Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A legtalálóbb ajándék Valentin napra

A legtalálóbb ajándék Valentin napra


Dátum: 2016-02-09
Valentin nap a szerelem napja. Tökéletes nap a szerelmeseknek és remek nap a férfiaknak, hogy ajándékokkal is kifejezzék szerelmüket, megbecsülésüket a szeretett nő irányába: virág, bonbon, parfüm, vagy egyéb figyelmességek. A szép üzenet és a csoki is rendben van, de mi lenne ha egy bolondítóan vad, orgazmussal, gyönyörrel teli éjszakával lepnéd meg a kedvest és magad? Legyen ezúttal valóban emlékezetes az ajándék. Végeredményben melyik nő kap orgazmust egy doboz csoki, vagy egy üveg parfüm láttán? Olvasd el a tökéletes, szerelemmel és kéjjel teli éjszaka hozzávalóit és láss hozzá az ajándék előkészítéséhez.

Légy romantikus

Sok férfi számára a romantika kissé lejárt lemeznek tűnik, pedig a valóságban nem így van. Nőknél a szexuális izgalom az agyból indul, halad lefele lassan lassan az intim zónához (férfiaknál ez teljesen fordítva van, de az másik kérdés). Ha tényleg meg akarsz hódítani egy nőt, nem döntöd meg a koszos lepedőn, mászol rá és várod el, hogy sorozatban produkálja az orgazmusokat. Készíts elő mindent figyelmesen: foglalj le idejében egy különleges kényeztető hétvégét, csomagban. Legyen benne romantikus vacsora két főre, kényeztető wellness, hotelszoba behűtött pezsgővel és rózsaszirmos ággyal. Valóban nagyon sziruposnak tűnhet neked, de a kedvesed élvezni fogja. Megéri a fáradtságot, ez egy különleges nap, nem?

Érzéki, igazán ráérős szex

Jegyezd meg: a nőknek legalább 15-20 percre van szükségük ahhoz, hogy a csúcsra érjenek és kielégüljenek. Ezalatt az idő alatt nemcsak fizikailag de agyban is igénylik az ingerlést. Ezzel szemben egy férfinak elég 5-6 perc is az orgazmusra. Ez nagyon sok nőnek semmire nem elég, ezért frusztrálva érzik magukat és az orgazmus is messze elkerüli őket. Hogyan mehetsz biztosra, hogy a párod is biztosan kielégül? A titok a lassú mozdulatokban van. Ezek ugyanis segítenek abban, hogy te tovább bírd, ő meg tökéletesen átérzi az izgatás, kényeztetés minden pillanatát. Felejtsd el az ütvefúró mozdulatokat, inkább a lassú, mély csípőmozdulatokra koncentrálj. Ettől a párod is a mennybe repíted, hisz ha elég ideje van kellőképpen benedvesedni, és ráhangolódni az aktusra, jelezni fogja, hogy mikor kapcsoljatok újabb fokozatra.

Mindenféle orgazmus

Egy rendkívüli éjszakára vágysz, nem? Akkor ne érd be egy orgazmussal. Egy nő képes legalább négy típusú orgazmust is átélni: klitorisz, hüvelyi/g-pont, a kettő szimultán és a sokszoros orgazmus. Ahhoz, hogy többször a mennybe repítsd, neked is segítségre lesz szükséged. A szexuális segédeszközök tökéletesek a párok számára, semmiképp nem szabad tabuként kezelni azokat. Neked segítségedre vannak az izgatásban, neki fokozza az izgalmát. Használj apró de erős vibrátort (tojás vagy golyó) amivel hátulról való behatoláskor izgathatod a klitoriszt. Tökéletesen hozzá férsz vele az érzékeny pontokhoz, neki pedig plusz izgalmak forrása lesz, hogy többszörös orgazmust éljen át. A vibráló kis segédeszköz mindkettőtöknek új gyönyörök forrása lehet: nemcsak a a klitorisz, vagy G-pont izgatható velük, hanem tetszés szerint bármire használhatjátok ami izgató. Ettől is varázslatos lesz az éjszaka.

Amit mi ajánlunk

Bármelyik férfi aki a párját akarja elvarázsolni a szerelmesek napján, nem árt ha gondoskodik megfelelő segítségről. A Sex Power a természetes potenciaerősítők nagymestere: a segítségével bármilyen kihívásba magabiztosan vetheted bele magad. A Sex Power kapszula garantálja az erős merevedést, erekciód hosszabb lesz hisz, segít az önkontrollban is, orgazmusod akkor lesz amikor te akarod. Hatása hosszan tart, ez 1-3 nap között változik. Ezalatt a libidód megsokszorozódik, könnyebben izgalomba jössz akár több, sokkal erősebb orgazmus után, merevedésed pedig pillanatok alatt újra és újra bekövetkezik. Ezalatt csak rá kell figyelned, a korai magömlés gondolata messze elkerül. Töltődj fel szexuális energiával, repítsd a mennybe a kedvesed, a szerelmesek napján!