Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A vastagbél tisztításának és méregtelenítésének 7 előnye

A vastagbél tisztításának és méregtelenítésének 7 előnye


Dátum: 2016-01-21
A vastagbél salaktalanítása az egész szervezetre jó hatással van. Egy ilyen tisztítókúra számos előnnyel jár: amellett, hogy javítja a közérzetet, energiával tölt fel és csökkentheti a vastagbélrák kialakulásának esélyét.

Segíti az emésztőrendszer hatékonyabb működését

A vastagbél tisztítása során, az emésztőrendszerben maradt emésztetlen ételmaradék is távozik, így a vastagbélben könnyebben szívódnak fel a tápanyagok. Ha azonban ezek az ételmaradékok hosszabb időre a vastagbélben maradnak, betegségek és fertőzések melegágyává vállnak. A tiszta vastagbélen könnyebben átjutnak az emésztésből maradt anyagok, az ürítés is időben történik.

Megelőzi a szorulást, segíti a rendszeres ürítést

A szorulás, különösképpen a krónikus, lassítja a bélmozgást, ennek következtében az emésztésből hátramaradt anyagok ürítése egyre nehézkesebbé válik. Egyenes következményként, toxinok jutnak a véráramba. A szorulás nagyon sok kellemetlenség okozója lehet, gondoljunk csak az aranyérre.

Nő a szervezet energiaszintje

A toxinok kitakarítása a szervezetből, plusz energiát ad és megfiatalít. Az a nagy mennyiségű energia amit a toxinok és ételmaradékok lassú kiválasztására használt a szervezet, most felhasználható. Azok akik végeztek már tisztítókúrát, pihentetőbb alvásról, jobb keringésről és nagy adag plusz energiáról számoltak be.

Növeli a vitaminok és tápanyagok felszívódását

Egy tiszta vastagbél, csak a víz, vitaminok és tápanyagok felszívódását és véráramba jutását teszi lehetővé, megakadályozva a toxinok és baktériumok átjutását a bélfalon. A vastagbél méregtelenítése után az alapvető tápanyagok könnyen és akadálymentesen szívódnak fel, jutnak el a megfelelő helyre.

Nő a koncentrációs készség

Az egészségtelen táplálkozás és a vitaminok lassú felszívódása koncentrációzavarokhoz vezet, veszítünk hatékonyságunkból. A nyálka és méreganyagok felhalmozódása a vastagbélben, gátolja a tápanyagok felszívódását úgy is, hogy egészségesen táplálkozol. Egy salaktalanító kúra után tiszta elme, gyors reakciók jellemeznek majd. A dekoncentráció nyomokban sem marad meg.

Segít fogyni

A rostszegény, vagy rostokat teljesen nélkülöző étrend következtében, a felvett táplálék nagyon lassan halad a vastagbélben, ami rengeteg nyálka termelődéséhez vezet. Ennek következtében, nagyon nagy mennyiségű, bomlásnak indult ételmaradék ragad a vastagbél falához. A vastagbél megtisztítása után, pár kiló bomlásban lévő ételmaradéktól szabadulhatunk meg. A salaktalanítást követően, gyorsul az anyagcsere.

Csökken a vastagbélrák veszélye

Minden méreganyag ami a táplálkozással, lélegzéssel, felszívódással a szervezetünkbe jut, az emésztőrendszer és a máj által kerül feldolgozásra. Ha rövid idő alatt nem ürülnek ki a vastagbélből, komoly károkat okozhatnak. A salakanyagok eltávolítása után, csökken a bélpolip, rákos daganatok, vagy ciszták kialakulásának esélye.

Amit mi ajánlunk

Ha a gyógyulási folyamatot úgy szeretnéd elérni, hogy közben nem mérgezed újabb toxinokkal a szervezeted, használj mindig természetes kivonatokat és egyszerű, hatékony orvosi eszközöket. Az aranyér csökkentése érdekében, - ami a székrekedés természetes velejárója-, a MaxMed a HemoMed nevű orvosi eszközt ajánlja. Az orvosi eszköz a krioterápia elvén alapszik, használata nem jár mellékhatásokkal vagy újabb méreganyagok szervezetbe jutásával. Használata rendkívül egyszerű: az eszközt előzetesen mélyhűtőben kell lehűteni, majd a duzzadt, gyulladt, aranyeres területeken alkalmazni. Az eredmény, az aranyér okozta gyulladás, fájdalom, viszketés gyors megszűnésében és a duzzadt vénák visszahúzódásában mutatkozik meg. Használd a HemoMed orvosi eszközt, bármikor ha szükségét érzed!