Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mitől lesz tökéletes az első szexuális együttlét új partnerrel? Mutatjuk!

Mitől lesz tökéletes az első szexuális együttlét új partnerrel? Mutatjuk!


Dátum: 2016-03-17
Új partnerrel szexelni nagyon izgató és izgalmas dolog. Az ismeretlen izgalma az egész testedet átjárja. Képzeleted nekilódul és egyáltalán nincs már türelmed semmire, meg akarod kapni Őt. Felfedezésre váró izgalmas hajlatok, kipróbálásra váró izgató helyzetek, ízek, benyomások, érzések és érzelmek törnek rád egyszerre. A dolog rossz oldala, hogy az ismeretlentől való félelem elbizonytalanít és félszeggé tehet. Ideges és kapkodó leszel. Klaffolni fog minden? Feltűnőek lesznek a hiányosságaitok? Hogy nyűgözzétek le egymást anélkül, hogy izzadtságszagú erőlködésbe torkollana az egész?

Az első alkalom az intimitásról szól

A szemkontaktus megteremtése, az első szexuális együttlét alapját is képezi: bensőséges hangulatot teremt. Az pedig megnyugtat, magabiztossá tesz, bátor és játékosan pajkos leszel tőle. Egymás szemébe nézni, nem valami romantikus maszlag ami jól mutat a filmvásznon, a valóságban is működik: rendkívül szexi és szenvedélyes tud lenni mélyen a másik szemébe nézni. Ezáltal biztosítjátok egymást a vágyról, sőt miért ne, a másik iránt érzett szerelemről.

Együtt lélegzés

Azok akik felveszik egymás légzésének ritmusát, különös transzállapotba kerülnek szeretkezés közben - állítják a kutatók. A partnerek tökéletesen kapcsolódnak saját testükhöz, teljességgel megélik az átélt érzéseket. A titok nyitja a kontrollált légzés. Ez idő alatt az agy káprázatos mennyiségű szerotonint termel. Szinte érezni fogod, ahogy egész tested átjárja a boldogság. Ki ne szeretné ezt?

Kezdetben a finom érintés

Egymás szemébe nézni és felvenni a másik légzésének ritmusát, az első lépések. Az ezt követő mozdulatok, érintések tényleg leheletfinom, érzéki mozdulatok kell legyenek. Selymes, kis áramütések egymás bőrén. Ezekkel nemcsak a bensőséges intim hangulatot növelhetjük, hanem a vágyat is. Minél érzékibb, könnyedebb egy mozdulat, az érintés, annál nagyobb élvezetet válthat ki a partnerből. Ezek a mozdulatok fokozzák az agy dopamin termelését, a vágy és az élvezet hormonjának termelődését az agyban.

Határozott de gyengéd start

Az első együttlét soha nem a kalandról és a kísérletezésről, az anális szexről vagy a fenekelésről szól. Kötözésről is csak akkor beszéljetek, ha egyik fél kifejezett kérése. Első alkalomra a misszionárius póz és annak különböző variációi tökéletesen megteszik. Hagyhatod partnerednek, hogy ő legyen felül, de azt is csak akkor, ha kellőképpen magabiztos és bevállalós.

Féltérdre ereszkedve

Nem azt akartam ajánlani, hogy ereszkedj térdre és kérd meg a kezét szex közben, erről szó sincs! A póz amire gondoltam az a kutyapóz némi változtatással: ha partnered mögé kerültél, csak fél térdre ereszkedj, másik lábad lehet a partnered mellett. Így nagyobb mozgástérrel rendelkezel, mélyebb a behatolás, partnered jobban megközelíthető. Ha bevállalósabb vagy, kapaszkodj a partnered csípőjébe, markold meg a tomporát, vagy csapkodd meg szelíden. Ez nagyon izgató tud lenni, ha tetszik neki is kérni, fog még.

Nyalakodjunk vagy hanyagoljuk?

Az orális szex önmagában is nagyon intim dolog, ez lehet az utolsó akadály a nő szíve fele vezető úton. Ennél jobb módja viszont nincs, mint orális szexszel elkápráztatni új partnered, majd csúcsra járatni a nyelveddel. A tény, hogy hajlandó vagy a lábai közé fészkelni magad elsősorban az ő örömére, különlegessé tesz a szemében. Ez egy tökéletes intim pillanat és az érzékek csúcs izgatása is egyben.

Amit mi ajánlunk

A Sex Power természetes kapszula, mely az első szexuális kontaktus alkalmával is bevethető. A termék segítenek abban, hogy ne kapkodd el nagy izgalmadban a szeretkezést és ne élvezz el túl korán, de emellett az élvezeted is növelik. A Sex Power biztosítja az erős, tartós erekciót, amivel új partnered is ámulatba ejtheted. A Sex Power csak elismert növényi afrodiziákumok kivonatait tartalmazza, melyek karban tartják a férfi potenciát. Ha szeretnéd, hogy az első közös szexuális élményetek tökéletes legyen, alkalmazd a Sex Power kapszulát, hogy stabilizáld a szexuális energiád, erősítsd a potenciát és a merevedést. Ne bízz semmit a véletlenre, tervezz előre, hogy mindig a csúcsra érj!