Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Létezik szexuális élet a sztrók (agyérgörcs) után?

Létezik szexuális élet a sztrók (agyérgörcs) után?


Dátum: 2016-04-08
Ki tudja felmérni egy sztrók emberi szervezetben végzett pusztító hatását? Csak azok akik érintettek benne, tudják elmondani, hogy mennyire komplikált tud lenni. Létezik egy kvázi normális élet lehetősége ez után is? Érzelmi, fizikai és szexuális értelemben, beszélhetünk még normális életről? Igen, beszélhetünk. Sok megértéssel, kommunikációval és vággyal, a páros élet is vissza állhat a stabil és normális ritmusba. Fontos szerepet kap a szex a sztrók utáni életben? Abszolút.

Aggályok

Van még értelme a szexnek? Nem áll fenn egy újabb sztrók veszélye emiatt? Rengeteg, jogos kérdés felmerül ilyenkor. A válaszok viszont ennél jóval egyszerűbbek. A szex a normális élet része, ha szeretne ismét normális életet élni, a szexuális aktivitás ennek elengedhetetlen része. Néhány hét kihagyás után, lehet próbálkozni ismét, de már a megváltozott helyzetben. Alapvetően, a szex egy nem túl megerőltető dolog, emiatt újabb sztrók kialakulásának veszélye minimális. Ha megerősítésre van szüksége, konzultáljon a kezelő orvossal.

Milyen mértékben változtatja meg a szexuális életet a sztrók?

Nagyon sok minden változik. Sok türelemre, alkalmazkodásra lesz szükség. A fáradtság, szorongás, depresszió és fájdalom következtében a libidó minimálisra csökken. A beteg a kinézete és a jövője miatt is aggódik. Nagyon sok sztrókon átesett férfinek nem sikerül egy erős erekciót produkálni, vagy megtartani. Az erekció kimaradása, nagyon sok betegség közös velejárója, a félelem, kommunikáció hiánya, általában csak ront a helyzeten. A jó hír az, hogy a sztrók a testnek csak egy bizonyos részét érinti. Általában az egészséges, paralízis által nem érintett részeken elegendő idegvégződés marad, hogy az erekció létrejöjjön és megmaradjon.

Miért érintett az erekció?

A sztrók kezelésére használt gyógyszerek általában befolyásolják az erekciót. A vérnyomáscsökkentők és antidepresszánsok súlyosan károsítják is azt. A sztrókkal asszociált betegségek, mint a cukorbetegség és a prosztata problémák, csökkentik a nemi szervek vérellátását. A kezelőorvos beleegyezésével megváltoztatható a sztrók kezelésére használt gyógyszerezés, a pozitív változás viszonylag hamar bekövetkezik.

Első lépések a szexuális élet újrakezdésére

Ilyen esetekben a kommunikáció a siker kulcsa. A beszélgetések nagyon sok fölösleges aggodalmat eloszlatnak. Higgadt mozdulatok, masszázs - kezdetnek, az erogén zónák érintésével, majd beszélgessetek. Tervezzetek meg minden lépést, mivel a férfi hamar fárad, ez pedig zavarni fogja. A pihenés viszont növeli a libidót. Az altató lelassít, ezért szex előtt nem javallott bevenni. Érdemes megtervezni a szexuális együttléteket, hisz a napi adag vérnyomásszabályzó könnyen meggátolhatja az erekció létrejöttét. A közösülés során olyan pozíciót válasszunk, amiben a paralízis által sújtott testrészeket kímélhetjük, és a sztrók által okozott fáradtság se gátolja a kielégülést. Egy kisebb sztrók nem olyan traumatikus de ugyanazt a hatást fejti ki az erekcióra. Tapasztalni, kommunikálni, elfogadni: a nehézségek miatt, nem érdemes feladni a szexuális életet!

Amit mi ajánlunk

A Vigrx Plus egy természetes termék, amely növeli a szexuális vágyat, segít előidézni és fenntartani az erekciót, csökkenti a stresszt és új lehetőséget nyújt a betegeknek. Az étrend-kiegészítő csak természetes összetevőket tartalmaz, teljesen biztonságos természetes afrodiziákumokat, amiket sikeresen használják a férfiak világszerte. Ha azt veszi észre, hogy az erekciója már nem az ami a sztrók, a cukorbetegség vagy más krónikus betegségek kialakulása előtt volt, próbálja ki a Vigrx Plus-ot és figyelje az eredményeket! Ne aggódjon! Van szexuális élet a sztrók után! A Vigrx Plus segíthet a kényszerszüneten túljutni!