Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Trükkök fogyáshoz és a fitt formához

Trükkök fogyáshoz és a fitt formához


Dátum: 2016-01-11
Napjaink egyik leggyakoribb és legtöbbet emlegetett mondata, a hogyan fogyjunk gyorsan. Jóval kevesebben olvasnak utána, hogy mit jelent igazából a fogyás és mi történik a szervezetben a fogyást követően. Hogy tartsd meg az új súlyodat? Ez már egy sokkal érdekesebb kérdés és jóval bonyolultabb is. A fogyás és a formában maradás egy életmódot jelent, vagy csak egy szakasz, egy fellángolás miután visszatérünk a régi, egészségtelen étkezési és sportolási szokásainkhoz? Íme néhány stratégia az egészséges fogyáshoz és az azt követő végleges remek forma megtartásához.

Felejtsd el örökre az íztelen diétákat

Ha valaki azt tanácsolja, hogy mondj le teljesen a szénhidrátról és a zsírról, azt javasolja, hogy sanyargasd a tested fura diétákkal, szólj neki, hogy hagyja abba. Először is, ilyen étrend hosszútávon nem folytatható, mert komoly anyagcsere zavarokat okoz. Akár éhezel, akár kiiktatsz teljesen egy nagyobb élelmiszer-csoportot az étrendedből (zsírok, szénhidrátok) az eredmények hosszú távon igazán katasztrofálisak. Egy adott ponton megunod az íztelen és egyhangú ételeket, drasztikus diétát és visszatérsz a rendes ételekhez, amik nyilván hajlamosítanak a hízásra. Ezen felül, meg kell harcolni az anyagcsere-egyensúllyal amit a rosszul választott étrend okozott.

Használd a 80-20 adagokat

Minél íztelenebb és szigorúbb diétát választasz, annál hamarabb szeretnél megszabadulni tőle és minél többet és egészségtelenebbet tömj magadba. A 80-20 adagolás azt jelenti, hogy a napi menüdben 80%-ban legyenek jelen az egészséges ételek, a maradék 20% tartalmazza az apró botlásoknak számító érdekes, és csábítóan ízletes ételeket. Ez az elosztás engedélyezi a bűnnek számító finomságokat is, de javarészt egészséges élelmiszereket juttat a szervezetbe.

Csak pozitívan

Ha olyan kifejezéseket használsz mint a “kell”, “muszáj”, “nem szabad”, negatív nyelvezettel fejezed ki magad, ami lázadásra késztet: le akarod dobni a béklyót. Fejezd ki inkább úgy magad, hogy az erősen negatív szavakat kerülöd: nem fogom megtenni azt, nem fogom megenni azt a tiltott dolgot. Ezáltal azt az érzést kelted magadban, hogy amit cselekszel az a te választásod, továbbra is te irányítod az életed, és nem a diéta. Racionális személy vagy aki tudja mit akar és véghez is viszi.

Fogyassz naponta sok citrusfélét

A C-vitamin gátolja a kortizon hormon termelődését, amely alapvetően a zsírlerakódást, tápanyag halmozást diktálja a szervezetben. Kezd a napot egy pár szelet grapefruittal, majd folytasd naranccsal, pomelóval, citromos vízzel vagy bármi gyümölcsössel ami örömet okoz.

Egyél több pulyka húst

A zsírszegény proteinek hosszabb időre biztosítanak teltség érzetet. Ráadásul az aminosavak olyanok mint a téglák amikkel az izomtömeged is növelheted. Fogyaszthatsz csirkét vagy halat is, a pulyka azonban a legindokoltabb.

Maradj tovább talpon

Sose hagyd ki a lehetőséget, hogy talpon állhass. Állva ugyanis kétszer több kalóriát égetsz el, mintha ülnél. Menés közben is állva vagy, vezesd be ezt a mindennapi tevékenységekbe is: nézz tv-t lábon, dolgozz lábon. Maradj talpon és égesd a kalóriákat.

Amit mi ajánlunk

A Hoodia Gordonii Plus az a természetes kapszula amelyik afrikai gyógynövénykivonatokat tartalmaz és amelyik segíti az egészséges és intelligens fogyást. Brit kutatók a növényen végzett kutatások során kimutatták, hogy képes gátolni az éhséget. A növényben lévő P57-es molekula közvetlenül az agy szintjén fejti ki a hatását, így étkezés után nagyobb teltség érzetet biztosít. Így a Hoodia segít abban, hogy kevesebbet és ritkábban étkezz, csökken a hízás lehetősége, biztonságosan és garantáltan megszabadulsz a fölösleges kilóktól. A Hoodia megszünteti az állandó étvágyat, helyreállítja az anyagcserét, és megfékezi a stressz, idegesség, frusztráció okozta faló rohamokat. Diéta és mindenféle kellemetlenségek nélkül, csak Hoodia Gordonii és higgadtság kell az irigylésre méltó alakhoz és kicsattanó egészséghez.