Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ha bármikor fogyni szeretnél, használd ezt a módszert! Ennél egyszerűbb nincs!

Ha bármikor fogyni szeretnél, használd ezt a módszert! Ennél egyszerűbb nincs!


Dátum: 2016-03-11
Ha fogyni szeretnél, több kalóriát kell elégetned mint amennyit a szervezetbe beviszel. Hogy lehetséges ez? Egyszerűen és hatékonyan: figyelj az adagokra. Ez nem azt jelenti, hogy mindenből csak egy morzsányit ehetsz. Nem kell koplalásra fognod magad. Annyi dolgod van, hogy kevesebb kalóriát vigyél a szervezetedbe. A MaxMed összegyűjtött neked néhány tippet, hogy éhezés nélkül tudd csökkenteni az adagokat, anélkül, hogy számolnád a perceket két étkezés között.

Egy pohár víz csodákra képes

Étkezés előtt, igyál egy nagy pohár vizet. A gyomor természetes teltség érzete megakadályoz abban, hogy többet egyél mint amennyire szükséged van. Sok esetben a kiszáradás tüneteit is össze keverjük az éhségérzettel. Az étkezés előtt elfogyasztott víz, sok esetben teljesen megszünteti az éhségérzetet.

Sok zöldség, kis éhség

A zöldségeknek alacsony a kalória tartalma, de annál hamarabb teltség érzetet okoznak. Ezért nyugodtan bevezetheted minden étkezéskor az étrendbe. A spenótot például bármivel fogyaszthatod: szendvicsben , salátákban, tésztákban, rántottákban. A zöld levelekben nagyon sok a növényi rost, magas a tápanyag értékük, így egészséges maradsz és hamar jól laksz. Más ötletek? Csökkentsd a darált húst, helyettesítsd darált gombával, adj reszelt almát a reggeli müzlihez, szendvicsben használj zöldséget, tojást, sajtféléket a felvágottak helyett.

Ne egyél csomagból, dobozból

A Cornell Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy ha az emberek nem látják pontosan, hogy mennyi ételt fogyasztanak, hajlamosak akár 50%-al is többet enni mint amire szükségük van. A chips-es vagy mogyorós zacskók nagyon csalókák: iszonyú mennyiségű kalóriát fogyasztunk, anélkül, hogy rájönnénk mit teszünk. Ebben az esetben a legjobb porciózni az ilyen nassolni valókat: diót, mogyorót, esetleg chipset érdemes kisebb adagokra osztani. Ha a csomagoláson fel van tüntetve, hogy adott termékből hány adagot tartalmaz, annak megfelelően porciózd te is. Így mindig tudni fogod, mennyit ettél.

Levesek mindenek előtt

A főétel előtt, egyél egy kis könnyű zöldséglevest, sovány hússal. Egy 2009-ben elvégzett tanulmány szerint, azok akik levest is fogyasztottak a főétel előtt, átlagban 20%-al kevesebb kalóriát fogyasztottak a főétkezés során. Egy zöldségekben gazdag leves, sok rostot tartalmaz, segíti a teltségérzet kialakulását, így könnyebben mondunk le a desszertről ami igencsak káros az alakunkra.

Használjunk kisebb tányérokat

Tanulmányok kimutatták, hogy a tányér mérete jelentős mértékben befolyásolja az elfogyasztott adagokat. Az utóbbi néhány évben nemcsak az éttermi adagok, de az éttermekben használt tányérok is jelentős mértékben megnőttek. Kis evőeszközök, kis tányérok, kis tálalók, kis adagok. A legrövidebb idő alatt.

Amit mi ajánlunk

Egészségünk nagyban függ a súlyunktól. Nagyon sok esetben szemet hunyunk a nagy adagok fölött, segítségre szorulunk. Javasoljuk, hogy vezess be egészségesebb étrendet: kisebb adagokkal, kevesebb kalóriával, és a természetes Hoodia Gordonii Plus étrend kiegészítővel. A kiegészítő egy hatékony afrikai növény kivonatát tartalmazza, amely jelentősen csökkenti az éhségérzetet. Sokkal könnyebb fogyni, ha az ember nem gondol állandóan az evésre, nem? Ez a hatékony étrend-kiegészítő több ezer emberen segített már, az elért eredmények a jelenséget kutató brit szakembereket is meglepték. A Hoodia biztosítja a teltségérzetet, a leghatékonyabb segítséget azoknak akik fogyni szeretnének. Ha szeretnél egy hatékony társat a fogyáshoz, válaszd a Hoodia-t és egészségesen szabadulhatsz meg a fölösleges kilóktól, egészségesen fogysz, tartós hatással, éhezés nélkül!