Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 lépésben egy boldogabb élet fele

5 lépésben egy boldogabb élet fele


Dátum: 2016-03-03
Nehéz kitalálni, mi tesz igazán boldoggá, nem igaz? Néha olyan egyszerű, hogy egy hétköznapi találkozás a barátaiddal, vagy akár egy idegennel, optimizmussal és megelégedettséggel tölt el. Néha ez a folyamat tovább tart. Egy ünnep, egy forró éjszaka vagy egy fizetésemelés az amitől sokkal jobban érzed magad. Legalábbis úgy érzed. Tény, hogy a valóságban a boldogságot mi teremtjük meg. Sokkal kevesebb is boldoggá tehet, mint gondolnád. Íme néhány egyszerű dolog, ami megemelheti a boldogság szinted.

Fektess a barátaidba

Ha csak egyetlen dolgot szeretnél megtenni a boldogság eléréséhez, tölts időt a barátaiddal. A legtöbben azt sajnáljuk leginkább, hogy nem töltöttünk több időt azokkal, akiket legjobban szeretünk. Nem a pénz, kor, intelligencia, nem, vagy faj szerint különböztetjük meg a boldog és boldogtalan embereket, hanem kapcsolataik minősége, milyensége alapján.

Foglald el mindig magad

Azok a legboldogabb emberek, akiknek mindig dolguk van, de sosem érzik azt, hogy sietniük kellene. Ha fáradt is vagy, szeretnél kicsit megállni, megpihenni, a semmittevés sosem tesz boldogabbá. Azok az emberek akiknek túl sok szabadideje van, azok a legboldogtalanabbak. Úgy tűnik, unatkozni nagy teher. Keresd meg azokat a dolgokat amikben igazán jó vagy, és fogj hozzájuk örömmel. Ez biztos út a boldogsághoz.

Tervezd meg a boldogságot

A boldogságot úgy kezeljük, mint valami olyasmit, amibe néha véletlenül belebotlunk: luxus amit csak ritkán engedhetünk meg magunknak. Tudod egyáltalán, hogy mi tesz boldoggá? Tervezd meg azokat, fogj hozzájuk, végezd el és légy boldog. Túl egyszerűnek tűnik? Kit érdekel, mit számít? Válaszd ki a neked tetszetős dolgokat, írd be határidőnaplóba őket és foglalkozz velük rendszeresen. Ennyi az egész. Ne várj a boldogságra mint egy ritkán jövő esélyre. Ha megtervezed a dolgaidat, nagyobb eséllyel válnak valóra.

Találd meg az értelmét

Az értelem, szorosan összefügg azokkal a dolgokkal amiket azért teszel, hogy felfedezd önmagad, de főleg azokkal a dolgokkal amiket másokért teszel. Boldoggá tesz ha magadért cselekszel, értelme lesz, ha másokért. Azok az emberek akik megtalálják cselekedeteik, életük értelmét, sokkal hosszabban élnek, sokkal nyugodtabbak és főleg elégedettebbek a múltjukkal, jelenükkel - állítják japán kutatók.

Szeress szenvedéllyel

Légy szenvedélyes a párkapcsolatodban, vagy akár a futókalandokban. Adj meg minden partnernek, akihez valaha közöd lesz, mindent: a legjobbat magadból, úgy a kapcsolatban mint az ágyban. Ne hátrálj meg, adj és vedd el a részed a gyönyörből. Ha a szex tesz boldoggá, keresd a lehetőségét, tanuljad, fedezd fel, és légy jó benne. Ez is a teljesebb élethez vezető utad része lehet.

Amit mi ajánlunk

Szeress, hogy boldog légy. Szeresd az örömet, az erotikát és a szenvedélyt, amitől a szíved gyorsabban ver, és a bőröd megtelik elektromossággal. Kötelezd el magad szívvel lélekkel, és adj a párodnak sokféle örömöt. Javaslatunk az, hogy mindig legyen nálad ActivMax. Néha kedved lenne egy gyors numerához, különösen a gyors és stabil erekcióhoz. Az ActivMax egy természetes spray, amely egy csettintésre erekciót okoz. Fújj ActivMax spray-t a makkodra és kész is! A tartós erekció gyorsan bekövetkezik, és gyorsabban élvezheted a szexet mint valaha. Mindig jó, ha van kéznél ActivMax! Soha nem tudhatod, mikor jön meg az étvágyad!