Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Csak így előzheted és állíthatod meg a rákot

Csak így előzheted és állíthatod meg a rákot


Dátum: 2016-01-18
Amit megeszünk valóban megelőzheti vagy megállíthatja a rák progresszióját. Ezek a legújabb megállapításai számos nemzetközi rákkutató szervezetnek. Ezek a szolid bizonyítékokkal szolgáló tanulmány következtetései, melyek étrend és életmódváltásra figyelmeztetnek, ha szeretnénk túlélni az évszázad betegségének is nevezett kórt, a rákot. A ráknak évről évre egyre több áldozata van. Íme egy felsorolás amely azokat a jótékony élelmiszereket tartalmazza, amiket bőségesen fogyaszthatunk, hogy megvédjenek a rákos elváltozásoktól!

Zöld élelmiszerek

Fiatal csalán, gyermekláncfű, búzafű, árpafű, lucerna, zöld alga, rukkola, spenót, a spirulina és chlorella és további klorofillban és más növényi tápanyagban gazdag zöld ételek tisztítják a vért, méregtelenítik a testet és helyreállítják a belső szerveket. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, a következő tényeket: a klorofill molekuláris szinten gátolja a toxikus, karcinogén anyagok káros hatásait. A klorofillban gazdag ételek megállítják a daganatok növekedését. Még por formában is, a zöld füvek tele vannak fitotápanyagokkal, melyek nagyon hasznosak a rák megelőzésében és segítik a szervezet regenerálódását.

Piros ételek

A kutatások megerősítették, hogy a vörös ételek, mint a szamóca, paradicsom, málna, meggy, áfonya és goji bogyó, immunrendszert stimuláló tápanyagokban gazdagok, és tartalmazzák a rákellenes likopin és karotin nevű tápanyagokat. Sok piros élelmiszer tartalmaz erős antioxidánsokat, melyek alapvető összetevői a rák megelőzésére szolgáló étrendnek. A málna, eper, gránátalma antioxidáns kapacitása, igazi szuper élelmiszerekké lépteti elő ezeket a piros gyümölcsöket. Szárított piros gyümölcsök (cukormentes) vagy ezek porított formája egyformán hatékony.

Gyümölcs és zöldséglevek

A frissen facsart gyümölcs és zöldséglevek értékes, könnyen felszívódó enzimeket, antioxidánsokat és tápanyagokat tartalmaznak. Meg kell jegyezni, hogy a káposzta levének bizonyos összetevői, kedvezően hatnak a vastagbél és gyomorrák elleni küzdelemben. A sárgarépalé A vitaminban és béta-karotinban gazdag. Bár nagyon hasznos, érdemes lehet vízben hígítani mert sok cukrot tartalmaz. Ha ezekhez a levekhez egy teáskanál C-vitamint is adunk, nagyon egészséges gyümölcsleveket kapunk, melyek tényleg megelőzhetik a rákot.

Gombák

Bizonyos gombafélék valóban erős rákellenes és rákmegelőző hatással, immunrendszer erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Tanulmányok bizonyították, hogy a maitake gomba elpusztítja a rákos sejteket. Mindezt azáltal, hogy az immunrendszer T-limfocitáit erősíti. A maitake gomba rákellenes hatását elsősorban többféle mell, vastagbél és prosztata rákos elváltozás esetében mutatták ki. A shiitake és reishi gombáknak is erős daganatellenes hatása van. A cordyceps gomba gátolja a rákos sejtek szaporodását. Még a közönséges fehér csiperkének is van rákellenes, megelőző hatása. Főleg az emlőrák kialakulását gátolja.

Amit mi ajánlunk

Az AHCC egy olyan termék, amit azoknak ajánlunk, akik szeretnék megerősíteni az immunrendszerüket, vagy megelőznék, csökkentenék a rákos betegségek tüneteit. Az AHCC kapszula shiitake gomba kivonatait tartalmazza. Ez a gomba ismert és elismert rákellenes hatással rendelkezik. Az AHCC serkenti a természetes killer immunsejtek szaporodását, melyek elpusztítják a daganatos sejteket. A termék használható a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességének növelésére, ösztönzi a szervezet harcát a súlyos fertőzések, hepatitis B vagy C, HIV vírusok ellen. A shiitake gomba erőteljes antioxidáns hatása védelmet nyújt a belső szervek elleni toxikus támadásokkal szemben. Védi a májat és növeli a rák, a hepatitisz B vagy C, a cukorbetegség, leukémia vagy az AIDS ellenes kezelések hatékonyságát. A shiitake gomba kivonatok a rákellenes étrend részét kell képezzék!