Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szexuális játékszerek: mikor, hogyan és miért használjuk?

Szexuális játékszerek: mikor, hogyan és miért használjuk?


Dátum: 2016-02-11
A szexuális játékszerek, segédeszközök megfűszerezik a szexuális életet, változatosabbá teszik a középszerű, lapos együttléteket. Tisztázzuk az elején: a játékszereket nem azért visszük be a párkapcsolatunkba, hogy bárkit is helyettesítsünk vele, hanem, hogy felpörgessük az élvezetet, hogy megkapjuk azt a kis plusz szexuális energiát, ami hiányzik ahhoz, hogy a szexuális életünk tökéletes legyen. Ha egy nő a dildót is magával hurcolná az ágyba, nem azt jelenti, hogy nem vagy elég férfi neki, hanem intenzívebb izgatásra vágyik. Ellenkezés helyett, kérd, hogy használjátok együtt, állj elő te is ötletekkel, és hagyd, hogy elvarázsoljon az újfajta gyönyör. Ennyi, semmi több.

Hogy hozzuk szóba a játékokat

Új játékszerek bevezetése a szexuális életünkbe rendkívül érdekes, szórakoztató és nagyon kellemes kaland lehet. A legtöbb pár azonban tabuként kezeli ezeket, így nyíltan beszélni sem tudnak róla. Nem árt viszont szem előtt tartani, hogy annál intimebb mint a szeretkezés két ember között, nem is létezik. Emellett egy nyílt, őszinte beszélgetés, gyerekjáték. Tudjatok beszélni bármiről.

Mikor beszéljünk szexuális segédeszközökről

Ha stabil, régóta tartó kapcsolatban vagy, bármilyen újdonág nagy segítség lehet, hisz megtöri a kapcsolatra ráült monotóniát és rutint. Légy diplomatikus, ne szeretkezés közben állj elő az ötlettel, hisz azt az érzetet keltheted a párodban, hogy nem elég vonzó nő számodra és bizony bele gázolhatsz női büszkeségébe. Szexuális játékszerekről leginkább már a csókolózás fázisban érdemes beszélni. Vagy ha szexuális fantáziáitokat osztjátok meg egymással. Magyarázd el a párodnak, hogy nem unsz szeretkezni vele, egyszerűen csak felpezsdítenéd mindkettőtök élvezetét. Bejelentetlenül soha ne hívj semmilyen játék vendéget az ágyba. Te nem kapnál sokkot, ha szeretkezés közben, a párod egy zümmögő, méretes vibrátorral lepne meg?

Vezesd rá a párod az intenzívebb élvezetekre

Ha szexuális segédeszközöket szeretnétek kipróbálni, kezdjétek valami egyszerűvel. Nem szeretnéd elijeszteni a párod valami bonyolult, ijesztő segédeszközzel, igaz? Néha a nők nehezebben, vagy egyáltalán nem érik el az orgazmust. Ha próbáltad ujjaiddal is izgatni aktus közben, de nem jártál sikerrel, próbáljátok ki az apró, diszkrét, klitorisz izgatására használt vibrátort, vagy vibráló tojást, ami a mennybe repítheti a párodat. Ezek a kis zümmögő játékszerek, nem csak az ő örömét szolgálják. Használhatod te a csiklója izgatására míg eléri az orgazmust, vagy használhatja rajtad ő: aktus közben izgathatja vele a prosztatád.

Fedezzetek fel új területeket

Egymás anális területének feltérképezése, nem föltétlenül jelent újdonságot. Feltételezzük, hogy próbáltátok már párszor a “hátsó bejáratot” is. Az anális dugók (butt plugs) egészen egyszerű de annál hatékonyabb kis segédeszközök. A vaginális és anális szimultán izgatás robbanásszerű orgazmust okozhat a nőknek. Ennek elérésére, használjatok bátran anál dugót, hogy megduplázzátok, vagy akár megsokszorozzátok a párod élvezetét, anélkül, hogy bonyolult segédeszközöket vennétek igénybe.

Péniszgyűrű

Ez az egyszerű segédeszköz, csodákat művel a szexben. A péniszre húzva csökkenti a véráramlást így az erekció stabilabb és tartósabb lesz. Félreértés azt hinni, hogy a péniszgyűrű csak azoknak van, akik erekciós gondokkal küszködnek. Vannak egészen érdekes változatai amik aktus közben ingerlik a csiklót, a hüvely falát, stb. Egy egy huncutabb darab, mindkettőtök örömét képes aktus közben a mennyekbe tolni.

Amit mi ajánlunk

Bármi újdonság amit kipróbáltok a hálóban egy kis plusz gyönyörrel ajándékoz meg benneteket. Akár egy péniszgyűrűvel leped meg magatokat, akár a természetes étrend-kiegészítőt a ProSolution Pillst használod, a hatás a felfokozott gyönyör. A ProSolution Pills tabletták gondoskodnak a nagyobb intim méretről és a stabil erekcióról. Ettől te is magabiztosabb és sokkal jobb leszel az ágyban. Emellett gyönyöröd fokozottabb, orgazmusod sokkal intenzívebb lesz, ráadásul akkor élvezel el mikor te akarsz. Állóképességed megnő, így az aktusok is hosszabbak lesznek mindkettőtök legnagyobb örömére. A ProSolution Pills-hez egy gyakorlatsort is mellékelünk, melyek elvégzése következtében, valóban megnő az intim méreted. A ProSolution Pills néhány hónap alatt akár néhány centivel is megajándékozhat. Használd a ProSolution Pills tablettákat a kis szexuális játékszerekkel együtt, fokozd fel a halószoba hangulatát, mindkettőtök gyönyörét!