Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tanuld meg hogy légy a kedvesed tökéletes szeretője

Tanuld meg hogy légy a kedvesed tökéletes szeretője


Dátum: 2016-02-19
Nem kell kámaszutra guru legyél, vagy diplomás szexológus ahhoz, hogy fantasztikus teljesítményt nyújts az ágyban. Elég néhány finomabb és reálisabb dolgot tudni. A jó hír az, hogy amit tudnod kell, már benned van. Annyi a teendőd, hogy felidézd őket és gyakorlatba ültesd. Esetleg ha segítségre szorulnál, itt vagyunk mi, hogy segíthessünk: eszedbe juttatunk lényeges dolgokat. Íme néhány.

Ne ítélj elhamarkodottan

Akár a kedvesed fantáziáit hallgatod, akár a saját vágyaidat próbálod felfedezni, a lényeg, hogy nyílt elmével közelíts. Bármi ami izgalomba hoz, érdemes a figyelmedre. Soha ne hessegess el egy érzést, gondolatot, fantáziát csak azért mert “túl sok nekem” vagy “ennél messzebbre már tényleg nem mehetek” negatív gondolataid támadnak. A fantáziákat azért hívják fantáziának, mert általában nincs merszünk megtenni, kipróbálni azokat. Ellenben segíti a partnert megnyílni, izgalomba jönni. Soha ne ítélj el valakit azért mert másképp gondolkodik, vagy valami egyébre, újszerű dologra vágyik.

Légy kreatív

Ahol mindenki csak egy karfát, vagy egy háttámlát lát, te ideális helyszínt látsz egy kis behatoláshoz hátulról. Mint a kutyák. Mindenki melltartónak látja a melltartót. Te viszont remek kötözési lehetőséget látsz benne, amivel partnered lefegyverezheted. Kreatívnak lenni, keresni az izgalom fokozásának módját, elengedhetetlen ahhoz, hogy remek szerető legyél. Bármelyik nő, aki keresi a módját, hogy érdekesebbé, pikánsabbá, erotikusabbá tegye az együttléteket, megérdemli a szexistennő megtisztelő kitüntetést.

Gondolj a szexre (mindig, bármikor)

A szexre gondolni szex közben, vagy szexre gondolni akkor ha teljesen más helyzetben, környezetben vagy, nem minden. A szeretkezéseknek van egy igen erős, mentális komponense is. Figyelj a gondolatokra, erősíts fel bármilyen pikáns, erotikus érzést, ötletet ami napközben átfut az agyadon. Bármikor úgy érzed, hogy kicsit is izgatott vagy, figyelj rá, ahelyett, hogy elűznéd a gondolatot. Ne félj attól, hogy nem jelenik meg újra. Helyette éld meg mélyebben az érzést. Bármilyen kis erotikus rezdülésre szükséged van, ami körülötted zajlik, figyelj oda rájuk. A libidó szoros kapcsolatban van az agyaddal. Szeretnéd erősíteni? Hagyd az elméd szabadon szárnyalni.

Legalább egyszer, légy nyitott bármire

Nehéz jónak lenni az ágyban úgy, hogy mindig csak azt csinálod amit már tudsz. Nem kell azonnal nyilvános helyen szexelni, de ízlelgesd az extrém helyzetek, helyek és lehetőségek gondolatát. Barátkozz velük és spontán vágj bele. Ha a kedvesed hármasban szeretné de te hallani sem akarsz róla, mondj nemet. Légy nyitott viszont az új pozíciók, játékszerek, megközelítések, izgatások kipróbálására. Az is lehet, hogy te is nagyon élveznéd. Ha nem próbálod meg, sosem fogod megtudni.

Amit mi ajánlunk

A Clitorin egy természetes termék, mely stimulálja a nők szexuális étvágyát. Nőként nem tudod kihozni magadból a maximumot, ha nem maximális a libidód. Nem igaz? A Clitorin abban segít, hogy mélyebben éld át a szex nyújtotta örömöket és újra felfedezd rég elfelejtett fantáziáidat. A termék teljesen természetes és mivel kúra szerűen alkalmazzák, védi a nemi szervek egészségét, a szaporítószervek optimális működését. Bármikor szeretnél egy erősebb csikló vagy hüvelyorgazmust, szeretnéd felpörgetni az erotikus fantáziád, kirántanád a szexet az unalom posványából, bízd magad bátran az afrodiziákum növényekre. A természet ereje, megoldást kínál az emberi szervezet bármilyen ügyes bajos gondjára.