Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Önbizalom növelő az ágyhoz

Önbizalom növelő az ágyhoz


Dátum: 2016-01-15
A modern férfi naponta szembesül a tökéletes ellenféllel: feszülő hasizmú, olajosan csillogó kidolgozott izomzatú, tökéletes mosolyú, magabiztos férfiak jelennek meg óriás reklámokon, életmód magazinokban, tv-ben és interneten. Az internetes pornóban magabiztos, nagy péniszű férfiak elégítik ki a nőket minden lehetséges módon. Mi férfiak nem, hogy tanulnánk ezekből a filmekből, inkább elbizonytalanodunk: elég jó vagyok életem szerelmének? Vajon nem a pornósztárt akarja helyettem az ágyban? Mit tegyél ha átlagos és gátlásos férfi vagy gyenge önbizalommal?

Nem kell mindent túlspilázni

A hálószobát nem gondolkodásra találták ki. A nők rémesen utálják a túlzottan logikus, kiszámítható pasikat. Ők azok akik mindent és mindenkit uralni akarnak és már már mániákusan figyelnek a részletekre. Az ágyban hallgass az ösztöneidre és légy egy férfiállat: tedd a félelmet jégre, és tedd azt ami jól esik. Ne kérdezz rá mindenre, inkább cselekedj, ha valami érdekeset akarsz. Partnered reakciói elárulják ha jó úton jársz. Ne félj az elutasítástól. Ha a partnered épp nincs kísérletezős kedvében, nem jelenti azt, hogy a szexet sem kedveli. Higgadj le, hallgass a szexuális ösztöneidre: figyeljed, érintsd meg, hallgasd meg, kóstold meg, szagold meg.

A szex hétköznapi dolog, kezeld is úgy

Nagyon sok elsősorban fiatal férfi, de nemcsak, gyáva lesz ha szexre kerül sor. Ők azt hiszik, hogy a szexben másképp kell viselkedni, holott amire készülnek, teljesen hétköznapi dolog, minden ember csinálja. A szex olyan tevékenység mint az étkezés vagy az ivás, az alvás vagy a kacagás. A lényeg, hogy szabadulj fel, és töltsetek minél több időt együtt. A kapcsolatban, saját tempódban haladj előre, aminek jönnie kell, jönni fog magától: felszabadult, higgadt és nagyon kellemes intim együttlét.

Ne hasonlítsd magad senkihez

Amikor már az ágyban vagytok és forr a levegő körülöttetek, nem számít hány éves vagy, mennyi pénzed van, mennyi magas vagy és hány kiló. Ha ki akarsz elégíteni egy nőt, egy kis erotikus kalandozás után, felejtsd el a hiányosságaidat. Légy jelen testben, lélekben, figyelj a partneredre és kövesd az ösztöneidet. Ne pornó filmekre vagy exekre gondolj.

Amit mi ajánlunk

Az, hogy mennyire vagy sikeres szerető, sokkal inkább az önbizalomnak, mintsem a külsőnek tulajdonítható. Hogy nézel ki, mekkora a péniszed, mekkora hasizmaid vannak - mind hozzátesznek az önbizalmadhoz, hogy önmagad lehess. A férfi nemi szerv a férfiasság és az örömszerzés képességének a szimbóluma. Annak ellenére, hogy tudományos vizsgálatokkal cáfolták a méret nem számít, egy méretesebb darab sokat hozzá tehet a te önbizalmadhoz és az ő vizuális élvezetéhez. Most te is változtathatsz a péniszed méretén: a ProSolution Pills és a mellé csatolt gyakorlatok segítségével te is maximálisra növelheted az önbizalmad. A ProSolution Pills egy természetes potencianövelő, mely erősíti a merevedést, hozzá ad a pénisz méretéhez. Minden férfinak szüksége van egy ilyen segítségre. Légy önmagad, a ProSolution Pills segítségedre lehet!