Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 tévhit az aranyérről és ami mögöttük van!

5 tévhit az aranyérről és ami mögöttük van!


Dátum: 2016-02-24
Aranyered van. Fáj, viszket, szúr, irritál és ijesztő. Annyi mindent lehet hallani róla, nem is tudod kinek mit higgyél el. Hol, hogyan, milyen rövid idő alatt lehet kikezeltetni? Mennyi idő múlva tudsz ismét kényelmesen ülni? Miért jelenik meg folyton? Mindenféle tévhitek keringenek a köznyelvben is, az igazság azonban mindig egy marad. Olvass tovább!

Első tévhit: Ha az aranyér megjelent, folyton elő fog jönni

Van benne részigazság, de nem teljesen igaz. Az aranyér általában időszakosan jelenik meg, és mindig valami oka van: terhesség, szülés, gyakori székrekedés és ennek következtében nehéz székelés, erőltetés. Fontos tudni, hogy az aranyér tényleg kezelhető, kikezelhető. Emellett azonban, a megelőzés legalább ennyire fontos. Egy rostokban gazdagabb étrend és nagyobb folyadékbevitel már nagyon sokat segíthet.

Második tévhit: Aranyér az idősek betegsége

Az igazság az, hogy a lakosság 50%-a már azelőtt szembesül az aranyérrel, még mielőtt betöltené az 50-ik életévét. Az idő múlása nem utal konkrétan arra, hogy a jövőben te is érintett leszel (ha már nem vagy). Fő kockázati tényező a terhesség és a krónikus székrekedés. Azok az emberek akik amiatt aggódnak, hogy a kor előrehaladtával az aranyér is megjelenik, előzzék meg a betegség kialakulását. Ha legalább 8 pohár vizet iszol naponta, elegendő gyümölcsöt, zöldséget és teljes kiőrlésű gabonából készült terméket fogyasztasz, valamint időnként rost tartalmú étrend-kiegészítőket használsz, valamelyest biztonságban tudhatod magad.

Harmadik tévhit: Az aranyeret nehéz kezelni

Téves. Számos módja van annak, hogy teljes egészében kikezeld, megszabadulj örökre az aranyértől. Az otthon alkalmazott egészen egyszerű eljárásoktól, egészen a fájdalommentes orvosi beavatkozásokig, számos módszer létezik. A gyógymód alapvetően annak függvénye, hogy mi okozta a problémát. A legtöbb kezelés egyszerű, fájdalommentes és otthon is alkalmazható.

Negyedik tévhit: Az aranyér növeli a vastag- és végbélrák kialakulásának kockázatát

Bárki aki aranyérre gyanakszik, haladéktalanul forduljon orvoshoz. A vastag- és végbélrák tünetei ugyanis hasonlóak az aranyér okozta tünetekhez. Ennek ellenére, az aranyér megjelenése nem jelent magasabb kockázati tényezőt a vastag- vagy végbélrák kialakulásában.

Ötödik tévhit: Ha elegendő rostot fogyasztok 100%-ban védve vagyok az aranyérrel szemben

A növényi rostok bőséges fogyasztása a legjobb dolog amit tehetünk, a kellemetlen aranyér kialakulásának elkerülése érdekében. Emellett azonban más tényezők is közrejátszanak. A tény, hogy rendszertelen a székleted, vagy nem mész ki időben a mosdóba, székrekedéshez vezethet. Az ülő életmód egy másik szintén komoly kockázati tényező. A székelés erőltetése, hogy minél hamarabb túl legyél rajta, megerőlteti az al-tájékod. A nyugodt székelés alapvető. A nyomás (bármilyen értelemben) csak a bajt hozza rád.

Amit mi ajánlunk

Ha aranyér kínoz, a MaxMed a HemoMed orvosi eszközt kínálja hatékony megoldásként. A gyógymód a lehető legegyszerűbb és fájdalommentes. Az általunk javasolt HemoMed orvosi eszköz, megszabadít a kitüremkedett vénák által okozott szúró, viszkető, fájdalmas kellemetlen tünetektől. A HemoMed orvosi eszközt érdemes a mélyhűtőben tartani, szükség esetén a fájdalmas területen alkalmazni. A hideg terápia következtében a kitágult, kitüremkedett vénák visszahúzódnak, a gyulladás csökken. A kezelés egyszerű, diszkrét, és nagyon hatékony. Világszerte mindenütt alkalmazzák, próbáld ki te is. Az eredmény garantált!