Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fenekelési útmutató kezdőknek

Fenekelési útmutató kezdőknek


Dátum: 2016-02-23
A fenekelés nem csak művészet, hanem rendkívül kellemes, erotikus és izgató időtöltés is. Ez abban az esetben ha az elfenekelő érti a dolgát. Ha férfi vagy, csak akkor fenekelj, ha a partnered valóban akarja azt. Ha ilyen játékokról beszélünk, fontos előre leszögezni, hogy ki a domináns és ki a szubmisszív fél. A szereposztás nélkül nem tud működni a játék. Ha tisztáztátok a szerepeket, mehet az erotikus játék.

Melegítsd be a fenekét, fokozatosan erősíts

Az elfenekelést kezdd nagyon lassan, hogy az új érzésekkel megbarátkozzon az aki kapja. Ne siess. Az első ütéseket lassú mozdulatokkal mérd a fenékre, nagyobb szünetekkel, hogy átmelegedjen a fenék és apró tűszúrásokhoz hasonló csípős fájdalmat érezzen a partnered. Ebben a tempóban a fenékre mért ütéseket megszokja az aki kapja, agyában lassan kialakul az élvezet érzése. Fokozatosan erősítheted az ütéseket és a tempót, egészen addig amíg a partnered kéri, hogy állj meg.

Tarts szüneteket, hogy fokozd az élvezetet

A hirtelen, gyors és sűrű csapások kevésbé élvezetesek, mert partnered csak az ismétlődő fájdalmat érzi meg, agyának nincs ideje feldolgozni, élvezni a helyzetet. Tarts apró szüneteket a csapások között, hagyd, hogy az ütés bizsergesse a partnered fenekét. Két három gyors csapás után, nyelveddel nyald végig a hátát és izgasd a vagináját. Aztán ismételd meg a finom csapásokat.

Csapás-simogatás felváltva

Ne feledd: a fenekelés elsősorban neki kell érdekes és izgató legyen. Ilyenkor a finom, érzéki simogatások és a durva fájdalmas csapások váltogatása elengedhetetlen. Néhány jól irányzott csapás után simogasd meg a partnered fenekét. Ez a változó bánásmód őrülten fel tudja izgatni a műfaj kedvelőit és kellemes előjáték egy őrült szeretkezéshez. Hátulról mindenhez hozzá férsz: fel van kínálva a fenék, vagina egyaránt. Mindkét területen alkalmazhatod a felváltott izgató-fájdalmas bánásmódot. Ez nagyon izgató. A dolog lényege a változatosság és a ritmus: ezen belül lehetsz teljesen kiszámíthatatlan, mindaddig amíg a partnered is izgatja.

Használj speciális játékszereket, vagy improvizálj

Ha a fenekelést mindketten kedvelitek, jöhet a következő lépés: szerezzetek be pár fenyítő eszközt. Ha csak kísérletezgettek, improvizáljatok. A célnak megfelel a pingpong ütő, rögtönzött lovaglópálca, spatulák, hosszú nyelű fakanalak, a durvább gyönyörért bőr nadrágszíj, nedves törölköző (ez viszont elég fájdalmas lehet), műanyag vonalzó (vigyázat, erősen csíp), hosszú fanyelű hajkefe. Ha vonz a dominancia, az arzenál bővíthető fétis ruházattal, bőrcuccokkal, bilincsel, kötözőkkel, stb.

Más más ütés, különböző fájdalom

A kézfej tartása, a csapás lendülete különböző intenzitású fájdalmat okoz. A merev tenyér, szorosan összezárt ujjakkal, rendkívül izgató hangot hallat, a fájdalom intenzitása azonban nem erős. A lazán hagyott tenyér terpesztett ujjakkal másképp szól, másképp üt: ez már fájdalmasabb. A csapás változtatása, az ütések intenzitása felkorbácsolja a vágyakat.

Amit mi ajánlunk

A fenekelési kisokosnak van még egy utolsó lényeges pontja. Légy kreatív, nyitott és ne hagyd, hogy a fáradtság, a korod, vagy a stressz megfosszon a szex örömétől. Használj segédeszközöket, próbálj ki új dolgokat, fedezz fel új és új termékeket amik stimulálják a szexuális életed, az orgazmusod és erősítik a vágyat. Az UP a potencia fokozását, az erekció erősítését és az orgazmus fokozását biztosítja. A férfiaknak készült természetes kapszulák fokozzák a szex élvezetét: nyugodtan kipróbálhatod az új terméket, hisz mellékhatások, ellenjavallatok nincsenek. Bárki használhatja: fiatal, idős férfiaknak egyaránt felrázza a szexuális életét. Ha szeretnél fickósabb, kitartóbb lenni az ágyban, bízd magad az UP kapszulára. Használd ki a természet erejét!