Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 3 ízletes és egészséges afrodiziákum turmix az álomlibidóért

3 ízletes és egészséges afrodiziákum turmix az álomlibidóért


Dátum: 2016-03-04
Sok úgynevezett afrodiziákumnak nem sok valódi előnye van. Van mégis néhány, mint a gyömbér, arginin, kapszaicin a chili paprikából és a maca gyökér, amik egyenesen érdekesek és hasznosak. Élelmiszerek, mint a banán, méz és avokádó kiváló adalékok turmixokhoz, hisz rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. A mézben lévő anyagok serkentik az ösztrogén és a tesztoszteron termelését, a nemi hormonokét amik felelősek a szexuális vágy és az öröm kialakulásáért.

Görögdinnyés meglepetés

Egy nagy adag görögdinnyéhez adjunk néhány bazsalikom lapit. egy fél csésze kókuszvizet, egy fél csésze jeget és blenderben keverjük össze őket. Ha kész van, hajtsuk fel egy szuszra. A görögdinnye a nyár gyümölcse, de érdemes egész évben fogyasztani , hisz a szexuális életre gyakorolt hatásai fantasztikusak. A görögdinnye, édes, vörös zamatos húsa bővelkedik citrullinban, abban az aminosavban, amit a szervezet rövid idő alatt argininné alakít. Az arginin tökéletes afrodiziákum, hisz serkenti a vérkeringést! Egyes tanulmányok szerint, a görögdinnyelé a szervezet arginin szintjét akár 25%-al is megnövelheti. A bazsalikom serkenti az érzékeket, a szív fűszerének is nevezik, a vérerekre gyakorolt jótékony hatása miatt. A kókuszvíz természetes cukor és kálium forrás, de helyettesíthető mézzel is.

Egzotikus szexi gyümölcsturmix

Egy teáskanál reszelt gyömbér, egy teáskanál apróra vágott chili, fél csésze papaya, egy fél csésze mangó, jég és fél csésze bármilyen tej (normál tej, szója, mandula, kókusz) turmixgépben alaposan összekeverjük , és azonnal megisszuk. A gyömbér serkenti a libidót és a nemi hormonok termelését, az erős paprika serkenti a véráramlást a nemi szervek irányába. A mangó és papaya magas tápanyagtartalommal és C-vitaminnal rendelkezik, a tej hidratáló és teljes fehérjében gazdag. A turmix hatalmas energia löketet ad a szervezetnek, hidratál, serkenti a szexuális vágyat és élvezetet nők és férfiak esetében egyaránt.

Maca mágia

Egy fél csésze ananász, egy teáskanál maca por, egy csésze sovány tej, egy banán, jég és egy teáskanál bármilyen őrölt protein kombinációja erőteljes stimuláló hatással van a szervezetre, szexuális vágyra és rendkívül energikussá tesz. Adhatunk még hozzá mézet és avokádót valamint más gyümölcsöket, ízlés szerint. A maca pozitív hatással van a szexuális vágyra, mind a férfiak, mind a nők esetében. A fehérje por jó arginin forrás, ezért érdemes a turmixokhoz adagolni. Ez a turmix tényleg nagyon jó afrodiziákum kombináció. Az ananász olyan enzimeket tartalmaz, amelyek segítik átalakítani a fehérje port argininné és az íze sem elhanyagolható. A banán jó kálium forrás, energiát ad, és rendkívül szexi gyümölcs!

Amit mi ajánlunk

A Spanish Fly csepp egy erős és koncentrált afrodiziákum keveréket tartalmaz, amely nőknél szinte azonnal képes stimulálni a szexuális vágyat. Pár csepp Spanish Fly egy pohár folyadékban percek alatt a maximumra fokozza a női vágyat. A Spanish Fly-t a fent említett bármelyik turmixhoz is hozzá adhatjuk, hogy kellő energiát, érzékenységet, vágyat és élvezetet vigyünk a szexuális együttlétekbe. Ha bármikor érzed, hogy orgazmusod veszített intenzitásából, vagy már nem élvezed annyira a szexet, használd a Spanish Fly-t és a régi vágy ismét felébred benned. Szexuális egészséged, libidód és boldogságod csak tőled függ. Figyelj magadra, gondoskodj a vágyadról!