Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mozgásgyakorlatok a jobb erekcióért

Mozgásgyakorlatok a jobb erekcióért


Dátum: 2016-01-08
Tudtad, hogy a fizikai gyakorlatok segítenek a szexuális életedet is jobbá tenni? Heti pár alkalom az edzőteremben, lényeges különbséget eredményez hajlékonyságban, terhelhetőségben, és az új pozíciók kipróbálásához érzett magabiztosságban. Íme melyek azok a mozgásformák, melyeket a szakemberek a potencia erősítésére ajánlanak.

Súlyzózás

A súlyzózást az orvosok is ajánlják azoknak a férfiaknak, akiknek lecsökkent a libidójuk. A rövid, de intenzív gyakorlatok növelik a test tesztoszteron szintjét. Ahhoz, hogy az edzés hatékony legyen, a sorozatokat egészen a fáradtság beálltáig kell végezni, legalább 10 ismétléssel minden izomcsoportra. Ehhez jöhet még felülés, mellső fekvőtámasz és más, a felsőtest izomzatát erősítő gyakorlat. A karizmok, mellkas és hasizom szex közben is terhelés alatt van, így ezen izomcsoportok erősítése növeli az állóképességet, energiát ad.

A gyors gyaloglás

A Harvard Egyetem által, egy 30.000 férfi csoporton elvégzett tanulmány kimutatta, hogy az 50 éves férfiak esetében az aerobic gyakorlatok 30%-al csökkentik az erekciós problémák kialakulását. Aerobic során 250 kalória égethető el, ami egy legkevesebb 2 km hosszú gyors gyaloglás által elégetett kalória mennyiségnek felel meg. A gyaloglás, gyors gyaloglás, szaladás vagy aerobic gyakorlatok jelentős mértékben javítják a vérkeringést, a szexuális erőnlétet és megelőzik a szívinfarktus kialakulását. Azok a férfiak akik ezeket a mozgásformákat gyakorolják, erősebb erekcióval rendelkeznek, nagyobb az állóképességük és több boldogsághormon termelődik a szervezetükben, amitől még jobban élvezik a szexet.

Úszás

Tanulmányok kimutatták, hogy azoknak a 60 éves férfiaknak, akik korábban rendszeresen úsztak, olyan szexuális élete van mint a 40 éves társaiknak. A szex a kitartás sportja, a rendszeres úszás pedig segít fitten maradni. Hosszú távú rendszeres úszás, heti 2-3 alkalommal, 30 percben. Ez nemcsak a kitartást, hanem a testet is erősíti, formálja. Akik a fent felsoroltak valamelyikét gyakorolják, nemcsak egészségesebbek és fittebbek, hanem az ágyban is jobbak.

Jóga

A jóga gyakorlatok remek formába hozzák az izomzat és ízületek hajlékonyságát, ez pedig sokkal változatosabb szexet tesz lehetővé. A jóga szakértők azt mondják, a gyakorlatok nemcsak a kreativitást erősítik, de energiát adnak, fokozzák a libidót és javítják a koncentrációs készséget, hogy a gyönyör mélyebb és hosszabb legyen. Emellett a jóga erősíti a medence izomzatát és segít leküzdeni a korai magömlést.

Amit mi ajánlunk

A szexuális életünket számos technika, eljárás, és mozgásforma kombinálásával érhetjük el. Egyetlen, mindenkin bevált egységes recept nincs, ami meghozza a jó szexet és az állandó orgazmust. A MaxMed minden férfinak a Lixtrát ajánlja: a természetes kapszulák használatával erősíthetjük a potenciát, az orgazmusokat és a pénisz méretét is növelhetjük. A fizikai gyakorlatok, a jóga, a Lixtra, a kommunikáció, kreativitás és intimitás keveréke soha nem tapasztalt magasságokba repítheti a szexuális életet és a gyönyört. A Lixtra biztosítja az erős orgazmusokat, a stabil erekciót, kemény és hosszan tartó erekciót, így a jó szex nem csak álom marad, hanem valósággá válik. A Lixtra segít stabilizálni az erekciót, növeli az alhasi vérbőséget, kontroll alatt tartja az ejakulációt. Egy kapszula hatása akár napokig eltart. Használd bátran a Lixtrát egy teljesebb, kielégítőbb és sokkal izgalmasabb szexuális élet érdekében.