Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Unaloműző pimasz játékok az ágyba

Unaloműző pimasz játékok az ágyba


Dátum: 2016-01-22
Szexinek és kanosnak éreznéd magad minden alkalommal mikor az ágyban huncutkodsz a barátnőddel? Próbáld ki ezeket a párkapcsolati játékokat, és sosem lesz többé unalmas, vagy középszerű szex. Ha már próbáltad őket, légy kreatív és improvizálj, vagy létrehozhatsz saját forgatókönyveket az alább található játékok alapján.

Üvegbe zárt fantáziák

Írd le az öt legvadabb titkos fantáziád egy-egy darab papírra, hajtogasd össze őket, és tedd egy üvegbe. Kérd meg a partnered, hogy tegye ugyanezt. Keverjétek össze és húzzatok szerre cetlit. Ami a cetlin áll, nem szex prioritás, csak beszédtéma. Kapcsold le a villanyt, bújjatok a takaró alá és írjátok le, mi izgat a fantáziában. Mikor a partnered beszél a saját fantáziájáról, érintsd meg finoman az egész testét. Észre sem veszitek mikor kerültök nagyon izgatott állapotba. Ne feledd, hogy a legtöbb titkos és mély fantáziád sokkal izgatóbb mint gondolnád!

Szemtelen kérdések: “Szeretnéd ha….?”

Bújjatok össze egy lusta délutánon, vagy este, és bombázzátok egymást arcpirító, szemtelen kérdésekkel. Az elején kicsit feszültek lehettek, de ez hamar oldódik és izgalmi állapottá változik. Szeretnéd ha egy vonzó harmadik személy nézne bennünket szeretkezés közben, vagy inkább te néznél másokat, ahogy előtted élvezik a szexet? Szeretnéd ha pornót néznénk együtt vagy inkább olvassunk fel egymásnak egy erotikus regényből és közben titkos helyeken érintsük meg egymást? Ha úgy bújtatok egymás mellé, hogy csak beszélgetni és nem szexelni fogtok, ilyen és ehhez hasonló kérdések hallatán 10 perc után egymáson lesztek.

Vetkőzős kérdések

Ez a játék hasonlít a vetkőzős pókerhez, de vannak apró eltérések. Kártyajáték helyett, tegyetek fel személyes kérdéseket egymásnak. Az aki téves választ ad, iszik egy korty alkoholt és levesz egy ruhadarabot. Ha szeretnétek izgalmat és erotikát vinni a játékba, viseljetek olyan ruhadarabokat, melyeket helytelen válasz esetén nem sajnáltok letépni egymásról.

Szembekötősdi fagyival

Ehhez a játékhoz nem szükséges egyéb, csak egy doboz fagyi és egy sál. Helyezkedjetek el az ágy mellett, majd kösd be a párod szemeit és kérd meg, hogy egy kanállal próbálja megkapni a szádat, hogy fagyival kényeztessen. Ha nem sikerül, onnan kell lenyalja a fagyit rólad, ahová esett. A játék igencsak egyszerűnek tűnik, de korántsem az: bekötött szemmel nehéz megtalálni a szájat, a fagyi pedig igen meglepő helyekre potyog. Cseréljetek szerepet és mehet tovább a játék.

Amit mi ajánlunk

A Sex Power-t azoknak ajánljuk, akik szeretik a szexet, a fantáziadús játékokat, az erős ingereket és nem szeretnék ha az unalom az ágyukba is beköltözne. A természetes kapszula stimulálja a férfi libidóját, növeli a potenciát és keményebb, hosszan tartó erekciót biztosít. A Sex Power használatával meglepően hosszú erekciókat produkálhatsz (a hatás akár napokig eltarthat), erős merevedésed lesz és totális kontrollod az orgazmus fölött. Fokozza az izgalmi állapotot, erősödik az orgazmus. A Sex Power egy természetes, teljesen biztos termék, mellékhatásai nincsenek, kellemes, pozitív, szexuális életre gyakorolt hatásai annál inkább. Van aki már feldobta a szexuális életét, próbáld ki te is!