Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Kerüld el ezeket a NAGY hibákat az ágyban

Kerüld el ezeket a NAGY hibákat az ágyban


Dátum: 2016-02-02
Bár minden férfi fejben azt hiszi, hogy egy kis szex-szakértő, egyfajta Don Juan+ Casanova + Brad Pitt, vagy valami hasonló, az igazság az, hogy mindenki hibázik néha. Mivel minden ember legkönnyebben saját hibáiból tanul, itt egy kis felsorolás azokkal a gyakori kellemetlenségekkel, melyek partnered izgalmát és képességeidbe vetett bizalmát is visszavetik.

Elsieted az előjátékot

Nagyon fel vagy izgulva. Elragad a hév és anélkül , hogy tudatosítanád, átugrod az előjátékot és rá is tértél a lényegre: a férfiak szerinti igazi szexre, az aktusra. Lehet, hogy megváltozik a kedvesed arca, tekintete, de nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget neki és folytatod a dolgodat. Ennél kellemetlenebb nincs egy nő számára. Ha egy nő nem készült fel eléggé a szexre, nem elég izgatott és nedves, a behatolás nagyon kellemetlen és fájdalmas. Az orgazmus meg messziről elkerüli. Próbáld meg felvenni az ő ritmusát: mivel a nőnek több idő kell, próbálj az ő ritmusához igazodni.

Próbálod a pornót gyakorlatba ültetni

A férfiak mindig néznek pornót. Ebben semmi rossz nincs. Az apró probléma akkor kezdődik, ha dolgokat a pornóból akarsz megtanulni, majd a filmen látottakat a valóságban is gyakorlatba ültetni. Adott ponton elragadtatod magad és olyan pózokban próbálod elkápráztatni a partnered, melyek a filmen nagyon látványosak, de a valóságban roppant kényelmetlenek. Ha tovább mész az csak ront a helyzeten: a filmekben elhangzó hardcore beszéd nem izgalomba, hanem sokkos állapotba hozhatja a partnered. Ne akard a pornót bizarr valósággá alakítani, ami csak téged elégít ki és csak a te fejedben izgató és kellemes..

Rosszkor vagy agresszív

Néha, mikor tényleg nagyon elkap a gépszíj, megfeledkezel róla, hogy a melletted lévő nő igencsak törékeny lény. Akár durvább vagy az aktusban, akár kíméletlenül vulgáris vagy, akár satuként szorítod karjaidban, az okozott kellemetlenség és fájdalom azonnal kiül az arcára. Csak figyelned kell rá, máris látni fogod. Bár a nők is kedvelik néha a durva, vulgárisabb játékokat, ahhoz mindkettőtöknek azonosan buja és perverz hangulatban kell lennetek.

Mikor a pénisz rossz útra téved

Sötétben szeretkezni nem a legszerencsésebb választás. Ha a partnered nem irányít és tényleg a sötétben tapogatózol, könnyen lehet, hogy tévútra jutsz: akár a szeméremcsontnak ütközöl, akár hátra, anális útra tévedsz. Bármelyik mellésiklás következik be, mindkettő fájdalmat okoz. Amit tehetsz, hogy azonnal abba hagyod, elnézést kérsz és szólsz, hogy többé nem fordul elő. Ha váratlanul és bejelentetlenül akarsz a hátsó ajtón bejutni, az nemcsak rémesen kellemetlen, de igen fájdalmas is.

Túl korán élvezel el

Ha nagyon izgatott vagy, könnyen meglehet, hogy hamarabb elsülsz mint tervezted. Ideges leszel, rosszul érzed magad és túlkomplikálod a szituációt. Ilyenkor nem a fogadkozás a legjobb megoldás, hogy többé nem fordul elő, hanem megpihensz, lehiggadsz és megpróbálod újra. Ha a probléma krónikussá válik, ideje megoldást keresni.

Amit mi ajánlunk

Az apró szexuális hiányosságok, most könnyen, természetes úton kijavíthatók. Akár a libidód csökkent le, akár az erekciód ereje nem az igazi, vagy a méreteddel nem vagy elégedett, hatékony megoldásokat kínálunk. A Vimaxot bármelyik férfinak bátran ajánljuk. A legjobb, ha mindig használod. Ez a természetes termék feltölt szexuális energiával, stabil és hosszan tartó erekciót biztosít és tényleg hozzá ad a méretedhez. A Vimax összetétele a legismertebb és legelismertebb afrodiziákumokat tartalmazza, stimulálja a potenciát, erősíti a vágyat és az élvezetet. Mellékhatások nincsenek, a fizikai, pszichikai és szexuális egészségre gyakorolt hatása felülmúlhatatlan. Használd te is!