Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Egészségesebb életmód 4 lépésben akár mától

Egészségesebb életmód 4 lépésben akár mától


Dátum: 2016-02-17
Már a mai naptól elkezdhetsz egészségesebben élni. Bár egy ilyen projekt hosszú távú elkötelezettséget kíván, hisz nem elég csak a pillanatnyi döntés, mégis akár mostantól változtathatsz az életmódodon. Ma már egészségesebben élhetsz mint tegnap és előkészítheted a határozottabb, felelősségteljesebb holnaphoz vezető utat. Ismerd meg a boldogabb, nyugodtabb és egészségesebb élethez vezető út 4 lépését.

Ellenőrizd a számokat

Mérd meg a magasságod, a testsúlyod és a testtömeg indexed. Mérd meg a csípőd szélességét, és hasadon lévő zsírtömegből megtudhatod kövér vagy-e, leselkedik-e rád szívbetegség. Számold ki mennyit mozogsz hetente és ez a mozgás milyen intenzitású. Jegyezd fel egy naplóba, hogy mit fogyasztasz egy nap alatt. A számok alapján sorolhatod be magad. Ahhoz, hogy változtatni tudj, látnod kell pontosan azt is, hogy min kell.

Oltsd el a tüzeket

Bármilyen kezeletlen betegség csökkenti a mindennapokhoz elengedhetetlen fizikai energiád, irritált leszel, szorongani fogsz, elővesz a stressz és elmegy az életkedved. Ha tudod, hogy cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, fekélyek, irritábilis bélszindróma, depresszió, ízületi gyulladás vagy más betegség gyötör maradéktalanul menj orvoshoz, és kezd el a megfelelő kezelést. Soha ne halaszd holnapra, amit ma megtehetsz. Az egészséges életmód szoros együttműködést feltételez a házi orvosoddal.

Mozogj többet

Nagyon sok ember nem tudja és nem is akarja az idejét szoros edzéstervekhez igazítani: erőnlét, kardió, aerobic, stb. Iktass ki minden olyan programot az életedből ami nem okoz örömet és nem szívesen csinálod. Keress olyan mozgásformát, edzéstípust ami kihívást jelent, izgalommal tölt el és motivál. A tánc is rengeteg mozgást feltételez. A karate is rendkívül érdekes mozgásforma. A hegymászás barátokkal duplán élvezetes szabadidős tevékenység. Hosszú holdfényes esti séták a kedveseddel, szintén remek mozgási, kikapcsolódási lehetőség. Válassz olyasmit ami örömmel tölt el és mozogj örömmel, szorgalommal és kitartóan!

Iktass be apró változásokat az étrendedbe

A diéta nem azt jelenti, hogy bizonyos élelmiszereket ehetsz, másokat meg teljesen kiiktatsz az életedből. A diéta választást jelent: megérted és tudatosan azt választod ami a testednek jó. Bizonyos elveket, szabályokat követsz és azok alapján táplálkozol: sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztasz, mert tudod, hogy egészséges, szervezetednek meg csak jót teszel vele. Válassz tudatosan: otthon mindig legyen bőségesen egészséges és tápláló élelmiszer, egészséges nassolni valók. Sose érezz bűntudatot, mert frusztrációhoz vezet. A frusztráció meg falórohamokat idéz elő, amikor minden kezedbe kerülő egészségtelen ételt magadba tömsz, válogatás nélkül.

Amit mi ajánlunk

Sokan nem tudatosítják a bélflóra és a probiotikumok fontosságát. A megfelelő bélflóra hiánya számos probléma forrása lehet, de senki nem gyanakszik arra. Ismételt hasmenéstől az alacsony immunitásig, a candida fertőzésektől az elhízásig, székrekedés, húgyúti fertőzések, depresszió mindezt a bélflóra egyensúlyának elmozdulása is okozhatja. Az éves probiotikum kúrák kötelezően helyet kell kapjanak az új étrendedben. A ThreeLac egy kiváló minőségű probiotikum, amely három típusú jó baktériumot tartalmaz, melyek védik a belek egészségét. A ThreeLac probiotikum adagolása nagyon praktikus: a tasakok egyszeri használatra elegendő port tartalmaznak, illatos citrom ízesítéssel. Gyerekek és a felnőttek egyaránt fogyaszthatják. Oldd fel egy tasak tartalmát egy pohár vízben és érezni fogod a hatását. Búcsút inthetsz a puffadásnak, hasi görcsöknek, candidának és plusz kilóknak. Az egészséges élet egy lépéssel kezdődik: ThreeLac.