Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan érezzük magunkat elképesztően vonzónak akkor is ha a morálunk a padlón van

Hogyan érezzük magunkat elképesztően vonzónak akkor is ha a morálunk a padlón van


Dátum: 2016-01-05
Vannak napok amikor semmi nem stimmel: unottak vagyunk, kedvtelenek és fáradtak, és egyáltalán nem érezzük vonzónak magunkat. Ennek az oka többféle lehet. Azt vesszük észre, hogy testünk szépsége már nem a régi, stresszesek vagyunk, vagy csak egyszerűen rossz a kedvünk, negatív a hozzáállásunk. Vonzónak lenni egyet jelent a pozitív gondolkodással és attitűddel. Mit tegyünk olyankor, amikor a bennünk élő dögös díva épp rosszkedvű és a szexben sem érzi azt, hogy szépsége bárkire is hatással lenne?

Légy érdekes

Főleg azokon a napokon viselj vonzó, érdekes ruhákat melyek igazán jellemzik a személyiségedet, amikor úgy érzed, hogy morálod a föld alatt van éppen. Ha vannak ruhák, kiegészítők (sálak, ékszerek) melyek egy egy kellemes emlékkel társíthatók, viseld azokat. A vonzó, a szexi nem egyenlő a köldök-mély dekoltázzsal és a feszülő szoknyával. Bármilyen általad viselt kiegészítő felhívhatja a figyelmet, rád irányítja a tekinteteket és felkelti személyiséged iránt az érdeklődést. Ez már így leírva is vonzóvá tesz egy férfi szemében. Ha már felkeltetted az emberek érdeklődését, sokkal jobban érzed magad a bőrödben.

Viseld bátran a pirosat

A vibráló színek felforrósítják a hangulatot, jókedvről, nyitottságról árulkodnak. Ha az agyadnak üzennéd, hogy itt az ideje kimászni az apátiából, bombázd érzékszerveidet pirossal. Fess piros körmöket, használj tűzpiros rúzst, keress vadítóan szexi vörös fehérneműt. A fekete színű alsónemű is szexi, emellett elűzi az önbecsüléssel kapcsolatos negatív gondolatokat.

Válassz vonzó illatokat

Amikor semmi kedved a szexhez, de szeretnéd ha ez az állapot változna, egyes illatok feltúrbózhatják a pillanatnyi libidódat. Az illatok ugyanis stimulálják a lelkiállapotunkat. Köztudott, hogy a fahéj felmelegíti a testet, hisz stimulálja a vérkeringést. A jázmin és a szantálfa illata erotikus jeleket küld az agyba. Ezektől az illatoktól szexinek érezheted magad és készen állsz egy orgazmusra, vagy kettőre….vagy kilencre.

Szánj időt magadra

Ha szeretnéd ismét felébreszteni a benned szunnyadó vad démont, szánj időt magadra, figyelmedet fordítsd befele. Legyen időd egy csendes pihenőre, vad szexuális fantáziákra és egy alapos maszturbálásra. Egy óra alatt újjászülethetsz. Mindezt megteheted akár a kádban, akár az ágyban akár egy forró zuhany közben. Egy a lényeg: vetkőzd le a gátlásokat és engedd szabadjára a fantáziád. Fantáziádban bárki szerepét eljátszhatod: lehetsz domina, vagy leigázott kéjnő, erős, befolyásos főnöknő vagy érzéki és érzelmes kurtizán. Ezek a szerepek mind a tied lehetnek, hisz titkos fantáziáidban minden lehetséges. A libidód újjászületése veled kezdődik, érted történik!

Amit mi ajánlunk

A Clitorint azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik régóta tapasztalják a csökkent libidó következményeit: szexuális erő, energia, vágy hiánya, szexszel kapcsolatos negatív érzelmek, gondolatok. A Clitorin kapszulák egyedi összetétele növényi kivonatokat, hatóanyagokat tartalmaz: aminosavakat, vitaminokat és ásványi elemeket. Mindez jó hatással van a szexuális energia megerősítésére, a természetes orgazmuskészség felébresztésére. Bármi álljon a szexuális életed ellaposodásának hátterében, ezen ezennel változtathatsz! A Clitorin egy természetes készítmény, amely teljes egészében pozitív hatással van a női szaporító rendszerre: helyreállítja a felborult hormonháztartást, felkelti az érdeklődést és a vágyat. A nőnek akkor jó, ha a Clitorin mindig kéznél van!