is, a férfiak kedve mindig nagyobb a nőkénél. A nők izgalmát elsősorban a fizikai izgatás és a fantázia indítja be.

Amit mi ajánlunk

A Sex Power természetes növényi kivonatokat tartalmazó kapszulát a MaxMed minden férfinak ajánlja. Adott ponton bármelyik férfi érezheti, hogy több önbizalomra, erősebb erekcióra, nagyobb állóképességre van szüksége. Különböző életszakaszok különböző szexuális izgalmakkal kecsegtetik és különböző szexuális problémákkal szembesítik a férfiakat. A Sex Power kapszulát aktus előtt egy órával kell bevenni, hatása garantált. Ne hagyd, hogy az apró kellemetlenségek elrontsák az együttléteket. A Sex Power egy biztos hatású, hatékony étrend-kiegészítő, amire bármikor számíthatsz. Használd bármikor, mikor szükségét érzed.