Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit árul el rólad kedvenc szexpózod

Mit árul el rólad kedvenc szexpózod


Dátum: 2016-02-10
Egyes férfiak jól érzik magukat a misszionárius pózban, míg mások egyszerűen csak hátulról szeretik. Néhányan kedveljük, hogy a párunk ül felül, ez egy nagy pluszt ad a szeretkezésnek. Mások szeretik ha a szex intim, nyugodt helyzetben, ráérősen szerethetik a párjukat kiskifli-nagykifli helyzetben. Valószínű, hogy a kedvenc pozíciódban szeretkezni, segít gyorsabban elérni az orgazmust. De azt is tudnod kell, hogy a tudatalattidban, kedvenc pózod sokat elárul vágyaidról, szexuális fantáziádról, és a személyiségedről.

Misszionárius póz

Szinte minden férfi ebben az alaphelyzetben válik férfivá, kezdi meg a szexuális életet. Miért? Mert így tanultuk a TV-műsorokból és erotikus filmekből, amiket előszeretettel fogyasztottunk tinédzser korunkban. Bár ez a helyzet klasszikussá vált, terapeuták azt mondják, hogy azok, akik ezt gyakorolják továbbra is, még kissé bizonytalanok, és úgy érzik, állandóan szem előtt kell tartsák partnerüket. Ez a póz azt is elmondja rólad, hogy szeretsz minden alkalommal mindent ellenőrzés alatt tartani. A misszionárius helyzetben egyedül te diktálod a tempót, a behatolás mélységét és az erősségét. A partnerednek ebben a helyzetben nem sok mozgástere marad. A tény, hogy szemtől szemben vagytok egymással, növeli a helyzet intimitását, de mivel ez egy kezdő pozíció, azt árulja el rólad, hogy nem vagy sem kalandvágyó sem kreatív. Sőt meglehetősen konzervatív alkat vagy. Ez a póz meglehetősen romantikus és kellemes, de néha szükség van egy kicsivel több pikantériára.

Kutyapóz

Nincs olyan férfi, aki ne szeretne hátulról szeretkezni. Nagyon sokan vannak azon a véleményen, hogy a férfit arra teremtették, hogy hátulról szeresse a nőt. A póz kedvelői ösztönösebbek és vadabbak a szexben: előjönnek a vad állati ösztönök, és a dzsungel királyának érezzük magunkat. Viszont az a férfi aki ennek a póznak a híve, fél az intimitástól, fél elengedni magát, így mellőzi a romantikát. Ha a férfi romantikus szavakat suttogna a kedvese fülébe, nem kerül a háta mögé. Fizikailag a behatolás szöge tökéletes, de épp a felek pozíciója miatt, a dolog sokat veszít az intimitásából. Ha ez a póz a kedvenced, néha köss kompromisszumot és válaszd a kiskifli-nagykifli variációt: a behatolás így is hátulról történik, de a testek szorosan közel vannak egymáshoz.

Ha a nő nyeregbe pattan

A póznak számos változata van, nagy mozgásteret biztosít és a női kreativitás is érvényesül. Az a férfi aki imádja ha megülik, fontosnak tartja a partnere élvezetét, és kellőképpen magabiztos ahhoz, hogy átengedje az irányítást. Ez a póz kellőképpen kiegyensúlyozott, mindketten egyformán vesznek részt benne, és egymás orgazmusát segítik. Időnként, ha fordul a helyzet, csak fokozza az izgalmat: “dobd le a lovast” és kerekedj fölé.

Lábon állva

Az ajtónak, konyhapultnak, zuhany alatt a falnak támaszkodva, állva szexelni bárhol lehet, kivéve az ágyat. Az a férfi aki állva szereti, kalandvágyó és már a perverz, kalandos szex gondolata felcsigázza. Az ilyen férfi gyerekes kicsit, hisz mindig a tiltott dolgok hozzák izgalomba, szereti érezni az adrenalint ezért azt is kockáztatja, hogy lebukik. Ez viszont fokozza az izgalmát. A helyzet újdonsága fenntartja a szexuális együttlétek izgalmát a férfiben, hisz a pózok és helyszínek bármikor változhatnak. Változatosság nélkül szexelni lábon állva, ugyanolyan unalmassá válhat mint bármelyik túl sűrűn alkalmazott póz.

Amit mi ajánlunk

A természetes potencianövelő kapszula nevez az UP, az ultrapotens kifejezésből származik. Ez segít elérni a valódi szexuális potenciát. Minden férfinak vannak olyan szexuális fantáziái amiket szeretne valóra váltani, viszont a gyenge szexuális energia, meggyengült állóképesség megakadályozhatja őt abban, hogy fantáziáit valóra is váltsa. Az UP az a termék amit a szexuális potencia maximális növelésére hoztak létre: biztosítja a maximális és hosszan tartó erekciót, valamint késleltetett magömlést. Az UP afrodiziákumokat, potencianövelő egzotikus növényi kivonatokat tartalmaz, amik biztosítják azt a kis pluszt amivel bármikor tökéletesen kielégítheted a partnered. Így az aktusok ideje kinyúlik, megsokszorozható az orgazmus és erősebb lesz az élvezet. Elérni az ultrapotens állapotot rendkívül csábító, ez most neked is lehetséges. Az UP termék segít felfokozni mindkettőtök erotikus izgalmát, élvezetét! Használd kedvedre!