Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 3 egyszerű és praktikus megoldás, amelyek segítségével megszabadulhatsz a herpesztől

3 egyszerű és praktikus megoldás, amelyek segítségével megszabadulhatsz a herpesztől


Dátum: 2016-02-01
Annak a valószínűsége, hogy egy személy herpesz vírus hordozója (tünetes vagy tünetmentes) igen magas. A herpesz vírusok legalább háromfélék. Herpes simplex vírus 1, amely a szájban és a szájnyálkahártyán okoz elváltozásokat, herpes simplex 2, amely a genitális herpesz okozója és a varicella zoster vagy zoster vírus. Aki már volt varicellás (bárányhimlő) gyermekkorában, egész életében fertőzött marad, a herpes zoster vírus hordozója. A vírus inaktívvá válik és az idegek szintjére korlátozódik, de ha a szervezetben alacsony az immunitás, az úgynevezett zsindely kiütés jelenik meg. Íme néhány természetes antivirális javaslat, hogy megfékezze a herpesz kitörésének gyakori előfordulását, vagy az övsömör megjelenését.

Oregánó olaj

A nagy tisztaságú oregánó olaj (majdnem 100%) hatékony antivirális és antibakteriális szer. Hatékonyságát a világ számos nagy egyeteme által elvégzett tanulmány bizonyította. Az oregánó olajjal folytatott felületi kezelés segíti a herpeszre jellemző hólyagosodás által irritált bőrfelület gyógyulását. Ahhoz, hogy egy kellemesebb érzést biztosítsunk a kezelendő felületen, az oregánó olajat hígíthatjuk kókusz vagy olívaolajjal. Belsőleg alkalmazva, az oregánó olaj erősíti az immunrendszert és hatékonyabban segít felvenni a baktériumok, vírusok és gombák elleni harcot.

Manuka méz

A manuka méz kiváló minőségű mézet jelent kivételes antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal. A manuka méz és pollen, az Ausztráliában és Új-Zélandon honos cserjéből származik. Ez a típusú méz számos baktériumtörzset bizonyítottan elpusztít, a herpes simplex vírus ellen is hatékony. Lehet alkalmazni külsőleg az elváltozásokon (kókuszolajjal keverve), vagy egyszerűen táplálékként fogyasztani csodálatos gyógyító tulajdonságai miatt. A természetes, közönséges méz is kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, bátran használható a herpesz kitörések kezelésére.

Propolisz tinktúra

A propolisz egy másik, szintén a méhek által gyűjtött, széles körben használt rendkívül értékes antibakteriális termék. Számos tanulmány kimutatta, hogy a herpesz hólyagok gyorsabban eltűnnek ha folyamatosan kezeljük propolisz tinktúrával, vagy természetes propolisz tartalmú krémekkel. Az ezekben a vizsgálatokban résztvevők gyorsabb gyógyulást tapasztaltak, és sokkal hosszabb időközönként jelentek meg náluk az újabb herpesz kiütések, ha természetes gyógymódokkal kezelték a hólyagosodást. Bár a herpesz vírusok nem tűnnek el teljesen a szervezetből, sokat lehet tenni azért, hogy megállítsuk vagy lassítsuk a szaporodásukat.

Amit mi ajánlunk

A természetes ellenszerek kombinálva hatnak a legjobban. A vírusok okos kis mikró-organizmusok, melyek nagyon könnyen ellenállást fejtenek ki azzal az egy ellenszerrel szemben, mellyel a kezelést végezzük. Ezért a MaxMed több ellenszer szimultán használatát javasolja: egészségesebb étkezés, pihentetőbb, rendszeresebb alvás, erős antivirális szerek mint a méz, propolisz használata, nyugtató oregánó olaj és a HerpEx étrend-kiegészítő alkalmazása. A HerpEx étrend-kiegészítő elismert, természetes hatóanyagok összességét jelenti, melyek gyorsítják a gyógyulást és gyengítik a vírust, így a megjelenések közötti időszak is lényegesen nő. Ha régóta küzdesz az egyre gyakrabban felbukkanó és egyre fájdalmasabb herpesszel vagy övsömörrel, itt az ideje, hogy étrended HerpEx-el egészítsd ki. A hólyagosodás ritkulni fog, gyorsabban gyógyul, a hegesedés csökken. Használd bátran a természetes szereket, használd a HerpEx-et!