Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 75%-al csökkentheted a gyógyszerekre szánt idei kiadásaidat! Mutatjuk hogyan!

75%-al csökkentheted a gyógyszerekre szánt idei kiadásaidat! Mutatjuk hogyan!


Dátum: 2016-03-30
Az apám 69 éves, két éve csontfájdalmak gyötrik. Nem akart orvoshoz menni mindaddig, amíg rá nem kényszerült. Ez ízületi gyulladás, más néven köszvény, ez a korral jár- mondta az orvos, majd felírta az első havi gyógyszert, amit elmondása szerint ezentúl minden hónapban pótolni kell. Gyógyszerrel kezelhető. Kezelhető a betegség, vagy megszűnik a fájdalom? A fájdalom, a betegség nem múlik már el. Így apám az orvos tanácsára egy egész gyógyszer arzenállal állított haza, belenyugodva a ténybe, hogy ezentúl nemcsak a gyomrát készíti ki a sok kemikália, de a pénztárcája is megsínyli a legújabb diagnózist.

Az élet nem gyógyszerekből áll!

Mikor lettünk ilyen reménytelenek, hogy szó nélkül beállunk azok sorába, akik a heti, vagy havi gyógyszeradagjukra várnak? Normális dolog, hogy évről évre többet költünk gyógyszerre? Gondolt már rá valaki, hogy csökkenteni, nem növelni kellene az árakat? Feltehetően nem. A fájdalomtól, szenvedéstől és betegségektől való félelem teszi, hogy azonnal a gyógyszerben látjuk a megoldást. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne más, sokkal jobb megoldás.

Mozgásban az egészségért

Nemrég láttam egy dokumentum filmet, ami egy karibi szigeten egyedül élő férfiről szólt: kis fürge, vidám élettel teli ember, aki 120 teknősről és számos más állatról gondoskodott. Arra a kérdésre, hogy hány éves, szemrebbenés nélkül vágta rá, hogy 86. Mi a titka? Csak akkor ül egy helyben ha alszik. Máskor állandóan mozgásban van. A kis szigeten ahol él, több ezer fát ültetett mostanig, naponta eteti az állatait, nincs tv készüléke. Nem szed gyógyszert, mégsem fáj semmije. Nem is szándékszik elhagyni a szigetét.

Az ízületi gyulladás tényleg a korral jön?

Tényleg elkerülhetetlen a betegség kialakulása? Jelen állás szerint, mégsem. A betegség mindig is létezett, gyakorisága, előfordulása akkor sokasodott meg, amikor megjelent a rádió, tv, számítógép és végül az internet. Az ízületi gyulladás többnyire az ülő életmód velejárója. Egy amerikai szaklapban megjelent írás szerint: ”a napi mozgás csökkenti a későbbiekben az állandó, krónikus fájdalmak kialakulásának lehetőségét!” Íme a megoldás: gyilkos csontfájdalmak nélkül is lehet, szépen, nyugodtan, boldogan élni. Ráadásul az ember gyógyszerre költött pénze is megmarad. Tényleg lehetséges! Kissé hihetetlen! És mi, milyen könnyen bele nyugodtunk a havi gyógyszer adagokba!

Az ízületeknek mozgásra van szükségük!

Ragasszunk emlékeztetőt a fürdőszoba tükörre, a hűtőszekrényre, a monitorra a következő szöveggel: az ízületeknek mozgásra van szükségük, hogy egészségesek maradjanak. A hosszabb mozgásszegény időszakok alatt az egészséges ízületek merevvé válnak, a porckopás, reuma, vagy más problémák által érintett ízületekről nem is beszélve. Az ízületi gyulladásban szenvedő betegek fájdalma csökkenni kezd a mozgás növelésével: a házimunkák elvégzése mellett is függetlenek, önállók maradnak. Emlékeznek még a teknősöket nevelő emberre? Hányan mondhatjuk el majd 86 évesen, hogy önállók, önellátók maradtunk és hányan fogjuk kerekes székből szemlélni a világot? Hányan fognak közülünk vagyonokat költeni gyógyszerre, ahelyett, hogy azt a pénzt kikapcsolódásra, kirándulásokra, unokákra, dédunokákra költenék?

Amit mi ajánlunk

A mi ajánlatunk rendkívül egyszerű: mindenki vegye rá a környezetében élő embereket, hogy mozogjanak többet. Ezúttal megőrizhetjük mindannyian egészségünket és kevesebb pénzt költünk majd gyógyszerekre. Ha ízületi, csont vagy izomfájdalmak gyötrik, reuma kínozza, a természetben keresse a segítséget. Az AntiDur termékcsalád az izom és csontfájdalmakra összpontosítja a természet erejét. A termékeket, melyek értékes illóolajokat tartalmaznak, külsőleg, a bőrön kell alkalmazni. Nyugtató, hűsítő hatást fejtenek ki, csökkentik a gyulladást, fájdalmakat, izomfeszültséget és görcsöket. A legjobb gyógyszereket a természet adja. Az AntiDur mindent megtesz annak érdekében, hogy egészségünket megőrizzük és megszabaduljunk a fájdalomtól. Az AntiDur gazdaságos, hatékony és ajánlott az egész családnak. Próbálja ki Ön is!