Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan élvezzük maximálisan a szexet nőként

Hogyan élvezzük maximálisan a szexet nőként


Dátum: 2016-02-15
Az ok, hogy a szexuális életünk hagy némi kívánnivalót maga után sokféle lehet: szinte lehetetlennek tűnik magunk mögött hagyni teljesen minden egyebet és csak a gyönyörre koncentrálni. Napközben a fény sebességével pörgünk annak érdekében, hogy mindenhová elérjünk és mindent idejében elvégezzünk, estére pedig nem tudunk szakadni el a napi történésektől. Az érzékiség, a gyönyör kikapcsolást és újrakapcsolást kíván: az életünk ritmusa nem egyezik a gyönyör ritmusával. Hogy tudjuk felszabadítani magunkban a gyönyörhöz elengedhetetlen szexuális energiát?

Fontossági sorrendben hová tennéd a gyönyört?

Első lépésként derítsd ki, hogy mi áll közéd és a szex közé. Mik terhelik az elméd olyannyira, hogy nem tudod teljes egészében a gyönyörnek átadni magad. Gondolatban a teendőidet ismételgeted? Folyton átrendezed a prioritások listáját és mégsem találsz sosem helyet a szexnek? Tedd ki a pontot az i-re: derítsd ki mi szívja el a pszichés energiádat és gátol abban, hogy élvezni tudd a szexet. Tegyél konkrét lépéseket annak érdekében, hogy a nap végére lassítani tudj és csökkenteni azon dolgok számát, amik elvonhatják a figyelmed. Teendőidet vesd papírra, és utána tedd félre a jegyzetet. Keress helyet az intimitásnak is a fontossági sorrendben és hagyd, hogy a társad szeressen. Neked élvezni kell csak: lassan, ráérősen, komótosan.

Mit is vársz a szextől?

Milyen gyakran érezted az utóbbi időben azt, hogy szex közben nem vagy önmagad, és nem is elégülsz ki? Kényszerítetted magad a szeretkezésre, anélkül, hogy bármelyik porcikád kívánta volna? Vannak dolgok amiket megtiltasz magadnak szex közben? Félsz megkérni partnered arra, hogy valamit csak érted tegyen meg a szexben? Ne hagyd, hogy a társadalmi, szociális konvenciók és normák elnyomjanak az ágyban. A nyomás amit érzel és az élvezet amire vágysz teljesen ellentétes dolgok, ezek együtt sosem vezetnek kielégüléshez.

Mit tudsz és mit nem tudsz a szexről?

Mivel senki nem tanítja, mitől lesz a szex kellemes, rendkívül izgalmas és mindig kielégítő, nagyon sokan közülünk nem is ismerik az igazi szexuális igényeiket, szükségleteiket, így azok felfedezetlenül és kielégítetlenül maradnak. Ha a szex mindig csak majdnem jól sikerül, a partnered nem fogja tudni lekötni a figyelmed, felcsigázni a vágyad. A szexet, mint bármi egyebet, tanulni kell. Nem születünk az orgazmushoz vezető út tudományának birtokában. A szex gyakorlással tanulható, ismeretek könyvekből, terapeutáktól, csoportokból sajátíthatóak el. Vannak ismeretterjesztő filmek, melyek szintén szolgálhatnak érdekes tudnivalókkal (nem pornó és nem hollywoodi giccs).

Jelen vagy a a jelenben?

A jelenlét az a képesség, ami segít élvezni a pillanatot, átélni a jelen örömeit, élvezni az életet. Sok esetben a múltban ragadunk, vagy a jövőt áhítozzuk, közben meg a jelen elsiklik mellettünk. Úgy megyünk el emberek, dolgok, érzések és érzetek, illatok és ízek, látványok és emlékek mellett, hogy közben nem éljük meg a jelent. A jelenlét képessége idővel tanulható, kifejleszthető, mint bármi más. A legtöbb ember, a szexet leszámítva megéli a jelent, benne van. Próbálkozz naponta 5 perc erejéig magadra figyelni, figyelmedet befele fordítani. Aztán vidd tovább a gyakorlatot, figyelj a testedre menés, mozgás közben. Ez alól a szex se legyen kivétel. Figyeld a testedben keletkező érzéseket, fedezd fel a vágyaidat, figyeld az izgatásra adott reakcióidat. Légy jelen a pillanatban, éld át a jelent.

Amit mi ajánlunk

A Spanish Fly-t minden olyan nőnek ajánljuk, aki egy kis plusz izgalomra, erősebb orgazmusra vágyik. A termék teljesen természetes, vízzel, gyümölcslével, kávéban vagy egyéb folyadékkal könnyen bevehető. Az izgalmi állapot szinte azonnal bekövetkezik. A Spanish Fly effektus segít felfedezni a szex igazi, erős izgalmát, élvezetét, a menopauza beálltát, terhesség lezajlását, stresszes hosszas periódust követően visszavezet a gyönyörhöz. Ne hagyd, hogy jelentéktelen dolgok akadályozzanak a szex élvezetében. A Spanish Fly segítségével a gyönyör sűrűbb, az orgazmus erősebb, a szex fantasztikusabb lehet. Kíméld meg magad a kellemetlenségektől, használd a Spanish Fly-t!