Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Újévi fogadalom: izgatóbb szex mindkettőnknek

Újévi fogadalom: izgatóbb szex mindkettőnknek


Dátum: 2016-01-07
Év elején az ember tervez, megfogad, elhatároz. Már csak kivitelezni kell a jobbnál jobb újévi fogadalmakat. Ezek alól a szex se legyen kivétel. Pörgessétek fel a hálószobák hangulatát, legyen kíváncsi, bevállalós és merész a lepedő akrobatika.

Szánjatok időt egymás levetkőztetésére

Legutóbbi kutatások szerint, az izgalomban lévő agy, nagy adag neurotranszmittert küld a szervezetbe, ami fokozza a szexuális izgalmat. Hogy érhetjük el mindezt? Meztelen emberek fotóit nézegetve nagy adag oxitocin és dopamin szabadul fel a szervezetben, hatásuk azonban gyors és mulandó. Ha viszont egymás levetkőztetése mellett döntötök, miközben egymás testét is felfedezitek, sok egymást követő apró, agyban lezajló orgazmussal lepitek meg magatokat. Egymás látványa, érintése, fokozza az izgalmat, az orgazmus pedig felemelő lesz.

Bókolj, hadd tudja meg, hogy gyönyörű és “zamatos”

Bizonyított tény, hogy azok a nők akik felfedezték, ismerik és elfogadták saját nemi szervüket, sokkal magabiztosabbak, nyitottabbak és persze vadabbak mindenben ami szex. Ergo, orgazmusuk is sűrűbben van és erősebb. Hogy lehet ez? Nem reagálják túl a meztelenség témáját. Ha nyitott vagy az orális szexre, ne csak zabálj térdre ereszkedve, hanem csak falatozz, kóstolgass és dicsérd folyamatosan párod gyönyörű ölét. Mondd el neki, hogy a látvány az őrületbe kerget és milyen lelkesen kóstolgatod minden alkalommal azt amit egyszerűen csak imádsz. Ha az orális szex nem okoz neked örömet, inkább ne csináld. Nincs annál rosszabb, mint mikor valaki kényszerből és unalommal imitálja az “örömszerzést”.

Fedezd fel a testét olajos kezekkel

Az érzéki érintések az oxitocinnak nevezett szexuális hormon termelődését indítják el a testben. Ennek hatására, a nők szervezetében nagy mennyiségű tesztoszteron szabadul fel, ez pedig nagyobb szexuális étvágyat eredményez. Az olajos kezek érzéki érintése, az olajos testek egymáshoz simulása és síkos incselkedése felforrósítja a levegőt és a hálószoba hangulatát.

Konyhát az ágyba

Az arginin alapozza meg a potenciát, minden férfinek argininban gazdag élelmiszereket kellene fogyasztania. Halfélék, kagyló, és egyéb magas protein tartalmú könnyű húsfélék, bőségesen tartalmaznak arginint. A szabály egyszerű: minden jó és egészséges étel, ami jó a szervezet számára, nagyon előnyös hatással van a potenciára. Zöld növények és babfélék, fehérjében gazdag, de alacsony zsírtartalmú élelmiszerek, színes gyümölcsök és zöldségek - mind gazdagok antioxidánsokban, és jót tesznek a potenciának. Az egyszerű szénhidrátot tartalmazó modern étrend, a zsírok, finomított cukor és gyorséttermi ételek mind rontják a szexuális teljesítményt.

Ne aggódj - a behatolás nem minden!

Ha mindig azt mantrázod magadban, hogy “remélem feláll, remélem kitart, remélem elég merev leszek!” biztos, hogy folyamatosan bevonzod a kudarcot a szexuális együttlétekbe. Vedd le a behatolást a szexuális étlapról és nélkülözd egy hónapig. Minden más, bármi egyéb megengedett, az nem. A szex nem egyenlő a behatolással. A férfiak nagy hányadának azonnal megszűnnek a problémái, ha leveszi gondját a behatolásról. A túlzott aggodalom, átmeneti impotenciát is okozhat. Szóval higgadj le, kezeld lazán a szexet és ne aggódd túl a behatolást. A lényeg, hogy mindketten élvezzétek, és kielégülést hozzon az együttlét.

Használd a füleidet

Az a férfi aki kérdez és meghallgat boldog. Az ilyen férfi párja még boldogabb. Az ágyban viszont ne kérdezz, főleg szex közben ne. Tudj meg mindent ami érdekel séta, vagy más intim, de semleges tevékenység közben. A beszélgetés sosem ártott senkinek, kísérletezz vele bátran!

Amit mi ajánlunk

A jobb szex érdekében a MaxMed a Sex Power-t ajánlja. A termék tulajdonképpen egy természetes afrodiziákum. A Sex Power jó hatással van a potenciára, késlelteti az orgazmust. A Sex Power 100%-ban természetes, hatása gyorsan jelentkezik, mellékhatásai nincsenek. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné kipróbálni a hosszabb, izgalmasabb, érdekesebb szexuális együttléteket. A Sex Power-el a szex is sokkal jobb lehet!