Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mágnesterápia - hogy megszabaduljunk a betegségektől és a fájdalomtól

Mágnesterápia - hogy megszabaduljunk a betegségektől és a fájdalomtól


Dátum: 2016-02-04
Mágnesek használata különböző betegségekre, különösen a fájdalom enyhítésére régóta bevett szokás. Ez a fajta kezelés jóval megelőzte a gyógyszerek és gyógyszertárak megjelenését. A görög orvosok mágneseket már a Kr. e. 3. században használtak, majd ezek használata a középkorban folytatódott. A folyamat már szerte a világon elterjedt, köztük az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában, és a mai napig sokan alkalmazzák. A mágnest tartalmazó termékek rendkívül változatosak, de nem mindenik hatékony. Annak érdekében, hogy terápiás hatásuk is legyen, a mágneseknek erőseknek kell lenniük.


Hogyan segítenek a mágnesek?


A mágnesterápia elsősorban különböző típusú fájdalmak csillapításában hatékony. A mágnesterápia elve, a fájdalmas területekre helyezett mágnesek által létrehozott mágneses mező fájdalomcsillapító hatására alapoz. Kutatók számos elmélettel magyarázzák a mágnesek fájdalomcsillapító hatását: ezek közül egyik a sejtszinten továbbított fájdalomingerek továbbításának gátolását említi. Egy másik elmélet szerint, a mágnes növeli a fájdalmas terület vérellátását, ezáltal nő a sejtek oxigénellátása. Ezáltal egyensúlyban marad a sejtek pusztulása és szaporodása.

Milyen panaszok esetén alkalmazhatunk mágnesterápiát?


A mágnesterápia alkalmazásának lehetőségét folyamatosan kutatják, igencsak hatásos eredményekkel. A mágneseket főként a vérkeringés serkentésére, a szervezetben lévő gyulladás csökkentésére, és főként a fájdalom csillapítására alkalmazzák. Ezzel a terápiával a fejfájás és az ízületi fájdalom is hatékonyan csökkenthető. Azonban mágnesterápia használata javallott a koleszterinszint csökkentésére, méreganyagok sejtszintű semlegesítésére, izomfájdalmak és görcsök enyhítésére, lábfájdalomra, a carpal - alagút szindróma esetében, fibromialgia, csonttörések és más betegségek kezelésére. A legújabb vizsgálatok kimutatták a mágnesek hasznosságát diabetikus neuropátia és különféle krónikus fájdalmak enyhítésében.

Biztonságos a mágnesterápia?


Ez a kevésbé elterjedt terápiatípus ismét előtérbe kerül, hisz a gyógyszerterápia hosszútávon igencsak káros. Egyes gyógyszerek függőséget okoznak, a páciensek elkeseredetten keresik a minél biztonságosabb alternatívákat. A mágnesterápia biztonságos, mellékhatásai nincsenek. Ennek ellenére, mindenképp konzultálni kell a kezelőorvossal a terápia megkezdését illetően. A mágnesek ugyanis megzavarhatják életmentő orvosi eszközök, defibrillátorok, pace-makerek, inzulinpumpák optimális működését. Terhes nők és gyerekek esetében nem javallott, mert a hatásai még nem ismertek.

Amit mi ajánlunk


A MaxMed a BioBelt mágnesterápiás orvosi eszközt ajánlja. A BioBelt öv két különböző terápiás hatást, a gyapjú és a mágnes együttes erejét ötvözi. A két anyag közös erővel gyógyítja az emberi szervezetet, hatásuk sikeresen alkalmazható a gyógyászatban. Amint már említettük, a mágnesek növelik a vérbőséget és vérellátást, csökkentik a gyulladásokat és a gyapjú fokozza a jótékony hatást. A gyapjú melegen tart és állandó hőmérsékletet biztosít. Ezáltal a gyulladás csökkenthető. A BioBelt számos elváltozás, betegség esetében bevethető: migrén, menstruációs görcsök, izomgörcsök, vesekólika, reumatikus fájdalmak, tüdőproblémák és más betegségek. Használd bátran ezt az ősi módszert a betegségek és különböző fájdalmak leküzdésére, hogy az életed boldog, nyugodt és fájdalommentes legyen!