Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A fitoösztrogének csodás hatása az egészségre

A fitoösztrogének csodás hatása az egészségre


Dátum: 2016-02-16
A fitoösztrogének olyan növényi hormonok, amelyek kémiai szerkezete nagyban hasonlít az emberi szervezetben található hormonokhoz. A szójabab például, jelentős mennyiségű fitoösztrogént tartalmaz. A fitoösztrogének képesek javítani a különböző egészségügyi problémákat, és egy elismert hatásuk a keblek méretének növelése. Számos tanulmány, mely a fitoösztrogének mellszövet növelésére kifejtett hatását vizsgálta, ennél is lenyűgözőbb hatást bizonyított: a fitoösztrogének az emlőrák ellen is védenek.

Magas fitoösztrogén tartalmú élelmiszerek

A fitoösztrogének segítenek csökkenteni a vérnyomást és a koleszterint, enyhítik a klimaxos tüneteket, csökkentik bizonyos rákos megbetegedések és a csontritkulás kockázatát. Három osztályt különböztetünk meg a fitoösztrogének között: izoflavonok, lignánok és kumesztánok. Az izoflavonoknak vannak a legjobb tulajdonságai és a szójabab, csicseriborsó, lencse, bab valamint lóhere tartalmazza jelentős mennyiségben. A lignánok lenmagban, lencsében, teljes kiőrlésű lisztben, bogyós gyümölcsökben és zöldségekben fordulnak elő elsősorban. A kumesztánok növényi csírában keresendőek. Olyan szója alapú élelmiszerek, mint a tofu, szójatej, szója burgerek fogyasztása az egészséges étrend kiegészítésére ajánlott, hisz a bennük lévő fitoösztrogének számos krónikus betegség ellen védenek.

Magas fitoösztrogén tartalmú növények

Sok olyan növény, amit a nők különböző problémák kezelésére használnak hagyományosan, nagy mennyiségű fitoösztrogént tartalmaz. Az Angelica sinensis, a kínai angyalgyökér vagy Dong Quai az egyik közülük. A vörös-here, édesgyökér, koreai ginzeng, cimicifuga (fürtös poloskavész) vagy amerikai ginszeng ősidők óta használatos mint értékes menopauza alatt is használt növényi szer és nemcsak.

A fitoösztrogének hatása a férfi és női egészségre

Tanulmányok kimutatták, hogy a növényekben található izoflavonok és lignánok számos jótékony hatással bírnak: egészségmegőrző és mellszövetnövelő hatás, 50%-kal csökkentik a klimaxos hőhullámokat, elősegítik a prosztata egészségét, védik a szívet, szabályozzák a vércukrot, segít fenntartani a normális testsúlyt, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek és gyulladáscsökkentők. A legtöbben nem fogyasztanak elegendő mennyiségű teljes kiőrlésű gabonát, dióféléket, magvakat, gyümölcsöket és zöldséget. Ahhoz, hogy hozzá jusson elegendő rosthoz és fitoösztrogénhez, élvezze ezek jótékony hatását, étrend-kiegészítő termékekből juthat hozzá.

A fitoösztrogének és a mellek növekedése

Az ösztrogén a legkiválóbb női nemi hormon. Köszönhetően ezeknek a hormonoknak, a nők vonzók, szépek és rendkívül szexik. Ez az egészségre rendkívül előnyös hormon, segít fejleszteni a mellszövetet melynek következtében a nők érzékibbek, teltebb idomúak lesznek. A fitoösztrogének tökéletesen kiegészítik a női szervezetben már megtalálható ösztrogén mennyiséget, és javítják ezek előnyeit. Sok nő prioritási listájának élén, a mellek megnagyobbítása áll. Ennek legegyszerűbb módja, egy fitoösztrogénben gazdag étrend, étrend-kiegészítők, testmozgás és a keblek masszírozása.

Ami mi ajánlunk

A BreastMax egy fitoösztrogénekben rendkívül gazdag étrend-kiegészítő a keblek méretének növelésére és nemcsak. A kapszulákban található gyógynövények hatása nemzetközileg elismert: támogatja a mellszövet és a hormonháztartás egészségét. A BreastMax kiegyenlíti a nők hormonális egyensúlyát, különösen a menopauza után, amikor a természetes ösztrogén nullára csökken. A fitoösztrogének védőhatása már minden olyan nő számára elérhető, aki aggódik az egészségéért. Bárki aki szeretné élvezni a gyógynövények kiváló tulajdonságait, már használhatja a BreastMax kapszulákat. Az összetételben található ritka növények teszik ezt a terméket értékessé és keresetté. Növelje mellei méretét természetesen, védekezzen a mellrák ellen, tartsa egyensúlyban a hormonháztartást a BreastMax segítségével.